Dodaj do ulubionych

Zapomniane autka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:43
Witam!
Czy ktoś z Was pamięta jakieś zapomniane samochody z Waszych okolic?
Ja pamiętam Fiata 125p którego gnojki rozbijały:( stał sobie między blokami
na ulicy Wilsona. Pamiętam również Volvo stojące za filharmonią które też
było rozbierane:( Jeżeli macie jakieś wspomnienia z samochodami jakimis albo
cos to piszcie
Pozdrawiam i całuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alonzo Re: Zapomniane autka IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:20
      A ja wciąż nie mogę zapomnieć o amerykańskiem Fordzie Hornecie stojącym niegdyś
      na Rakowie.Pewnie gośc odkupił go od ksiedza,zabrał się za renowacje lecz
      brakło mu widocznie zapału.Samochód na początku kompletny potem wybebeszony z
      tapicerki stał na poboczu.Podobno sąsiedzi bardzo burzyli się o owo miejsce
      parkingowe zajmowane przez niszczejącego Horneta i w końcu znikł.Co się z nim
      stało??Czy ktoś go kupił czy poszedł na złom?Tego nie wiem,aczkolwiek autko
      bardzo ładne,amerykańskie coupe z drugiej połowy lat 70 niespotykane w
      Polsce.pamiętam że ostatnim razem gdy go widziałem był dośc obity przez
      wracających tamtędy kibiców RKSu.Szkoda go.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Bolik Re: Zapomniane autka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:49
        Również pamiętam taką historie:
        Ulica lelewela, rok 1999 Syrena 105 na parkingu i tu nagle gnojki w biały dzine
        skoki sobie na niej urzadziły:( noi spółdzelnia musiala ją usunąć i poszla na
        złom:(
        • yanoooosh Re: Zapomniane autka 24.05.05, 21:53
          kiedys na jednym z podworek na miescie stal bialy duzy fiat nikt nim sie przez rok nie interesowal i pewnego dnia komus sie nie spodobal i wypchneli go jacys goscie kilka podworek dalej i obrocili go tak ze stal potem na dachu az go laweta zciagnela hehe fajny widok jak 15 chlopa wywala auto na dach ale pie......nelo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka