Gość: CZESTOCHOWIANIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:37 Uprasza sie hackerów i policje o podanie ich nazwisk w internecie: Ivory 007 Częstochowianka Aureliano4 tschenstochauer dn(o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koktajlowy joe Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 21:07 Lech Kaczński, brat Jarosława. Wkrótce: zamieszkały - Warszawa, Pałac Prezydencki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.g.pppool.de 14.12.05, 21:09 te, czestochowianin, albo coś łykasz, albo za dużo słuchasz rydzykowego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:15 Nie trzeba być Hackerem czy pałą by móc powiedzieć że 007 nazywa się Bond,James Bond. Klakierku-powiedz-ile mas latek(tylko nie pokazuj na paluszkach)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 21:22 A Tata Marcina powiedział, że na to wszystko z dystansem trzeba patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.prenet.pl 14.12.05, 22:21 uprzejmie proszę o 1 (słownie jeden) przykad mojego opluwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:27 nie bądź żałosny CZESTOCHOWIANINIE bo ja ci tu zara tez zrobie jakąś liste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianka Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:28 aha a na tą twoją listeczke to połoewe Częstochowy musiał bys wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESTOCHOWIANIN Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:27 Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:04 Roman co?!? Jesli potrafisz wydusić z siebie coś więcej ponad pojedyńcze słowo-rozwiń swoją wypowiedz a jeżeli nie to zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37 uprasza się ZOMO spuścić wpier-dol romanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:47 Ciekawym czy powiedziałbyś to w mojej obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:42 Jestem asystentem dentysty i od tego ciągłego odsysania śliny wszędzie widzę ślinę i plujących pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkot [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:01 E ty częstochowianin z małej literki wpisz i mnie na listę opluwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa- kra Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:05 Ja też chcę na listę.Chyba zasłużyłem, bo tak nieładnie pisałem o Prezydencie Częstochowy, a właściwie o jego krawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESTOCHOWIANIN Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:15 Morning Calm Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA 19.12.05, 00:25 "ZZ, alez z Ciebie jest nieprzecietny prostak. I jeszcze na takim stanowisku. pzdr J.M.C." Czyżby to za tą wypowiedź dostał nominację? Jeśli tak to wszystko zaczyna mi się układać w logiczną całość i szkoda mi słów. Bez komentarza. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś