Dodaj do ulubionych

Święto wolnej Polski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:42
Straż Miejska mała szable paradne.O ile wiem nie wolno jej używać białej
broni na uroczystościach.Kolejny przykład łamania prawa przez formację
powołaną do jego ochrony.Brawa dla Komendanta ......
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Poczty sztandarowe -żucie gumy, palenie papierosów IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:18
      Może ktoś powinien przeszkolić tych ludzi jak się zachować w czasie Hymnu Państwowego albo Apelu Poległych ?
    • Gość: xyz Muszę zapytać przełożonych co myślę... IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:21
      "Jak pan ocenia wyszkolenie podwładnych? - zapytaliśmy Artura Hołubiczkę, komendanta częstochowskiej straży miejskiej. - Odpowiem, jak przemyślę - odparł. - Może w piątek..."
    • Gość: xx Re: Święto wolnej Polski IP: *.icis.pcz.pl 11.11.04, 23:38
      Jak sie chce to mozna sie przyczepic i do plam na sloncu :))

Wygladali porzadnie i maszerowali spoko.

Przynajmniej w tym sa dobrzy :))

• Gość: Igor Wrona przyznał odznaczenia Kolegom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:50
      Czemu odznaczenia dostali tylko ludzie związani z Tadeuszem Wroną -
      Pośpieszalski "kolega" prowadzi programy w telewizji kościelnej a teraz po
      przejęciu władzy przez Platwormę w TVP w programie TVP1 chyba odwdzięczy sie
      Tadziowi wywiadami i zaproszeniem do programu. Jakie to wszystko małe i brudne.
      • Gość: xx Re: Wrona przyznał odznaczenia Kolegom IP: *.icis.pcz.pl 11.11.04, 23:59
        Rzeczywiscie dobor osob jest troche jednostronny.

Ale Pospieszalskiego bym sie nie czepial - cala rodzina naprawde dobrze sluzy
        swojemu miastu i identyfikuje sie z nim.

A czy mamy kogos innego z Czestochowy kto bylby tak znany w skali
        ogolnopolskiej w obszarze mediow, nie liczac pewnej osoby z TVN, ale to inna
        kategoria :)) ? Pytanie moim zdaniem retoryczne.
        • Gość: michał Re: Wrona przyznał odznaczenia Kolegom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:40
          P.Miedziewskiemu bez watpienia wyróżnienie sie należało, tylko czy p.
          Prezydent dając wyróżnienie p>Pośpieszalskiemu nie za mało widzi swoich -
          częstochowian, ktorzy nieco wiecej zrobili dla miasta?
      • Gość: Iwan Dlaczego tu piszą lewe debile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 03:06
        sam jesteś brudny i mały - wszystko i wszystkich starasz się ubrudzić. masz za
        mały mózg żeby sie cieszyć że czestochowianin jest znany w całej Polsce. Tak
        kazali na zebraniu?
      • kornic Re: Wrona przyznał odznaczenia Kolegom 12.11.04, 10:57
        Jakim kolegom!Pospieszalscy sa chluba naszego miasta!A kombatanci którzy
        odebrali nagrody-przelewali własna krew za nasz kraj.Częstochowa jest mała,a
        prezydent stara sie wspierać naszych lokalnych artystów,wiec trudo,zeby sie nie
        znali.Takimi nagrodami pokazuje,ze docenia ich działalność.Jesli naprawde
        myslisz,ze to wszystko funkcjonuje na zasadzie znajomosci to jestes w błędzie.
        • Gość: SKANDAL (!!!) brunatny Pospieszalski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:53
          Pospieszalski chluba naszego miasta? Na pewno pasuje do naszego Ciemnogrodu. To
          zwykly demagog, brunatny, faszyzujacy "prawdziwy Polak", dyskredytujacy
          inteligencje polska i probujacy wsadzic na ich miejsce nazywana przez jego
          srodowisko "inteligencje patriotyczna", czyli przeroznych OSZOLOMOW.

Ludzie z tego srodowiska (Radio Maryja, Nasz Dziennik, Niedziela, Liga Polskich
          Rodzin, a takze Samoobrona) stworzyli swoj swiat w ktory wierzy ok. 50% Polakow.
          1. tzw. Zydzi sa wszechobecni, maja status kosmitow, krotko mowiac prymitywny
          antysemityzm.
          2. prymitywny katolicyzm - szkalujacy wlasnych hierarchow, zmieniajacy sens
          wypowiedzi Papieza np. odnosnie Unii Europejskiej.
          3. Unia Europejska to jakas mityczna organizacja. Maja bardzo slaba wiedze
          ekonomiczna.
          4. Tesknota za PRL i ZSRR. Dobre stosunki z Bialorusia i Rosja.
          • Gość: xx Re: brunatny Pospieszalski IP: *.icis.pcz.pl 12.11.04, 16:09
            Takimi oskarzeniami niczego dobrego nie osiagniesz.
          • Gość: xx Re: brunatny Pospieszalski IP: *.icis.pcz.pl 12.11.04, 16:14
            I jeszcze jedno: gdyby nie ta totalna kompromitacja lewicy w postaci SLD, UP
            itd. to nie byloby takiej gleby dla rozwoju LPR, Rydzyka, PIS itd.
          • Gość: Żuk Dziennikarz Pośpieszalski IP: *.man.czest.pl 12.11.04, 18:34
            Ale Pośpieszalski występuje w TV! I to jest powód dla ultraprawicowego Wrony,
            by przyznać ngrodę.
            Nie ważne, że Pośpieszalski jest bardzo kiepskim, bo stronniczym prawie do krwi
            dziennikarzem, ale on ci jest prawicowy. Nasz ci!
            Miast sławić Częstochowę Pośpieszalski zniesławia ją. I za to jest nagroda
            Wrony. Jaki prezydant, taka nagroda. Jacy wyborcy, taki prezydant.
    • Gość: Iwan co za gazeta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 03:08
      nawet święta Niepodległej Polski nie potraficie uszanować. jak wy nas
      szanujecie tak my was będziemy kupowac...
    • Gość: SKANDAL (!!!) SKANDAL - NIEDZIELA to skrajnie prawicowe pismo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:34
      Publikuja w nim takie osoby jak: Jerzy Robert Nowak - populista lecący na
      takich demagogicznych tematach jak "Balcerowicz musi odejść", znaleźć tam można
      mnóstwo antysemickich tekstów, wręcz faszystowskich, dyskredytuje się w nim
      pismo inteligencji katolickiej "Tygodnik Powszechny" i czolowych hierarchów
      polskiego kosciola jak biskupa Pieronka, Slawoja-Glodzia itd. oraz
      inteligencje: prof. Wladyslaw Bartoszewski, Jan Nowak-Jezioranski itd.

Skandal. Ale co tu sie dziwic: Jasna Gora stala sie stolica polskiego
      ciemnogrodu a Giertych jest tam gosciem honorowym a TV Trwam ma tam swoje
      studio.....

MOZE GAZETA WYBORCZA ostrzej zaczelaby krytykowac brunatne poczynania naszych
      wladz miasta
      • Gość: xx Re: SKANDAL - NIEDZIELA to skrajnie prawicowe pis IP: *.icis.pcz.pl 12.11.04, 16:07
        Bez przesady z tymi oskarzeniami, ciemnogrodem, faszyzmem itd

Niedziela dostala wczesniej prestizowa nagrode Totusa przyznawana przez
        Episkopat Polski. Ta nagroda to w duzym stopniu poklosie tamtej nagrody.

Czy w zwiazku z tym poczynania Episkopatu tez sa brunatne ?
        • Gość: luk Re: SKANDAL - NIEDZIELA to skrajnie prawicowe pis IP: 212.130.22.* 12.11.04, 16:46
          ja tam nie wchodze w zadne dyskusje ktore maja jakiekolwiek podtesty zwiazane z
          kosciolem bo zawsze konczy sie na tym, ze zydomasoni i wiejska ciemnote
          obrzycaja sie na wzajem blotem, a mnie to juz nudzi,
          ale czy moze darujemy sobie to chociaz w watku pt."swieto wolnej Polski" bo
          tak mi sie wydaje, ze to nie najlepsza nazwa dla takich pseudodyskusji
          • Gość: Kubiś - NIEDZIELA to prawicowe obiektywne pismo haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:25
            Zabawnie na forum piszą ci którzy popierają lub udają obiektywnych forumowiczów .
            Przymknąć oczy na szabelkę , Pospieszalski nie jest taki zły itp.
            Proponuję przymykać oczy na małe występki każdego z nas także , na moje
            przekroczenia prędkości no bo kocham żonkę i do niej pędzę 120 . Złodziei
            radiootwarzaczy samochodowych - no bo chłopcy nie mają pracy a muszą coś jeść tacy
            są wychudzeni przecież aż żal patrzeć . Paulini Jasnogórscy też są fajni tylko
            te pogańskie nieobiektywne gazety takie bzdury o jakichś magnatach piszą a
            przecież oni ze światem polityki i innym nie mają nic wspólnego.No i korupcji
            też żadnej nie ma .Jak to mawiał Adolf --Alles in ordnung.....Kubiś
            • Gość: luk Re: - NIEDZIELA to prawicowe obiektywne pismo IP: 212.130.22.* 12.11.04, 19:11
              no musze przyznac, ze Kubus ma racje, przeanalizowalem jescze raz watek i
              przyznaje, ze po za jednym lewym debilem i adolfem reszta dyskusji jest dosc
              merytoryczna

wyglad na to, ze z moja wypowiedzia trfila w nie najlepsze miejsce ale i tak
              musialbym to w innym watku wyrzucic z siebie i juz mi lepiej

w obiktywizm to nie niewierze bo to z natury niemozliwe

subiektywnie musze dodac, ze jaki jest Pospieszlski i Paulini to nie wiem i nie
              mam opini, co mysle o Niedzieli tez nie wiem bo akurat jakos nie za bardzo
              czytam, ale akurat co do radiodtwarzaczy to sie raczej z Kubusiem zgodic nie
              moge, jestem jednak przekonany ze o milosci do zony mowl szczerze sloro dla
              niej lamie przepisy
            • Gość: xx Re: - NIEDZIELA to prawicowe obiektywne pismo IP: *.icis.pcz.pl 12.11.04, 21:25
              Wiec jasniej: :))

Bylem na obchodacj Swieta niedlugo i po prostu podobalo mi sie - razem z
              szabelkami.

Daj nam Boze wiecej takich rodzi w Czestochowie jak Pospieszalscy a bedziemy
              jednym z najbardziej wplywowych i interesujacych miast w Polsce.

Daj nam Boze wiecej gazet i czasopism, ktore tak sie licza w mediach jak
              Niedziela.

....

• Gość: Kubiś Re: - NIEDZIELA to prawicowe obiektywne pismo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:37
                AAAAAAAAAmen
                • Gość: xx Re: - NIEDZIELA to prawicowe obiektywne pismo IP: *.icis.pcz.pl 12.11.04, 21:39
                  Dokladnie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka