Gość: KoMaR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:26 czy ktos moze mi pomoc w napisaniu pracy na temat "zagrozenia lokalne w Czestochowie" moze wiecie gdzie tego szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radny Re: potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:43 W danych Sztabu Krysysowego Urzedu Miasta,/ Straży Miejskiej, Policji, Straży Pożarnej /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:58 wlasnie dolaczam sie do tej prosby bo tez mam ten temat pozrdo:* Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: potrzebuję pomocy 03.10.05, 20:04 Radny napisal juz gdzie szukac i chyba w tych miejscach dostaniecie wyczerpujace informacje na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoMaR Re: potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 06:39 Gosciu a powiesz mi z jakiej jestes szkoly :> moze z tej samej :_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: potrzebuję pomocy IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 11:54 III LO im.bieganskiego a ty skad? Odpowiedz Link Zgłoś