Dodaj do ulubionych

Mam fajnego męża........................

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:06
...........i chcę,żebyście o tym wiedzieli.
Obserwuj wątek
    • yanoooosh Re: Mam fajnego męża........................ 06.10.05, 23:35
      chcesz zeby ci za to zdjecie zrobic???

<fotka>
      • Gość: Nina Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:41
        nie, nie chcę
    • Gość: qqq Re: Mam fajnego męża........................ IP: 212.160.108.* 07.10.05, 00:46
      A ja mam bardzo fajną żonę.
      • Gość: Łysy Mam fajnego męża lub żonę IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.10.05, 01:40
        Te wpisy wyglądają jak anonsy agencji towarzyskiej.
        Czy chcecie się mężem lub żoną pochwalić, czy macie zamiar czasowo lub na stałe
        odstąpić?
      • Gość: Mona Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 07:46
        Mój mąż też ma baaaardzo fajną żonę ;-)))
    • Gość: qqq Re: Mam fajnego męża........................ IP: 212.160.108.* 07.10.05, 11:03
      ....ale się sama chwali.
    • Gość: diwo Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.10.05, 11:14
      Moja żona ma za to fantastycznego męża. Serio serio. :-)
      • Gość: :-( Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:45
        a ja nie mam juz fajnego meza :-(
        • Gość: gość1 Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:01
          to przykre,ale zawsze można mieć nowego męża
    • Gość: Voter Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:07
      To miło jak własna żona ma tak dobre zdanie o swoim mężu.
      • Gość: groszekpachnący Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:39
        No właśnie,czy to nie miło,że jakaś kobietka pisze,że ma fajnego męża,przecież na pewno takich mężów jest sporo.Zawsze można ich za coś pochwalić,a chociażby za to, że są, że mamy z nimi udane dzieci,że są zaradni w takich czasach i potrafią utrzymywać dom.Czy to mało?Myślę,że nie.Pozdrawiam mojego mężą,chociaż wiem ,że on tego nie przeczyta.
        • Gość: mąż Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:11
          Zamienię starą żonę na młodą pokojówkę!!!!!! PILNIE!!!!
          • Gość: NIKA:) Re: Mam koszmarnego męża........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:46
            I oddam Go za darmo,a nawet dopłacę!!!!!!!
    • Gość: marek Re: ciekawe czy moja zona cos napisze IP: *.du.simnet.is 11.10.05, 19:30
      tak przegladam forum i mam nadzieje ze zona sie wreszcie wpisze - bo naprawde
      ma wielki skarb w mojej osobie
      • Gość: kamila Fajny mąż IP: *.man.czest.pl 11.10.05, 22:18
        Mój mąż był kiedyś fajny, ale gdzieś tak od roku się to zmieniło. Jest niemiły,
        nic go nie interesuje, ciągle powtarza mi że to jest moja wina, że to ja na
        niego krzycze itp.A zmiana nastąpiła gdy urodziłam dziecko. Zupełnie tego nie
        rozumiem przecież powinno się polepszyć, a nie pogorszyć?
        • Gość: bella vita fajny kochanek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:47
          • Gość: bella vita Re: fajny kochanek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:48
            fajny mąż nigdy nie bedzie fajniejszy od najfajniejszego kochanka...
            • Gość: susi Re: fajny kochanek ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.05, 21:41
              A ja mam fajnego meza i dwoch kochankow
        • Gość: www Re: Fajny mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:32
          u mnie sytuacja jest stuprocentowo taka sama,też po urodzeniu dziecka wszystko
          się zmieniło, dosłownie wszystko,chyba oboje już tylko udajemy...ale ile tak
          można?
          • Gość: kamila Re: Fajny mąż IP: *.man.czest.pl 12.10.05, 12:51
            no to witaj w klubie. Ja już mam tej sytuacji tak dosyć że coraz częściej myślę
            o rozwodzie, ale szkoda dziecka,bo przecież oboje go bardzo kochamy tylko na
            siebie nie możemy patrzeć.
            • Gość: groszek pachnący Re: Fajny mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:50
              Słuchajcie dziewczyny,to się często zdarza,przetrwajcie ten stan,często po urodzeniu dziecka w małżeństwie ponuje taka sytuacja,dla wielu facetów jest to nowa sytuacja,boją się że nie sprostają nowym obowiązkom.Ale potem wszystko mija i jest dobrze.
    • Gość: meg Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 13.10.05, 21:41
      A ja też mogę się pochwalić że mam super męża jesteśmy małżeństwem od 6 lat i
      wiadomo były upadki i wzloty ale teraz jest naprawde super mamy dwie córki 5lat
      i 10 mc. A widzę że ludzie nam zazdroszczą że tworzymy szczęśliwą rodzinę i
      naprawdę się kochamy.
      • Gość: groszek pachnący Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:12
        Jak się czuje kobieta, która ma fajnego męża i go zdradza.Musi być z niej "równa" babka?
        • Gość: gosc2 Re: Mam fajnego męża........................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:50
          Gość portalu: groszek pachnący napisał(a):

Ja tam nie wiem czy twoj mąż fajny czy nie ale spytaj go on ci wytłumaczy kim
          jest taka "równość".
    • Gość: Łysy Szczegół anatomiczny IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 14.10.05, 08:10
      Zamiast ogólników coś z praktyki.
      Który szczegół anatomiczny Twojego męża najbardziej Ci się podoba?
      Za który szczegół anatomiczny najbardziej Go kochasz?
      • Gość: do Łysego Re: Szczegół anatomiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 08:58
        a co, masz kłopoty z jakimś szczegółem anatomicznym u siebie?Mężów nie kocha się za szczegóły anatomiczne,ale za całokształt...ty widocznie nie masz takiego
        • Gość: Nina Re: Szczegół anatomiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:11
          Nie należę do idiotek,które opowiadają publicznie o takich rzeczach,bo normalnych ludzi to nie interesuje,to nie to forum Łysy.
          • Gość: evik Re: kogo to obchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:21

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Nina napisał(a

Masz to masz,nie ty pierwsza i ostatnia .Kogo to obchodzi.No własnie normalnych
            ludzie nie interesuja sie jaki czyj mąż.
            • Gość: groszek pachnący Re: kogo to obchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:55
              do ostatniej zazdrośnicy

no może nie ona pierwsza i nie ostatnia,ale ty to chyba masz złe wspomnienia,pewnie pobzykał i poszedł? a i szkołę też musiałaś dawno skończyć?
              • Gość: evik Re: kogo to obchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:29
                Gość portalu: groszek pachnący napisał(a): >

wnie pobzykał i poszedł?

Ciebie pewnie tylko bzykaja.Jak widac musisz miec duzo wiedzy w tym temacie.
                • Gość: groszek pachnący Re: kogo to obchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:38
                  przeczytaj swój przedostatni post i patrz jak piszesz,a to czy mnie bzykają ,czy ja bzykam ,to już nie twój interes
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka