Dodaj do ulubionych

Nieczyste ulice!!! ;P

IP: *.mexico.one.pl 04.04.05, 19:46
Wiem,że ten wątek nie jest teraz na miejscu i z góry za to przepraszam,ale mam apel do władz Częstochowy... Jestem z Białegostoku i w dniach 17-18.03.2005 byłam na maturalnej pielgrzymce ze szkołą w Częstochowie.Jak mieliśmy czas wolny,to musiałyśmy dużo przejść do Mc Donald'su.Po drodze miałyśmy z koleżankami dużo niespodzianek w postaci psich kup na chodnikach. ;P Byłyśmy zaskoczone i jednocześnie zniesmaczone tym faktem,bo u nas w Białymstoku nie ma czegoś takiego... ;/ Zróbcie coś z tym,bo to jest bardzo nieestetyczne w miejscu jakim jest Częstochowa,często odwiedzanym przez pielgrzymów z całej Polski,Europy i świata!Nie wstyd wam??!! ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:50
      bo u was psy poszly n przemial i fruu za ruska granice .....
      • Gość: monika Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.mexico.one.pl 04.04.05, 20:06
        U nas nie wyprowadza się psów do centrum miasta,żeby srały na chodniki,tylko ogradza się jakiś teren i robi wybieg dla psów,szczególnie na dużych blokowiskach...
        • Gość: czestochowianin Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:14
          droga Moniczko zdaje sobie sprawe, ze tam het na kresach inne obyczaje i czysto
          tez (niewatpie) jest...psy zgaryza sie 80% bimbrem..ogrodzne sa i
          tereny...ciekawe jak to w rzeczywistosci wyglada to nie spacerowanie z pieskami
          ...jestem pragmatykiem i jakos w to nie wierze, ze jest bezwzgledny zakaz...a
          zreszta czy widziala wowczas w centrum Czestochowy kogos z pieskiem...czy tylko
          wdepnelas w odchody ???...czy je zidentyfikowalas ??? a skad wiadomo jakiego
          pochodzenia sa owe ekstrementa....u nas w Czestochowie wiele gosci
          pielgrzymek....m.in. z Bialegostoku..a oni tez wykonac potzreby fizjologiczne
          musza...a wykonuja w roznych miejscach .....
          • Gość: Kubiś Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:33
            Moi przedmówcy to typowe hamskie odzywki niestety .
            Delikatnie zwracasz im uwagę że jest trochę brudno a oni od razu PYSKUJĄ .
            To prości ludzie więc inaczej nie są w stanie odpisać tylko kąsają .
            A potem sami psioczą na forum że nikomu nie można na ulicy zwrócić uwagi bo od
            razu można dostać w głowę lub w najlepszym wypadku stek wyzwisk .
            Takie wychowanie niestety . Pozdrawiam Serdecznie .....Kubiś
            • Gość: Kubiś !!!! Do Moniki !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:36
              Odrobine kulturalny człowiek jeżeli zwróci mu ktoś uwagę to najpierw wyciąga z
              tego wnioski a dopiero potem odpowiada .
              W Częstochowie jest inaczej . Od razu odpyszczy i do żadnych konkluzji nie
              dojdzie . Dla ciebie i tak są sympatyczni gdyż się hamują w obliczu żałoby
              .....Kubiś
              • Gość: monika -->>czestochowianin IP: *.mexico.one.pl 05.04.05, 15:12
                Dzięki Kubiś za wstawienie się za mną. ;) Ja do was wszystkich z kulturką,a tu proszę. ;P Poza tym miałam apel do władz Częstochowy,a nie do mieszkańców. ;P

-->>czestochowianin - U nas w Białymstoku nie ma zakazu wyprowadzania psów do centrum i ja nic takiego nie napisałam,więc sobie nie dodawaj.
                A co do bimbru,to pewnie nie raz piłeś białostockie piwo i wódkę,np.znaną już w całej Polsce "Żubrówkę",a Częstochowa nie ma się czym pochwalić,więc po co poruszasz taki wątek,jeżeli jest w ogóle inny temat??
                A ostatniego wątku Twojej wypowiedzi nie będę komentować...
                • Gość: czestochowianin Re: -->>czestochowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:20
                  rzeczywiscie blyskotliwa dziewuszka z Ciebie :) ..tos sobie miejsce i sposob
                  znalazl by dotrzec do wierchuszki miasta Cz-wa :)....
                  i krotko pamiec mamy :)... w sposob jednoznaczny jest napisane :),ze do centrum
                  psow nie wprowadzacie :)....a, ze posluzylem sie metafora piszac zakaz :)...coz
                  liczylem na wlasciwa interpretacje :)
                  Czetsochowa fakt zadan wodka sie :) nie pochwali :).....smutno nam z tego powodu
                  :)..a niby moniczko dlaczego do tej Cz-wy przyjechalas :)...i cala Europa i
                  Swiat przyjezdza :)...brawo moniczko mozemy sie pochwalic zaledwie Jasna Gora
                  ale coz to znaczy w odniesieniu do Zubrowki :)
                  • Gość: @ Re: -->>czestochowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:49
                    Troll z NETYKIETY to czestochowianin
            • Gość: KONKLUZJA Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:21
              hmm ciekawa dialektyka :)..i ciekawa filozofia jak przedmowcy moga byc :)
              "hamskimi oddzywkami" :) (chamskimi tak na marginesie drogi Kubisiu, gdybys
              przeczytal Wesele napewno to byc wiedzial :))
              co do subtelnosci i uwag to rzeczywiscie byly one "delikatne" :) (psy sraja) coz
              mlodziez w tym wypaczonym swiecie traci wyczucie samu i delikatnosci :)
              reasumujac drogi "skomplikowany" (skoro nie prosty) Kubisiu wnos cos rzeczowego
              do dyskusji :) a nie belkot :)
              • Gość: Kubiś Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 11:52
                Pierwszy post Moniki był całkiem normalnie napisany .
                Więc stanąłem w jej obronie .
                Jeżeli nie byłoby żałoby po Papieżu to by jej dopiero pokazali jacy wygadani są
                Częstochowianie :-) .....Kubiś
                • Gość: konkluzja Re: Nieczyste ulice!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:09
                  a ty co jestes ??? sltruista adwokat ??:)
                  tez popisujesz sie swoja elokwencja :)
                  zwaz, ze jest zaloba :)....ktora tak caly czas usta wycierasz uszanuj to a nie
                  nauduzywaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka