Dodaj do ulubionych

Do proczestochowa...

IP: *.bis / 212.244.80.* 04.04.05, 13:00
Widze, ze kolega proczestochowa strasznie uczepil sie Radia Maryja jak wrzod
d***...
Zamiast zajmowac sie teraz takimi tematami, pomodl sie za wybor nowego
Papieza i za dusze Jana Pawla II...
Kazdy zostanie nagrodzony lub ukarany za to co zrobi na ziemi.

Skoncz temat i siadz do modlitwy. Chyba, ze jestes tylko pieniaczem i wolisz
burzyc spokoj forum...

Pozdrawiam mimo wszystko z mysla, ze bedzie lepiej
ToMNR
www.rakow.com.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: Do proczestochowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:02
      Racja proczestochowa,wszyscy wiedza ze masz racje-ale zakladajac tyle watkow
      mozna powatpiewac w czystosc twoich zamiarow
      • storima Re: Do proczestochowa... 04.04.05, 13:09
        Jesli jest to prawda, ze TV Trwam ukazuje o.Rydzyka
        mowiacego, ze widywal sie z Ojcem Swietym kazdego roku 3-4 razy
        to nie jest to zgodne z prawda.
        Ojciec Swiety od drugiej polowy lat 90-siatych (nie pamietam dokladnie kiedy,
        mozna to sprawdzic, ale nie bede teraz tego robil.)
        nie przyjal ponownie mimo usilnych staran zainteresowanego na osobistej
        audiencji o.Rydzyka.
      • Gość: proczestochowa Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:15
        Masz rację! Przepraszam, nie będę już tego robił .... ale byłem wzburzony ...
        • Gość: storima Re: Do proczestochowa... IP: *.d4.club-internet.fr 04.04.05, 13:32
          Dzieki Proczestochowo za opanowanie emocji.
          Wielki to trud, lecz godny powagi obecnych dni.
        • Gość: mrx1921 Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:41
          Wzburzony ? Kpisz sobie chyba .

Każdy przeżywa śmierć Ojca Świętego na swój sposób , a to , że nie zarzucają
          informacjami , nie jest twoim problemem . A twoje nagminne pisanie o tym jest ,
          tylko i wyłącznie , prowokacją .

Szkoda , że nie jesteś "wzburzony" , gdy (p)rezydent Naszego kraju po wszystkim
          co pokazał ( w przeszłości jak i teraźniejszości ) , ma czelność wygłaszać
          orędzie do Narodu . Tak jak bym ja stanął w obronie "majkela dżeksona" !

BBJ RAKÓW RKS
          • Gość: proczestochowa Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:47
            .............. w każdym razie to radio jest NIEKATOLICKIE!
          • Gość: XX Re: Do proczestochowa... IP: *.zim.pcz.czest.pl 04.04.05, 15:46
            a mial tego oredzia nie wyglosic ????
            wowczas byloby to optymalne zachowanie ??
    • Gość: grek Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:50
      A wiesz Ty co oznacza wolnośc słowa Moherowy Berecie?
      • Gość: mrx1921 Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:58
        A wiesz Ty co oznacza wolność słowa .................. ?

Jeżeli ktoś krytykuje Radio Maryja to jest ok . A jeżeli RM krytykuje kogoś , to
        trzeba odebrać koncesję . Ehh ...

BBJ RAKÓW RKS
        • Gość: proczestochowa Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:05
          A tyś słuchał kiedy tego Radia? A jakiej Ty krytyce mówisz? Tam sieją nienawiść
          ... Chyba jednak nie słychałeś!
        • Gość: ala Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:31
          Marcinku nie gadaj głupstw!
        • Gość: grek Re: Do proczestochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 14:33
          Masz ukrytą druga naturę? BBJ

Wszystko zaczęło się w październiku 1984r... Na romantyczną kolację poszedłem z
          Tatą (W Tacie ;), a wrociłem z Mamą (w Mamie ;). Podczas gdy w tych młodych
          jeszcze moich starszych alkohol wzbierał się i kręcił, ja musiałem stanąć do
          pierwszego wyścigu mojego życia. Wraz z setkami tysięcy małych, śmiesznych
          kumpli, popierniczałem po niezwykle ciemnym, aczkolwiek ciepłym tunelu :). Droga
          się dłużyła, a nam chciało się coraz bardziej jeść... A że z kondycją było u
          mnie słabiutko, to wysunąwszy się na czoło peletonu i odpłynawszy nieco od niego
          postanowiłem zagrać perfidnie, aczkolwiek inteligentnie - z zza zakrętu
          krzyknąłem do chłopaków, obwieszczając: ZDRADA !!! Jesteśmy w d**ie ! Setki
          tysięcy dotychczas wytrwałych "ludzików" popełniło samobojstwo. Ale ja
          wiedziałem, że TO jest tuż przede mną. Nie pozostało mi nic innego jak uderzyć
          swoją mądrą główką w taaaakie koło. Nie trafiłem :) W sumie to trafiłem, ale nie
          w lukę "kuli" :) Moja inteligencja od momentu tego uderzenia pozostawia wiele do
          życzenia. No cóż...
          • Gość: QQ Re: Do proczestochowa... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.04.05, 14:51
            świetna autobiografia
          • Gość: jo i ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:02
            BBJ odezwij się MOherowcu ....
            • Gość: mrx1921 Re: i ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:39
              Nie bój , nie uciekam z pola walki .

Tak jak już napisałem nie jestem wybitnym zwolennikiem tej radiostacji , ale jak
              już się podjąłem jej obrony , to kontynuuję .

Proczestochowa : sieją nienawiść .

Nienawiść do czego ? Do czerwonych i tych co jak napiszę nazwę wywalą mi post ,
              do zboczeńców , morderców , lewaków , złodziei , narkomanów , ludzi
              deprwaujących młodzież . Ja czuję do nich jeszcze większą nienawiść , więc nie
              wypada mi nie przyklasnąć . Oczywiście ze wszystkim się zgodzić nie mogę , ale
              szala jest przeważona ...

Ala . Nie gadam , tylko piszę . Reszta , bez komentarza .

Grek . Z przedostatnim zdaniem zgadzam się w 100% ;)

Na zakończenie cytat z wywiadu z prof Bogusławem Wolniewiczem ( notabene z
              www.radiomaryja.pl ) , jest to odpowiedź na pytanie kto stoi za atakami na RM :

"- Tego nie wiem. Zastanawiam się nad tym od lat i nie mam jasnego poglądu.
              Jedyne, co bym powiedział definitywnie, to to, że ta orkiestra nie jest tylko
              sprawą lokalnie polską. " I się po raz kolejny muszę zgodzić .

Pozdrawiam

BBJ RAKÓW RKS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka