Gość: KIbol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:24 Brawo jak tak dalej pojdzie to edi skorek bedzie musial wskoczyc do skladu- DZialacze obudzcie sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutny Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:46 niestety www.ksjastrzebskiwegiel.pl/?H=Aktualnosci/CZYT/376 Odpowiedz Link Zgłoś
pluciennik_lukasz Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! 23.05.05, 12:46 szkoda najpierw Bączek teraz on sie zobaczy jak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart. Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: 217.96.15.* 22.05.05, 22:54 Cholera mam nadzieje, że to jakaś lipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 23.05.05, 10:05 jakos nie chce mi sie w ta bajke wierzyc, szczegolnie znajac uwielbienie "kibicow" jastrzebia do szymanskiego, no chyba, ze on tak lubi grac gdy na niego wyzywaja i pluja. Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! 23.05.05, 10:36 Z tego co wiem umowa przyrzeczenia jaką Szymański zawarł z AZS-em jest tak samo ważna w świetle prawa jak umowa podpisana. Tym bardziej, że AZS ma świadków (dwaj menedżerowie zawodnika, aktualnie dwaj byli menedżerowie), którzy w sądzie potwierdzą słowa prezesa AZS oraz dwóch przedstawicieli klubu. Szymańskiemu grozi dyskwalifikacja i zapewne taki będzie finał całej tej sprawy, chyba, że umowa z Jastrzębiem zostanie wobec przepisów prawnych unieważniona. Ładnie się Gelu urządziłeś, źle ci było w AZS-ie, to teraz sobie rok odpoczniesz albo wyjedziesz grać za granicę. Hahahaha, no nie mogę tego jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: SZYMANSKI W JASTRZEBIU !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:55 pies sral palanta.Kilka lat z rzedu byl cieniasem,trzeba go bylo wypozyczac,a teraz wielka gwiazda.W Jastrzebiu zawsze na niego pluli, wyzywali a my go bronilismy.Teraz palant idzie w gniazdo wiesniakow.Ciekawe czy zdieli juz plakat'Szymanski ty wiesniaku'.Gelu-taka kasa to nie wszystko,honor tez trzeba miec.Niech cie tam zgnoja. Odpowiedz Link Zgłoś