Gość: kiki IP: *.strong-pc.com 09.03.07, 23:56 Nie potrafię zdecydować się nalokal weselny, mam do wyboru : Ośrodek na Zielonej albo Myśliwska niedaleko Tworoga. Jakie są Wasze opinie na temat tych lokali????? Gdzie jest dobre jedzenie i zabawa????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyga Re: Gdzie wesele??? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 15:48 A zdecydowałaś się już na partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:21 polecam : www.czarnylas.com.pl Warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:28 ja również polecam Czarny Las,a z tych twoich propozycji to Zieloną, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:05 a ja proponuje Las Vegas ! naprawde szałowo szczegóły Wisniewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:46 a mozesz mi podac jakies namiary na ten lokal w zielonej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:56 ja mialam w Olimpijskim ijestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:54 ja też ale tam max.60 osób wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:46 Tego w Brynku nie polecam! Na fajnej imprezie byłem w Apollo w Zbrosławicach i chyba nie jest zbyt drogo. A jak masz za dużo kasy - to polecam Wrochema w Starych Tarnowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:03 małe "ale" - jedzonka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flop Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:34 tylko OLIMPIJSKI HOTEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:48 jedzenie pirwsza liga a i przespac sie mozna w bardzo dobrych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [[[[[[]]]]]]] Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 05:40 w kks-e mozna zrobic urodziny ale nie wesele Odpowiedz Link Zgłoś
psik79 Re: Gdzie wesele??? 04.06.08, 15:50 wcale nie to bzdura z tego co wiem bywały tam super wesela nie jedni się kryją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:37 kks-przeciez tam komuną śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 06.07.07, 16:52 nie prawda bo jest b.dobre jedzenie, klimatyzacja itd. najważniejsza jest dobra kapela !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie wesele??? IP: *.eranet.pl 07.07.07, 16:25 Sprawdż sobie hotel neo. Komunia była super i cena wcale nie duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouza Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:42 byłam kiedyś na super weselu w Pałacu w Rybnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:14 tylko OLIMKIJSKA WSZYSTKO WYSMIENITE Odpowiedz Link Zgłoś
carringtontomas Re: Gdzie wesele??? 03.08.07, 08:09 Witam, Ja byłem na kilku weselach w Palacu w Rybnej i sam tam miałem wesele. Bardzo miła obsługa, wszystko bardzo ładnie przygotowane i podane, jest kawałek parku,poktórym można pospacerować i się przewietrzyć. Na górze są pokoje, które można wykorzystać dla gości. Ceny nie są wygórowane, z tego co się orientuję to wahają się od 130 w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 03.08.07, 14:29 wiadomo CARINGTON, to tylko Pałac wchodził w greę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 10.07.07, 15:36 a może Kopalnia Zabytkowa? miał am ktoś z Was weselicho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:17 mialam w OLIMPIJSKIEJ naprawde wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:54 lola i olo dajcie na luz z ta olimpijską,jestescie krwnymi psiuka czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
psik79 Re: Gdzie wesele??? 04.06.08, 15:53 a co ci nie pasuje w olimpijskiej jak jesteś tak stanowczo na nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Gdzie wesele??? IP: 89.100.195.* 29.07.07, 23:37 Ja mialam w "Ferdynandzie" i pod kazdym wzgledem moge polecic: jedzenie super smaczne, obslugo mila i "uwijaja" sie jak mrowki, sala duza z klimatyzacja. oscie byli zachwyceni. No i przede wszystkim uczciwi. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 14:04 a jaki koszt od osoby w tym Ferdynandzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Gdzie wesele??? IP: *.uk.ibm.com 31.07.07, 12:30 Ja placilam 150 zl/os bylo to wesele dwudniowe. Stoly az uginaly sie od jedzenia no i duzo jeszcze dostalismy do domu. Teraz o ile sie orientuje jest 170 zl/ os za 2 dni wesela. wiecej info znajdziesz na ich stronce: www.ferdynand.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 10:48 w Myśliwskiej masz pokoje dla gości- a t jest wielki plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość HOTEL k/Parku Wodnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:17 Byłam tam na weselu - ponoć cena nie jest najtańsza ale sala jedzenie i obsługa poprostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: HOTEL k/Parku Wodnego IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 10:12 nie wiedziałam że tam robią wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysio Re: Gdzie wesele??? IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.07, 18:54 polecam skarabeusza, super po prostu, tylko drogo, zalezy ile masz kasy, jak cie stac to lepiej sie w tarnowskich gorach nie pobawisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwódka Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:59 Gość portalu: kiki napisał(a): > Nie potrafię zdecydować się nalokal weselny, a na męża już się zdecydowałaś? a moze nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.tg Re: Gdzie wesele??? IP: *.ticom.pl 05.08.07, 14:40 polecam Ferdynanda było super ,jedzenie dobre obsługa miła ,sala z klimatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.07, 23:53 A zespół już masz? Polecam MIXED (www.mixed.pl).Świetnie grają i bawią. Przebierają się w stroje marynarzy i robią super show. GORĄCO POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 14:48 zespolu nie mam, a wesele robie w skarabeuszu. Mixed juz maja zajety termin, nawet nie mam pomyslu, kogo by tu wziac... mozecie mi cos doradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: Gdzie wesele??? IP: 89.100.195.* 07.10.07, 22:12 U nas byla taka sama ytuacja... Mixed zajety.. I zdecydowalismy sie na New Mix. I nie zalujemy. Niektorzy goscie bawili sie wczesniej przy Mixed, a po weselu powiedzieli, ze New Mix jest chyba lepszy. Oczywiscie to sprawa gustu, ale goraco polecam. Skontaktowac sie mozna z zespolem przez sklep muzyczny w Tarnowskich Gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Gdzie wesele??? IP: *.tpnet.pl 07.10.07, 22:50 a ja polecam pik to i tak jedna klika co mix i mixed a sa tansi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 14:04 Przy Pik'u z Miedar zabawa też była przednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przy Baj tez Re: Gdzie wesele??? IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 13:09 najbardziej podobała mi sie knajpa-restauracja u SALEZJAN(przy osrodku rech.Repty Śl).gral zespół Baj i wszystkim sie wszystko podobało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdzie wesele??? IP: 83.1.69.* 07.02.08, 17:01 polecam Kopalnie Zabytkowa:)Duży parking, pyszne i bogate menu ,miejsce żeby odsapnąć na świeżym powietrzu...super!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 18:51 Urządzanie wesel to jedynie zbyteczny wydatek na opilstwo i obżarstwo naszych niby znajomych,o których zapomnimy z pewnością po kilku latach.Szkoda kasy i tyle,lepiej sobie gdzieś pojechac niż napychać kolduny baranom za swoje pieniądze. Plebejski,wieśniaczy obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniq Re: Gdzie wesele??? IP: *.net 01.04.08, 21:52 Smutne, że nie masz przyjaciół, którzy cieszyliby sie Twoim szczęściem i przyszli świętować z Tobą nie z powodu darmowego obiadu, tylko dla Ciebie i Twojej radości. Niektórzy miewają znajomych znacznie dłużej potrafią się z nimi bawić bez opilstwa i obżarstwa na siłę. Bywają przemiłe, skromne wesela, gdzie najważniejsza jest młoda para a nie ile golonek wjedzie na stół. Idealne jednak jest rozdysponowanie gotówki tak, żeby starczylo i na poświętowanie z bliskimi i na krótki przynajmniej wyjazd wakacyjny, podczas którego można dac upust chuciom i lenistu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 22:52 Słyszałam, że będzie fajnie na terenie kopalni zabytkowej, robi się tam remont i ponoć będzie odjazdowo... można się już zaklepywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 23:01 Reklama właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Zamek w Toszku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 11:03 w kopalnii to sie węgiel kopie a nie wesela robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Zamek w Toszku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:43 wywołujesz mnie, 23? miej uszy i oczy otwarte, to nie będziesz musiał być właścicielem czegokolwiek, żeby wiedzieć cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: Zamek w Toszku!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 19:46 ups, połowa była do Wilhelma..., sory, 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariol-ka Smakosz, Parkowa IP: 83.1.75.* 12.03.08, 14:47 Witam czy miał ktoś wesele w Smakoszu w Nakle Sląskim lub w restauracji Parkowa ?? Jakie wspomnienia jakie jedzenie i obsługa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Smakosz, Parkowa IP: 83.1.69.* 15.03.08, 09:58 Kopalnia Zabytkowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariol-ka Re: Smakosz, Parkowa IP: 83.1.75.* 15.03.08, 11:51 Kopalnia zabytkowa czy restauracja "Danusia" obok kopalni ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Smakosz, Parkowa IP: 83.1.69.* 15.03.08, 13:07 kopalnia zabytkowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demeter Re: Smakosz, Parkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 14:26 Byłam na weselu w Parkowej i muszę przyznać, że nie było najlepiej. Jedzenie i napoje ok. Nie podobało mi się natomiast, że na wesele wchodzili ludzie z dyskoteki na górze. Trzeba było bardzo pilnować aby ktoś obcy się nie wkręcił a ochroniarzy to chyba nie obchodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariol-ka Re: Smakosz, Parkowa IP: 83.1.75.* 17.03.08, 15:24 Właśnie tego sie obawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 00:34 rymera 6 nowo i fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombolada Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:20 jasne oni wesele zrobia hahaha a maja tylko 4 palniki w kuchni ;) i na kolacje czekalo sie w walentynki 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 18:39 A może tak zorganizować weselisko przy budce z kebabem obok dworca autobusowego. Będzie skromnie i fantastyczni goście weselni. Też wpadnę na chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
psik79 Re: Gdzie wesele??? 04.06.08, 15:55 na rymera 6 dają brudne szklanki ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanka Re: Gdzie wesele??? IP: 83.147.183.* 01.04.08, 14:19 Dobre jedzenie (ale to raczej z dostawa do gdzies tam, bo lokal malutki) jest w Barze Smakus na Lompy przy ZUSie. genialne pierogi, duze porcje, widac ze recznie robione i dobrze przyprawione a i obsluga sympatyczna. chyba od niedawna maja strone www.barsmakus.pl i tam cennik normalny i numer kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 14:23 Kolejne dobre miejsce na zorganizowanie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machewka Re: Gdzie wesele??? IP: *.compnet.com.pl 05.05.08, 11:44 A co myślicie o Orfeuszu w TG? Jakie jedzenie i obsługa tam jest? Lepiej jest w Ferdynandzie czy w Orfeuszu a może jeszcze w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie wesele??? IP: *.crowley.pl 05.05.08, 16:27 Ja będę miała w przyszłym roku wesele w Kopalni Zabytkowej w Tarnowskich Górach, już parę osób o niej wspomniało, faktycznie jest po remoncie i prezentuje się całkiem sympatycznie mam nadzieję że nie pożałuje tej decyzji:) jak ktoś chce to mogę na maila przesłać kilka zdjęć bo jak byłam załatwiać to zrobiłam aparatem bo niestety strona internetowa na razie nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
natka_26 Re: Gdzie wesele??? 06.05.08, 09:09 To ja poproszę o te fotki z Kopalni, natka_26@o2.pl. Bardzo jestem ciekawa jak tam jest po remoncie. A jak z cenami?? Mają jakieś gotowe menu?? Doliczają sobie coś ekstra?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 09:24 Nie szkoda wam pieniędzy na takie imprezy.Nie lepiej sobie gdzieś pojechać,coś zobaczyć?Wydatki na wesele nigdy się nie zwracają. Przemyślcie sprawę dobrze.Ja dzisiaj serdecznie żałuję, że organizowaliśmy coś takiego.To już 5 lat temu,a do dziś razem z mężem jesteśmy wściekli sami na siebie,że nie pojechaliśmy gdzieś na piękną wycieczkę tylko wydali pieniądze na idiotyczną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie wesele??? IP: *.crowley.pl 06.05.08, 14:33 Natka wysłałam Ci na maila te zdjęcia i też Ci tam napisałam różne informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Gdzie wesele??? IP: 83.238.171.* 09.07.08, 15:17 fajne tu się reklamują sami własciciele lokalia również zespoły doskonałe ciekawe który lokal zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
rybkatg Re: Gdzie wesele??? 06.05.08, 15:01 ja tez poprosze :) rybkatg@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Gdzie wesele??? IP: *.crowley.pl 06.05.08, 16:04 Tobie Rybko też już wysłałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Gdzie wesele??? 07.05.08, 00:03 Do mnie absolutnie nie wysyłać. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 11:53 Mogłabym też otrzymać zdjęcia z kopalni ? ;) gu-tekk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Gdzie wesele??? IP: *.adsl.alicedsl.de 24.06.08, 21:56 jak mozna jeszcze prosic o zdjecia z kopalni zabydkowej na adres alexx_24@o2.pl,mam zaklepany wstepny termin na sierpien w przyszlym roku ale jeszcze osobiscie tam nie bylam i widzialam tylko pare zdjec.Lolu a ty kiedy masz tam wesele??:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek104 Re: Gdzie wesele??? IP: 77.252.182.* 30.06.08, 23:13 jesli bylaby taka mozliwosc to ja także chcialabym prosic o zdjecia i jakies informacje o Kopalni Zabytkowej na maila: gosiaczek104@o2.pl !!planujemy wesele na wrzesien 2009 ale jeszcze nie mamy sali!!moze macie cos wartego polecenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatvszek Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 17:31 jeśli można jestem chętna na fotki mój adres: kwiatvszek@o2.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 12:32 kiedys to sie na dzialkach robilo wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Gdzie wesele??? IP: *.compnet.com.pl 11.05.08, 13:57 A co możecie powiedzieć o Orfeuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojo Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:57 Na działkach było bosko!Bo jak ma być wiejska impreza to niech będzie na całego.A weselisko to właśnie wiejski obyczaj przywleczony tutaj przez napływowców z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batom Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 18:32 Kto poleca ten zespół Baj?? albo wogóle jakiś tańszy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 11:20 a ja propomuje "LESNY ZAKĄTEK " w Kaletach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Re: Gdzie wesele??? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.08, 11:43 Z tego co wiem w skład zespołu wchodzi pan i pani.Graja własciwie kazda muzę.Informacje blizsze otrzynasz w ksiegarni katolickiej na ul.zamkowej w tarn.górach. Tam podobno pracuje ta wokalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batom Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 11:52 Dzięki wielkie za info:) Pozdrawiam!!! A jeśli chodzi o lokale weselne POLECAM: OAZA Wielowieś (www.restauracjaoaza.pl) Pyszne jedzenie piekny wystrój, zdjęcia można robic na podwórzu i do tego TANIO:D Najtaniej gdzie widzialam :) Sama jednak tam nie robie wesela, niestety nie było wolnego terminu,(bardzo wiele ludzi tam robi), dla tego zdecydowałam się na restaurację Pod Kasztanami Świbie (www.podkasztanami.com.pl) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:47 Można wynająć pałac w Pszczynie,będzie wystawnie,bogato. Znajomi popękają z zazdrości,a o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega weselnika Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 10:01 Wawel też jest ładny.Dobrze zapłacisz to wynajmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary żonkoś Re: Gdzie wesele??? IP: 83.1.69.* 21.05.08, 21:07 Pyszne jedzenie i fajne miejsce- na zewnątrz- CAMPO w Tarnowskich Górach. Nie wiem jak z wolnymi miejscami? Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batom Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:48 jejku żonkoś ty chyba nie byłaś nidzie indziej. Campo raczej się nie umywa do innych świetnym miejsc (już pisałam jakich). Jedzenie może ok, ale wystrój?? co fajnego jest w żółtych pustych ścianach z kilkoma balonami??? Na zewnątz zero wystroju, ani jednego balona nie widziałam( a byłam na weselu tam). Kompletne zero dekoracjii:/ Zszokowałeś mnie:o W życiu nie dalabym tam 150zł za os...w życiu!!!!!Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:04 Był jeden balon,sam widziałem.Ten,który za to zaplacił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Gdzie wesele??? IP: *.chello.pl 17.06.08, 10:45 a mnie sie podoba ta schludność, gdzie nie jest naciepane tymi balonami i kiczowanymi ozdobami, prosze jeszcze o opinie o CAMPO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:03 Byłem w Zielonej na weselu.Ocena w skali 1-5 (3) Zaletą jest to,że można wyjść na świerze powietrze i dobre jedzenie.Minus to kiepska wentylacja i towarzystwo obok w kempingach i za płotem na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cayenne Re: Gdzie wesele??? IP: 83.1.75.* 21.06.08, 16:05 Ja polecam sale w Jemielnicy, jest wprawdzie troche daleko ale sala super, cena zreszta tez (140 zl za 2 dni z ciastem i tortem!!!) Jest tylko jeden minus. Impreza konczy sie o 1 w nocy!! no ale cos za cos. piekny ogrod, plac zabaw dla dzieci i bardzo mila i profesjonalna obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwodnik Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:33 Lepiej zaplanujcie sobie rozwody! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Gdzie wesele??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 17:21 Tylko w restauracji hotelu neo.Poziom najwyższej klasy,organizacyjnie są super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:10 A potem wszystkich urżniętych i zarzyganych gości weselnych na basen,do solanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinner Re: Gdzie wesele??? IP: 83.1.71.* 17.07.08, 23:40 Polecam "Campo" Stare Tarnowice obok białego kościoła na górce i do kompletu zespół New Mix :) Spawdzone osobiście :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie wesele??? IP: *.bmj.pl 16.07.08, 11:55 Może jakieś namiary na Jemielnicę? Będę wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:11 ODRADZAM RESTAURACJĘ OAZA WE WIELOWSI. PANI KIEROWNICZKA BARDZO NIEMIŁA JEŚLI CHODZI O KRĘCENIE FILMU< NIE MA ODPOWIEDNIEGO ŚWIATŁA A NIE POZWALA UŻYWAĆ SPRZETU KAMERZYSTOM. FILM WYCHODZI CZERWONY ZE WZGLĘDU NA WYSTRÓJ. A PO DRUGIE UWAGA NA ZMIANĘ CEN BEZ ZAPOWIEDZI. MIAŁ BYĆ FAJNY DZIEŃ ALE NIESTETY NIE CAŁKIEM TAK BYŁO GDYZ KIEROWNICZKA NAD DOBRO MŁODYCH STAWIA SWOJE UROJONE WIZJE. Odpowiedz Link Zgłoś
aventuryn Re: Gdzie wesele??? 22.07.08, 14:58 poważnie, mial ktos jeszcze problemy w tej restauracji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 15:57 Tez slyszalem ze ta babka jest niemila,ale nie mialem na szczescie z nia doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Gdzie wesele??? Jemielnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:31 Restauracja Iskra w Jemielnicy: www.restauracja-iskra.com.pl tel: 077/463-27-66, 077/463-24-30, Udanej zabawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaraMłodaPanna Re: Gdzie wesele??? IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.08, 17:55 ja miałam pierwsze wesele jakie było u Wrochema...polecam tę "knajpę" było czarująco,kelneży do dyspozycji na kiwnięcie paluszkiem,dobre jedzenie,miła atmosfera....no cena troszku może nie do śmiechu,ale gdzie teraz zrobisz tanio wesele?????? chyba na kokotku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY2 Re: Gdzie wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 09:01 To tam robią wesela dla analfabetów? A kelneży krąrzą rzywo! Odpowiedz Link Zgłoś
basia33tom Re: Gdzie wesele??? 25.07.15, 18:20 tylko nie parkowa w tarnowskich górach. Wiem, że ma złą opinię, ale to co przeżyłam ostatnio to już się nie dzieje w 21 wieku często. Kierowniczka zatrzymała się w epoce bycia niemiła panią zza lady. Uf dobrze, że mogłam wyjść, ale inni goście niejedno z nią przejdą jeszcze. A ona sama z sobą to już w ogóle. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś