Dodaj do ulubionych

Ślub-wesele-samochód

IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:41
Poszukuje jakiegoś ciekawego samochodu na wesele.Może być nowy jak i
starodawny.Czekam na propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:45
      Witam!!!
      Ja mam czarnego VW Passata z 1999 r.Klimatyzacja, biała skóra wogóle wyglada
      bardzo ładnie. Polecam
      • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:47
        Jakieś fotki możesz podesłać na maila?Jak się to przedstawia cenowo?
        • Gość: Łukasz Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:49
          Jasne tylko podaj namiary.Jeśli mam jakieś w komputerze to przesle od razu a
          jak nie to jutro zrobię.Co do ceny to napewno byśmy się dogadali.A kiedy masz
          ślub?
          • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:52
            faznisch@wp.pl Dopiero w sierpniu, ale już się rozglądam;)
            • Gość: Łukasz Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:59
              Nie mam teraz zdjęc a jest za ciemno żeby je teraz robić.Mogę Ci je przesłać
              jutyro wieczorem chybaze jak chcesz to zrobie teraz żebyś chociaż się
              zorientował
              • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:02
                Nie ma pośpiechu! Na razie chcę się zorientować co i jak.
                • Gość: Łukasz Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:09
                  Dobrze to zdjęcia prześle Ci jutro. Pozdrawiam
                  • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:36
                    Ok dzięki!Pozdro.!
                    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:30
                      Co to jedna fura tylko w Częstochowie:D
                      • Gość: Yoko Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:23
                        ja mam granatowego "ognistego" golfa II pasi???:D
                        • Gość: YOYO Re: Ślub-wesele-samochód IP: 80.51.236.* 11.11.05, 22:25
                          Zadzwoń 642229996, pogadamy !!
                          • Gość: Ewka Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:22
                            Ja mam seata cordobe czerwonego nowego mogę Was zawiezc, z ceną mozna sie
                            dogadac, ale moja kolezanka ma skode octavię sebrną z klimatyzacją i wozą nią
                            do slubu.
                            Jak cos to kontakt na maila ewka.cz-wa@wp.pl.
                        • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:42
                          Yoko dzięki!;)Nie skorzystam;)
                          • Gość: FREDEK Re: Ślub-wesele-samochód IP: 80.51.236.* 12.11.05, 22:22
                            Gość portalu: Kondziu napisał(a):

> Yoko dzięki!;)Nie skorzystam;)

A taczka z gumowym kółkiem "pasi" ????
                            jak co to dzwoń 642229996.
                            • Gość: bobek_ Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:05
                              Mój znajomy ma Warszawe zadzwoń: 605554528
                              • Gość: sss Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:40
                                ja oferuje srebrne AUDI A6 2004r. czarna skóra,itp :) dogadamy sie
                                • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:08
                                  Prześlij jakieś fotki na maila.
                                  • Gość: sss Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:28
                                    to podaj maila :)
                                    • Gość: k Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 18:02
                                      Czy odpowiada ci zabytkowy pelnoletni bialy duzy fiat?
                                      • kumpelek25 Re: Ślub-wesele-samochód 15.11.05, 21:35
                                        Gość portalu: k napisał(a):

> Czy odpowiada ci zabytkowy pelnoletni bialy duzy fiat?

Czy to jest ten z chromowanymi elementami czyli 1300? Jak tak to zgłoś się do
                                        mnie na maila, nie chodzi mi o pojechanie do ślubu;)

A co do jechania na ślub:
                                        Oferuję Warszawę 223 koloru kremowego:)
                                    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:25
                                      Był już napisany we wcześniejszych komentarzach,ale podaje jeszcze raz:
                                      faznisch@wp.pl
                                      • Gość: Andzia Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.dyndns.tv / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:53
                                        Kondziu ja Ci polecę ten, który mnie podobał się najbardziej i którym wspólnie
                                        z mężusiem jechaliśmy do ślubu. VOLVO S80 srebrny metalik, oczywiście w tej
                                        wersji "charakteryzacji", którą my mieliśmy. Prześlę Ci na maila jego zdjęcie,
                                        oki?
                                        • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:35
                                          Andzia z góry dziękuje;)
                                        • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:07
                                          Andzia gdzie te zdjęcia?!:/
    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:53
      Przesyłajcie najlepiej fotki na maila i jak się to przedstawia cenowo!
      faznisch@wp.pl
    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:31
      Dzięki za wszystkie maile i propozycje!
    • Gość: ~bobik75 Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.kl / 80.50.214.* 16.11.05, 08:51
      Witam
      Jesli chcecie samochód luksusowy na wysoki połysk, to bardzo chętnie
      zaproponuję ci ten, który sam miałem. Lexux RX 300 - czarna luksusowa terenówka
      (nawet bagażnik ma klimatyzowany). Szczegóły - www.auto-wynajem.pl
      Nie jest tani, z kalkulatora w ich stronie wyjdzie ci kupe kasy, ale gość jest
      spoko, można dogadać się na ryczałt. Kalkulator powiedział że zapłacę 1500, ale
      dogadałem się z gościem na 800zł.
      Po weselu został tylko żal, że TAKIM samochodem nigdy sam nie będę jeździł ...
      Wszystkiego NAJ na nowej drodze...
      • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:41
        Bobik wielkie dzięki!!!
        • cabeza Re: Ślub-wesele-samochód 17.11.05, 17:38
          Kondziu moglbys sie podzielic fotkami samochodow na wesele,ktore Ci
          poprzesylali?Bo tak sie sklada,ze ja tez szukam samochodu na wesele na
          czerwiec.To moj adres cabeza@gazeta.pl
          Bylbym wdzieczny,gdybys przeslal.Poza tym jesli ktos ma jakies propozycje,to
          tez bym prosil o fotki na maila!
          Dzieki i pozdrawiam!
          • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:27
            Cabeza przesłałem Ci na maila kilka fotek.Pozdro.!
    • Gość: Piotr Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.man.czest.pl 19.11.05, 14:18
      Gaz M21 Wolga rocznik 1964 kontakt@pixel.czest.pl
    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:23
      Andzia gdzie te foty na maila?;/
    • Gość: Kondziu Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:12
      Dziękuję za wszystkie propozycje dotyczące Waszych samochodów-zarówno nowych
      jak i starodawnych!Na pewno coś wybiorę!Pozdrawiam!
      • Gość: A Re: Ślub-wesele-samochód IP: *.czest.pl 23.11.05, 16:29
        Ja tez szukam samochodu na lipiec,czy moge prosic fotki na e-maila:
        asia.stara@wp.pl, dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka