Dodaj do ulubionych

SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:24
Brawo jak tak dalej pojdzie to edi skorek bedzie musial wskoczyc do skladu-
DZialacze obudzcie sie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: smutny Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:46
      niestety
      www.ksjastrzebskiwegiel.pl/?H=Aktualnosci/CZYT/376
      • pluciennik_lukasz Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! 23.05.05, 12:46
        szkoda najpierw Bączek teraz on
        sie zobaczy jak bedzie
    • Gość: Bart. Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: 217.96.15.* 22.05.05, 22:54
      Cholera mam nadzieje, że to jakaś lipa?
    • Gość: m Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 23.05.05, 10:05
      jakos nie chce mi sie w ta bajke wierzyc, szczegolnie znajac uwielbienie "kibicow" jastrzebia do szymanskiego, no chyba, ze on tak lubi grac gdy na niego wyzywaja i pluja.
      • leandrao Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! 23.05.05, 10:36
        Z tego co wiem umowa przyrzeczenia jaką Szymański zawarł z AZS-em jest tak samo
        ważna w świetle prawa jak umowa podpisana. Tym bardziej, że AZS ma świadków
        (dwaj menedżerowie zawodnika, aktualnie dwaj byli menedżerowie), którzy w
        sądzie potwierdzą słowa prezesa AZS oraz dwóch przedstawicieli klubu.
        Szymańskiemu grozi dyskwalifikacja i zapewne taki będzie finał całej tej
        sprawy, chyba, że umowa z Jastrzębiem zostanie wobec przepisów prawnych
        unieważniona.
        Ładnie się Gelu urządziłeś, źle ci było w AZS-ie, to teraz sobie rok
        odpoczniesz albo wyjedziesz grać za granicę.
        Hahahaha, no nie mogę tego jeszcze nie było!
        • Gość: lalamido Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:55
          pies sral palanta.Kilka lat z rzedu byl cieniasem,trzeba go bylo wypozyczac,a
          teraz wielka gwiazda.W Jastrzebiu zawsze na niego pluli, wyzywali a my go
          bronilismy.Teraz palant idzie w gniazdo wiesniakow.Ciekawe czy zdieli juz
          plakat'Szymanski ty wiesniaku'.Gelu-taka kasa to nie wszystko,honor tez trzeba
          miec.Niech cie tam zgnoja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka