babeczkaa 27.06.05, 13:47 juz się chyba zaczęły wyprzedaże, wpisujcie co kupiliście, jakie ceny, czy jest w czym wybierać? Z góry dziekuje,pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka71 Re: WYPRZEDAŻE - ktoś był? co kupiliście? 27.06.05, 14:07 Podbijam :)) poluję na dziecięce ubrania, może ktoś wie gdzie takowe na wyprzedaży :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: WYPRZEDAŻE - ktoś był? co kupiliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:13 ja kupiłem jacht z 200konnym silniekim hondy, całkiem okazyjnie a jako gratis dostałem jeszcze skuter wodny więc mogę odsprzedać za połowe ceny sklepowej. Jesli jest ktoś chętny niech pisze na mojego meila:):):) zabrakło już niestety Maybachów:(:(:(:( ale byłem "za krótki" żeby dostać jednego chociaż z wyprzedaży;) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa do Yoko 27.06.05, 14:40 ja miałam raczej na myśli wyprzedaże mniejszego kalibru, czyli buty, ciuchy itp., no ale gratuluje zakupów :))))) pozdro B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki Jacht... IP: *.107.inds.pl 27.06.05, 15:50 Gdzie kupiłeś ten sprzęt? Jest to jacht motorowy czy żaglowy z doczepianym silnikiem ? Z kabiną czy bez ? Jak żaglowy to mieczowy czy balastowy ? Skuter wodny jaką ma pojemność silnika i gabaryty ? Ja myślałem, że na sezon ceny rosną a tu bach, maleją i jeszcze gratisy hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczeki Buty IP: *.107.inds.pl 28.06.05, 23:33 Może nie ma tako jakiej wyprzedaży, ale w Go Sport (CH Auchan) można nabyć po obniżce fajne buty do koszykówki bodajże firmy ADIDAS. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.myers Re: Jacht... 10.11.13, 11:02 Ja się zaopatruję tutaj: www.aqualineservice.pl/ Naprawdę warto. A jak! Odpowiedz Link Zgłoś