Dodaj do ulubionych

Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg

IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 27.01.05, 14:39
Tytan o 16, SPS o 17. Co wybrać? Czy tak ciężko się dogadać tym dwóm klubom
które leżą w odległości 300m i zrobić mecze w zupełnie innych godzinach?
Obserwuj wątek
    • Gość: RELACJA MAM WIELKĄ PROŚBĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:59
      NIE BEDE MÓGŁ BYĆ NA MECZU BO JADE NA KRAKUW. CZY MÓGŁBY KTOŚ WYSŁAĆ MI ESA Z
      WYNIKIEM PO 2 KWARCIE I KOŃCOWY. AHA JESZCE JEDNO. NIECH KTOŚ POWIE SPIKEROWI
      ŻE ZROBIĘ RELACJA Z MECZU Z BASKETEM NA FORUM WYBORCZEJ. CHĘTEGO DO POMOCY
      PROSZĘ O KONTAKT :
      E MAIL: stefanpijak2@o2.pl LUB tytanczwa@poczta.fm
      tel: 505765469
    • Gość: aa3 HAŁAS !!! IP: 212.87.232.* 27.01.05, 15:38
      Zmobilizujmy się w sobotę - niech będzie na meczu naprawdę głośno. Trzeba
      podziękować chłopakom za to co ostatnio robią :)))
      • Gość: bedni ja ci pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:45
        ja ci pomogę wyśle ci sms za to co zrobiłesz oi zrobisz dla kibiców.Pozdro
        • Gość: RELACJA Dzięki wielkie Bedni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:49
          Będę bardzo wdzięczny. Wyślij mi jeśli możesz swój nr gg smsem albo mailem.
          Mojego nie chce ujawniać na forum żeby nikt mi pierdół nie pisał. Przekonałem
          się że są tu również niepoważni ludzie (Artykuł dotyczący odejścia Miękiego.
          JAkiś niepoważny kretyn wpisał komentarz który mnie rozwalił)
          Pozdr
        • Gość: RELACJA PS: Zróbcie hałas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:51
          Bardzo żałuje że nie bede mógł być na meczu, ale taka sytuacja. Podziękujcie
          chlopakom bo im się należy.
    • Gość: RELACJA AHA. RELACJA JEST JUŻ ZAŁATWIONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:58
      Będzie relacja na bank.
    • Gość: hip hop Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg IP: 212.160.138.* 28.01.05, 10:52
      sami jesteście Frajerami!!doskonale znam Miekiego i wiem,że na brak kasy to on
      nigdy nie może narzekać. Kto jak kto ale nie on!!!Ma zawsze na wszystko co
      chce...więc to jest tylko zwykła ściema,że chodzi o kasę!!!!Wiem,że on zawsze
      chodzi swoimi ścieżkami i woli trawkę niż słuchać trenera!!!!!Jest kolesiem
      niezależnym i nie lubi krytyki!!!a co ukrywać,że jest obibokiem i nie zawsze
      zasługiwał na wejście na parkiet.Nie ukrywajmy-po porstu są zdecydowanie lepsi
      od niego!!!!!!!!!!!!ale mimo wszystko hio hop częstochowski zyczy mu
      powodzenia i więcej rozumku!!!!
      • Gość: Tytanowy Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg IP: *.icis.pcz.pl 28.01.05, 11:39
        W sumie jesli chodzi o kaske to racja...Mieki nie moze narzekac...Arg 2,ze nie
        gra?...Odp prosta:Ba gra slabo i co tu duzo mowic przykro na niego patrzec,chlop
        nie ma kompletnie dynamiki i cos co kiedys bylo latwe teraz jest juz
        trudne...Bardzo szkoda bo potencjal ma ogromny,tylko to samo nie
        przyjdzie...nawet najwieksze talenty musza czasem popracowac...
        • Gość: zioMC Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:41
          kim ty k***a jesteś że sie wypowiadasz w imieniu częstochowkiego hip hopu.weź
          się chłopie ogarnij. poza tym jeśli już piszecie o pieniądzach to jeśli je ktoś
          ma to chyba rodzice miękiego a nie on. może wy chcecie być całe życie na
          utzymaniu swoich matek ale na pewno nie on. poza tym te pieniądze mu sie należa
          bo je na podstawie kontraktu zarobił. a nie gra tylko dlatego że nie właźi
          trenerowi w dupe. pzdro dla prawdziwych fanów Tytana i prawdziwych Hip Hopowców
          • Gość: RELACJA POPIEPRZYŁO WAS WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:50
            Owszem rodzice Miękiego mają kasę ale czy to znaczy że cały czas ma siedzieć im
            na garnuszku. Też go znam i wiem że tego nie chce. A skąd ma brać kase jak mu
            klub nie płaci. Z Mopsu?
            Słabo grał mówicie. Spójrzcie na statystki z Meczu z Kagerem, Polpakiem z I
            rundy, Stalą.
            Ostatnio mało rzucał fakt, ale nie rzuci ci nagle 20 ptk jak wschodzi na 3
            minuty, albo nawet wcale(Mecz ze Zniczem)
            Weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie bo mnie krew zalewa jak to czytam.
      • jezzman Do hip hopa 28.01.05, 12:53
        Hip hop ty pedale.Powinieneś się nazywać country boy frajerze.Naprawde bardzo
        dobrze znasz Miekiego.Nie ma co.Znasz stan jego konta,wiesz że woli palić
        trawke niż słuchać trenera.I co?Wciąga do noska?Nieźle!Pewnie hasz wciąga co?
        Hehe.Weź no ty się lepiej zastanów nad swoim życiem Coutry boy!Mniej piguł i
        alkoholu.Taka mieszanka jest niebezpieczna dla głowy(czego jestes najlepszym
        przykładem).I lepiej zrezygnuj z dotychczasowego nicka bo wstyd pszynosisz Hip
        Hopowi kretynie.Pozdro dla wszystkich chłopaków z ISKRY.
        • Gość: RELACJA Brawo Jazzman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:31
          Racja. On w ogóle przynosi ujmę ludzkiemu gatunkowi. Chyba się cofnął w
          ewolucji. Miękiego znam i nie pamiętam żeby palił trawkę. Na codzień u niego
          nie siedze, ale zdaje mi się to zdeczka wybujane.
          PS: Hip-hop patafianie weź się tu więcej nie wpisuj bo żałosny jesteś.
      • Gość: RELACJA Kim ty dla niego jesteś hip-hop w ogóle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:35
        Jesteś jego żoną że opisujesz co ma w portfelu??
        • Gość: cool men Re: Kim ty dla niego jesteś hip-hop w ogóle? IP: 212.160.138.* 28.01.05, 14:25
          RELACJA!!!ty lepiej idz do szkółki nauczyć się zasad pisowni a poźniej dopiero
          zabieraj głos.....Mięki zawsze był obibokiem i cholernym leniem na utrzymaniu
          rodziców i babci,pracować nigdy mu się nie chciało...i nawet do tego się nie
          przykładał!!!Gdyby był takim super zawodnikiem p.Urbańczyk nie sadzałby go na
          ławce tylko często wystawiał!!!!Jest cieńki i co tu więcej gadać!!!Dzięki Tacie
          doszedł tak daleko i spoczął na laurach!!!jedo miejsce jest i tak w III a nawet
          w "A"klasie.Powodzenia na sobotnim meczu Tytanowcy!!!Pozdrooo dla wytrwałych i
          prawdziwych tytanowców!!!!!
          • Gość: RELACJA Jesteś idiotą cool man. Jesteś imbecyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:52
            Znasz go chociaż czy tylko se wymyślasz. Ja wiem że nie siedzi cały czas na
            garnuszku u rodziców. Z tego co wiem czepiał się różnych robót. Mówisz że jest
            słaby. Ty wyjdź i zagraj i zobaczymy. Kabaret gnoju. Spójrz sobie na statystyki
            z meczu z Kagerem. Kim ty jesteśw ogóle?! Mendą społeczną. Ja chociaż robię
            relacje. A ty?
            PS: Marcin popadł w konflikt z trenerem i dlatego nie gra.
            A ty chyba jesteś po prostu kretynem który nie ma co robić i wypisuje bzdury.
            Pilnuj swojego portfela a nie będziesz smuty walił psie. Napisałbym coś jeszcze
            ale chcę zachować trochę cenzury.
          • eider Panowie troche oglady... 28.01.05, 15:07
            Moze ja sie odniose do was tu razem wzietych...Na Tytan chodze od kiedy pamietam
            a troche lat juz mam.Druzyna spisuje sie nadspodziewanie dobrze jak na te
            klopoty,ktore ma i za to chwala chlopakom.
            Co do Miekiego to kazdy ma o nim jakies zdanie.Jedni oceniaja go poprzez pryzmat
            jego nielicznych wystepow,inni poprzez to co o nim slysza,badz slyszeli a Ci
            nieliczni,ktorzy go znaja dokladaja swoje grosze.Ja osobiscie nie znam
            Marcina.Gralem z nim pare razy na boisku.Moja opinia o nim jest taka,ze to
            naprawde cholernie utalentowany chlopak,ktory mogl osiagnac poziom nie tylko 1
            ligowy.To,ze tak sie nie stalo to skorelowanie kilku przyczyn,gdzie
            najwazniejsze to sztywna kadra naszej druzyny a takze niestety slabosc samego
            Marcina.Jego talent zatrzymal sie gdzies 3 sezony temu i nic nie wskazuje na
            to,zeby cos drgnelo.Za malo pracy nad soba,co bylo widac.Powiecie
            statystyki...Statystyki nie oddaja gry panowie znawcy...Finezja zostala,ale
            niestety za pomyslami nie idzie motoryka,ktora kiedys wygrywal wiekszosc
            pojedynkow "one on one".To pieta Achillesa Miekiego i ja sadze ze on ma tego
            swiadomosc...Dla mnie wiec to zawodnik,ktory jednak nie potrafil poswiecic sie
            dla tego co robi.Wystarczy spojrzec na Sariego.3-4 lata temu chlopak ze skromnym
            talentem,dzis jeden z lepszych na swojej pozycji w 1 lidze.Czy Marcin mial mniej
            walorow niz Michal?...Mysle ze mial ich wiecej,ale czegos braklo...
            A moze odpowiedz przyszla sama.Nia ma sensu pracowac nad soba bo z ISKRA i tak
            nic nie osiagne?W Czestochowie owszem,jest ciezko,bo jak na tej wielkosci miasto
            mamy sportu na najwyzszym poziomie cala mase...Ale to nie znaczy,ze to co sie
            robi robic od niechcenia...Sama sportowa zlosc powinna windowac
            oczekiwania,takze wobec siebie...
            Do zobaczenia na maczu z Siarka kibice...
            • Gość: RELACJA JEST W TYM TROCHĘ RACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:18
              Masz sporo racji ale nie powiesz chyba że przyznasz rację tym głąbom co piszą
              teksty typu woli palić trawkę. Fakt trochę przyhamował się rozwój jego kariery
              ale moim zdaniem dalej jest wartościowym graczem 1-ligowym. A jakiś debil wali
              mi tekst że nadaję siędo A-klasy. Pozdro dla prawdziwych fanów TYTANA.
              A TAKIMI GÓWNIARZAMI SIĘ NIE PRZEJMUJCIE.
              • Gość: ZAWODNIK -Cieślik PIE..ICIE JEDEN ZA DRUGIM!!! IP: *.prenet.pl 28.01.05, 17:13
                Co to za kibic pisze ze zawodnik z jego ulubionej druzyny pali maryche itp.
                Mięki jak migi to kolesie z najwyższej półki jak i caly zespol. Marcin z
                checia y rzucal po 20 pkt na mecz tylko ze ten je..y urbanczyk prowadzi zespol
                i sa konflikty miedzy trenerem a zawodnikami. Ja mam ?? lat i jestem na
                utzrymaniu rodzicow chodz pracuje w TRW. Wiec mi tu niepie..ie ze tak latwo
                debile wyrzyc jak klub nieplaci a ty sprzatasz w TRW podworko!!! Marcin to
                spox koles, grm z nim juz 6 lat w druzynie i tylko treneroi urabanczykowi on
                KU.. PRZESZKAD DEBLIE.
                • Gość: RELACJA Re: PIE..ICIE JEDEN ZA DRUGIM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:40
                  Dokładnie mój przedmówca ma rację. Ja nie wiem co z was za kibice? Aha ma
                  pytanie do tych co krytykują Miękiego. Skoro uważacie że jest kiepskim graczem
                  (bzdura ale przyjmijmy na 5 sekund)to dlaczego jesteście tacy zbulwersowani że
                  odchodzi? Trochę przyhamujcie bo ostro przeginacie. Zero logiki w waszym
                  rozumowaniu. Ale najpierw trzeba mieć czym rozumować.
                  • Gość: rodzic Re:Odejście "Miękiego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:46
                    O co tyle hałasu?Jeżeli jest słaby to zadna strata,jeżeli ma kasę to nie dla
                    niej odszedł.Po prostu chce grać.I nie ważne czy w I czy innej lidze.Przyszłość
                    pokaże czy zrobił słusznie czy nie.Uszanujcie Jego decyzje.Od dzisiaj jest
                    zawodnikiem MCKS Czeladź, gdzie profesjonalnym trenerem jest T.Słuzałek.Dla
                    przypomnienia:dla Was "Mieki",dla mnie "Mały", od 14 lat (czternastu)gra w
                    Iskrze,albo bez wynagrodzenia albo za symboliczne pieniądze,kilkukrotnie
                    mniejsze od innych "gwiazd".To , że Jego osoba wzbudza tyle emocji, świadczy
                    wyłącznie o Jego indywidualnosci.Sprawę trenera,sytuacji finansowej Klubu oraz
                    Braku zgody zarządu na Jego odejście pozostawiam bez komentarza.
    • Gość: KIBIC Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:14
      Dziś mecz z Siarką bez Migały i Miękusa. Szkoda zawodników którzy odeszli ale
      wiadomo jakie były okolicznosci. Choć w przypadku Miękusa wiadomośc o jego
      odejściu trochę mnie zasmuciała. Nie znam osobiście Marcina ale od kiedy
      pamiętam zawsze kojarzę go z ISKRA. Przeczytawszy wasze opinie na Jego temat,
      cóż moge powiedziec prawda zawsze jest gdzieś pośrodku. Jeśli chodzi o mnie moge
      go tylko rozliczać z występów na parkiecie i nie interesuje mnie jego prywatne
      życie. To bardzo utalentowany zawodnik, przyznaje racje ze od dłuższego czasu
      nie widze u niego postepu koszykarskiego, staną gdzieś 2 lata temu. Marcin
      posiada wszystkie warunki by byc naprawdę znakomitym skrzydłowym ale ostatnio
      jak widzę go na parkiecie brak mu dynamiki. Coś się zablokowało w tym zawodniku
      zawsze grał z finezją. Zapewnie są ku temu jakies przyczyny, nie mnie tu
      osądzać. Zyczę Miękiemu odzyskania dawnego hartu ducha i dalszego postępu,
      wierzę w to głęboko ze jeszcze da znać o sobie na polskim parkiecie EBL. SlamDUNK
      • Gość: RELACJA Dzięki wielkie Bedni za relację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:21
        Niestety nie mogłem nic odpisać bo nie mam nic na karcie. Super że Tytan
        wygrał, zle słyszałem że junirzy wypadli żałośnie, nie wiedzieli co robić.
        Rozegrają się chłopaki jeszcze. Pozdro
        • Gość: bedni Zasłużone zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:55
          Meczyk mógł się podobać szczególnie w pierwszej połowie potem coś siadło ale
          chyba chłopaki oszczędzali siły na Kwidzyn :D.Sari z 40pkt rzucił chyba z 3
          rzuty nietrafił---->mega forma :D.Co do juniorów weszli na 40 sekund więc nic
          nic pokazali ale widać było że trema ich zżera (ale się wrzawa podniosła jak
          weszli).Ci z Siarki bardzo wysocy ale tylko tyle.Widać było brak
          Miękkiego ;/.Ogólnie bardzo pozytywne doznania.Szkoda fotela wicelidera ale co
          się odwlecze to nie uciecze :D.Ps. Już myślałem że zły nr.wziąłem ale wszystko
          dobrze się skonczyło :D.Pozdro.
          • Gość: Kuban Re: Zasłużone zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:01
            www.sport.czest.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=357&mode=thread&order=0&thold=0

pełna relacja z meczu.
    • agusia.z Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg 30.01.05, 00:04
      Jeśli chodzi o mecz z Basketem to odbędzie się on we wtorek, a nie w środę.
      Pozdrawiam!
      • Gość: RELACJA NIC MI NIE WIADOMO O WTORKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:51
        Ale tym lepiej. Skontaktuje się z Basketem i się dowiem. Jak coś to po prostu
        będzie we wtorek na tym forum.
        Pozdr wszystkim tytanowcom
        • agusia.z Re: NIC MI NIE WIADOMO O WTORKU 30.01.05, 12:04
          Na 99% mecz jest we wtorek.
          • Gość: RELACJA To dobrze we wtorek lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:36
            Z terminarza wynikało że mecz jest w środę 2 lutego ale może coś przełożyli.
            Szkoda że nikt mnie o tym wcześniej nie poinformował. Pozdr i dzięki
            • agusia.z Re: To dobrze we wtorek lepiej 30.01.05, 13:50
              Mecz został przełożony na prośbę naszego klubu.
    • Gość: tytan_fan Re: Koszykówka. Tytan podejmuje Siarke Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:56
      dlaczego jest we wtorek czyżby problemy finansowe dały o sobie znać??
    • Gość: RELACJA Relacja z Basketu: wtorek godzina 17.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:29
      w komentarzach pod artykułem odnośnie meczu Basket - Tytan. Artykuł powinien
      się pojawić w poniedziałek wieczorem względnie we wtorek rano, ale
      jeśli "Gazeta" nic nie napisze (w co wątpie) to relację zrobię tutaj. Pozdro
      dla Tytanowców, Sari szalej tak dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka