Dodaj do ulubionych

Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 21:05
Słuszna decyzja Miguś :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: tanwtre mye5hhtrhd Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:39
      heh to straszne jak mogli go wypuscić ten koles jest nie zastapiony tylko on
      nie umie trafic z pod kosza szkoda go :]
      • Gość: aa3 Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: 212.160.108.* 18.01.05, 22:08
        Przemku wielkie dzięki za wszystko co zrobiłeś dla ISKRY !!!
    • Gość: fan TYTANA Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:37
      Ale się ludzie znacie na koszykówce... Nie macie o tym zielonego pojęcia!!!
      Zresztą kto był na ostatnim meczu TYTANA dobrze wie dlaczego Migała potrzebny
      jest tej drużynie!!! Bez niego nie będzie zwycięstw, przynajmniej tylu co do
      tej pory...
      • Gość: KK Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.prenet.pl 19.01.05, 09:44
        Migi to spox koleś. Żałuje że odchdzi, ale mam nadzieje że wróci po sezonie i
        bedzie grał dla Iskry. Ale niezałamujcie się to jest wina klubu a nie Przemka.
        Przemek chiałby grać dla ISKRY ale sami widzicie. No niestety. Przemek KK jest
        z tobą.
        PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK
        MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!!
        PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK MIGAŁA!! PRZEMEK
        MIGAŁA!!

KLUB KIBICA
    • Gość: marluk czewa powtarzam się, to wstyd żeby tytan nie miałsponsor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:46
      • Gość: fan TYTANA Re: powtarzam się, to wstyd żeby tytan nie miałsp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:50
        Jeśli chodzi o sponsora to masz rację ale to wina całego nieudolnego zarządu
        TYTANA a nie samych zawodników... To zarząd zrobił kiedyś przekręty i teraz
        nikt nie chce na nich wyłożyć kaski:(
        • Gość: SC j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 10:13
          Próbuje wasze wypowiedzi złozyć w jaką jedną sensowną całość.I chodzi tu chyba
          o (poprzedni?)zarząd który robił wałki na kase.Jeżeli wiedzą o tym "szarzy"
          kibice to wiedzą i o tym sponsorzy i sprawa się wyjaśnia,ja też bym nie dał
          pieniędzy złodzieją czyz nie ??
          • Gość: fan TYTANA Re: j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:46
            Dokładnie, tu chodzi o poprzedni zarząd, ale temu aktualnemu też można wiele
            zarzucić... Sponsorzy którzy byli kiedyś już na bank nie wrócą do tego samego
            bagna. Szkoda tylko zawodników bo mimo problemów pokazują wielką klasę. Boję
            się tylko że w przyszłym roku bo pewnie nie awansują (zarząd nie pozwoli) to
            się wszystko rozleci i koszykówka w Częstochowie nie będzie stała na takim
            poziomie jak to jest teraz.
            • Gość: aa3 rwał nać IP: 212.87.232.* 19.01.05, 13:47
              aż mnie cos telepie jak o tym pomyśle... Sportowo chłopki są blisko awansu do
              ebl, ale organizacyjnie jest bagno. A czytając wszelkie artykuły na ten tamat i
              opinie do nich, sprawa wygląda jeszcze bardziej bez nadziejnie: jedni się tylko
              wymigują od odpowiedzialności, inni narzekają i nie ma nikogo kto mógłby
              powiedzieć: sytacja nie jest beznadziejna. Zero koncepcji na wyjście z kryzysu.
              Wygląda na to, że to dopiero początek końca :(((( Obym się mylił...
    • Gość: EffuńQa KK-TYTAN Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: 213.199.204.* 19.01.05, 10:20
      Bardzo bardzo bardzo SZKODA!!
      Przemek był najlepszym zawodnikiem!Bez niego nie mamy szans na tak wiele
      zwyciestw jak do tej pory!Wiem ze Koszykowka nie polega na grze jednego
      zawodnika,ale Migała jest niezastąpiony pod koszem!
      Jesli da sie cos zrobic to ZOSTAŃ I GRAJ DLA TYTANA DLA SIEBIE I DLA NAS-CZYLI
      WASZYCH FANÓW!!!
      KK zawsze z Tobą!!
      Przemek Migała !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: emila Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:39
      brak mi slow!!!!nie jestem z Czestochowy,ale moze uda Wam sie wplynac na zmiane
      jego decyzji????ja bede go nekac...
      • Gość: uuuuuuuuu Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:18
      • Gość: fan TYTANA Re: Koszykówka: Migała żegna się z Tytanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:45
        Koleżanko emilio:-) Tu nie chodzi by nękać Migałe bo tak to zrozumiałem... Tu
        trzeba calusieńki zarząd zmienić a wtedy być może wrócą sponsorzy. To jest
        jedyne rozwiazanie!!! A Przemkowi wcale się nie dziwię bo gra w I lidze to
        oczekuje kaski za to a oni mu nie płacą i tyle (od listopada.. paranoja!)

Być może poskutkują apele kibiców i Migała jednak zostanie :-)
        • eider MIgi...The best 20.01.05, 07:54
          Czasy w kraju sa jakie sa...w regionie tez nie jest latwo...ale zeby nie
          znalazla sie zadna firma,ktora chce wspomoc sport,ktora chce sie
          wypromowac?...Ciezko w to uwierzyc.Bardzo zaluje,ze Przemek odchodzi,bo to
          naprawde swietny nie tylko zawodnik,ale przede wszystkim czlowiek.Jego motywy
          rozumiem doskonale,bo sam bylem w takiej sytuacji...A moze by tak cegielki na
          rzecz zawodnikow(bo klub pewnie by kase gdzies rozpanoszyl)?...Pomysl brzmi
          surrealistycznie,ale skoro panowie chelpiacy sie wstepem do pokoju VIP nie maja
          ochoty aby pomoc,jezeli zarzad nie robi nic tylko figuruje?...Moze my kibice
          powinnismy sie zorganizowac:)Oczywiscie nie jest nas zbyt wielu...Ale lepiej
          zrobic cos niz nie robic nic...jak wspomniane marionetki...
          • Gość: Kuban Re: MIgi...The best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:05
            Zróbmy taką jazdę z białymi chusteczkami. Widziałem coś takiego w tv jak robią
            to na zachodzie i zawsze chciałem coś takiego uczynić:)
            • Gość: dzidziuś Re: MIgi...The best IP: 80.51.233.* 21.01.05, 20:14
              Dzięki za wszystko Przemek.Rzeczywiście była w tym sezonie niepowtarzalna
              szansa awansu do EBL.Dziwi mnie, że w tym mieście nie ma sponsorów, którzy
              pomogliby osiągnąć ten cel.Czyż nasi koszykarze i wspaniali, wierni kibice nie
              zasłużyli na to, by oglądać najlepsze drużyny w Polsce.Żal mi na myśl o tym, że
              są pieniądze na żużel, siatkówkę, p.nożną i nawet tenis stołowy, a koszykówkę w
              najlepszym wydaniu przyjdzie nam oglądać w telewizji.
              • Gość: fan TYTANA Re: MIgi...The best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:09
                Przemek w POLPAKU :-( No cóż, życzę powodzenia ale sercem jestem z TYTANEM i
                wierzę że będzie dobrze a nawet lepiej niż dobrze:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka