Dodaj do ulubionych

Duma Czestochowy...

IP: *.rsk.pl 18.06.01, 00:20
RAKOW CZESTOCHOWA HAHAHAHAHA

140 BRAMEK STRACONYCH W CIAGU 1 SEZONU W 3 LIDZE TO CHYBA REKORD GUINESSA!!!!! BUHAHAHAHA

SMIECH NA CALA POLSKE...

A POZA TYM TO CZESTOCHOWA TO CHYBA NAJBRZYDSZE I NAJNUDNIEJSZE MIASTO(?) W POLSCE...

SYF ,KILA ,MOGILA,PARE BLOKOW ,.1 ULICA NMP ,SZNURY STARYCH BAB CIAGNACE DO KLASZTORU I... TYLE!
Obserwuj wątek
    • Gość: Czestoch Re: Duma Czestochowy... IP: 10.0.2.* / *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 02:08
      a tys sie skad do chuja urwal
    • Gość: Marcin Re: Duma Czestochowy... IP: *.*.*.* 18.06.01, 12:22
      Gość portalu: tomek napisał(a):

&#62 RAKOW CZESTOCHOWA HAHAHAHAHA
      &#62
      &#62 140 BRAMEK STRACONYCH W CIAGU 1 SEZONU W 3 LIDZE TO CHYBA REKORD GUINESSA!!!!!
      &#62 BUHAHAHAHA
      &#62
      &#62 SMIECH NA CALA POLSKE...
      &#62
      &#62 A POZA TYM TO CZESTOCHOWA TO CHYBA NAJBRZYDSZE I NAJNUDNIEJSZE MIASTO(?) W POL
      &#62 SCE...
      &#62
      &#62 SYF ,KILA ,MOGILA,PARE BLOKOW ,.1 ULICA NMP ,SZNURY STARYCH BAB CIAGNACE DO KLA
      &#62 SZTORU I... TYLE!

W sumie masz rację BURAKU. I jeśli jesteś z Warszawy, to zwróc uwagę, iż w
      Częstochowie nie ma gówien na chodnikach :)))
    • Gość: Konrad Re: Duma Czestochowy... IP: 217.97.51.* 18.06.01, 16:56
      Tak "Mieszczuchy" najlepiej się z kogoś śmiać jak jest na dnie,ale ja wierzę
      że RAKÓW jeszcze się kiedyś podniesie!!!!!!!
      Dużo było takich Burków jak wy "prześmiewcy"- DUMA POLSKI :) ,jak Rks dobrze
      grał to chodziliście nawet po 8000 ludzi na niektóre mecze.I biliście brawo,i
      śpiewaliście że za RAków życie oddacie :)
      A co ma liczba ulic i bloków do klubu sportowego-co to za kretyn wypisuje!!!!
      W I i II lidze grają przecierz same wioski no i Ten Mieszczuch jest pewnie z
      jednej z nich :)

Zapraszam wszystkich fanów Rakowa na nieoficjalną stronę
      www.rakow.republika.pl
      • Gość: uczynny był sobie RKS IP: *.*.*.* 19.06.01, 09:42
        Nie wiem, czy wiesz, ale w najbliższym czasie klub RKS RAKÓW CZWA zostanie
        oficjalnie rozwiązany... Powstanie Rakovia, szkolenie młodych i ewentualnie IV
        liga... :(((
      • jkub17 Re: Duma Czestochowy... 19.06.01, 22:47
        Smutno czytać takie wypowiedzi. Może najwyższy czas coś zrobić nie ogladając
        się na nikogo. Ale to chyba nie jest możliwe w naszym mieście. "Judymów" coraz
        mniej. A tak naprawdę to komu na tym zależy.
    • Gość: Bosyman Re: Duma Czestochowy... IP: *.itm.pcz.czest.pl 18.06.01, 17:57
      No i co wieśniaku,myślisz że się interesujesz piłką nożną, zeby tak cedzic.
      Ja nigdy nie byłem na meczu Rakowa, bo mnie nie interesowała nigdy pilka nożna,
      ale jesli nie wiesz to ten klub chyba juz bankrutuje - graja w nim tylko
      trampkarze.
      Ale na tym sie Czestochowa nie konczy, bo choćby Galaxia AZS pokazuje od kilku
      lat klase, Zuzel jest jeszcze w 1 lidze, pinpongisci.
      Moze Czestochowa nie jest super miastem, ale ma swoj urok, tu sie urodzilem i
      tu mieszkam.
      I nie pozwole mu tak bezczelnie ublizaC.
    • Gość: dude] Re: Duma Czestochowy... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 18:21
    • Gość: Marcin Re: Duma Czestochowy... IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 25.06.01, 00:00

&#62

Zeby pisac na forum z wlaczonym Caps Lockiem buhahahahahaha... lamerstwo.

&#62 140 BRAMEK STRACONYCH W CIAGU 1 SEZONU W 3 LIDZE TO CHYBA REKORD GUINESSA!!!!!
      &#62 BUHAHAHAHA

A ktore miejscie w tabeli wszechczasow ekstraklasy zajmuje twoj klubik?
      A moze go tam wcale nie ma?

&#62
      &#62

Z twojej osoby tylko smiech na regionalnym forum. Ale i tak wspolczuje...

&#62 A POZA TYM TO CZESTOCHOWA TO CHYBA NAJBRZYDSZE I NAJNUDNIEJSZE MIASTO(?) W POL
      &#62 SCE...

Naucz sie poprawnie zdania formulowac. Wypowiedzi oznajmujace konczymy kropka.

&#62
      &#62 SYF ,KILA ,MOGILA,

Niczego wiecej w spodniach faktycznie chyba miec nie mozesz.

• Gość: Paka Re: Duma Czestochowy... IP: *.public.svc.webtv.net 23.07.01, 07:31

&#62
      &#62 BUHAHAHAHA
      &#62
      &#62
      &#62 SCE...
      &#62
      &#62 SYF ,KILA ,MOGILA,PARE BLOKOW ,.1 ULICA NMP ,SZNURY STARYCH BAB CIAGNACE DO KLA
      &#62 SZTORU I... TYLE!

No i co z tego lachociagu.co cie to idioto interesuje,to jest nasze miasto,i zawsze bedziemy je kochac .A ja ci teraz powiem o tej twojej warszawie .1000 ruskich na dziesieciolecu ,berza cuchnie jak stodola ,no i wporuwnaniu do miasta w ktorym ja mieszkam to jest 0 z reszta wa-wa zawsze byla chujowym miejscem co nawet mowia warszawiacy z centrum ,nie tak jak ty z janek,czy rawy maz. pozdro z NYC

Pozdro dla wszystkich kiboli z Czestochowy(Rakow) oraz wszystkich zimkow z Bleszna,Srodniescia,Rakowa,Polnocy.
      Oraz rocznika 2000 z Zeromskiego i Kopernika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka