Dodaj do ulubionych

RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:37
Uprasza sie hackerów i policje o podanie ich nazwisk w internecie:

Ivory
007
Częstochowianka
Aureliano4
tschenstochauer
dn(o)

Obserwuj wątek
    • Gość: koktajlowy joe Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 21:07
      Lech Kaczński, brat Jarosława. Wkrótce: zamieszkały - Warszawa, Pałac
      Prezydencki.
      • Gość: 007 Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.g.pppool.de 14.12.05, 21:09
        te, czestochowianin, albo coś łykasz, albo za dużo słuchasz rydzykowego radia.
    • Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:15
      Nie trzeba być Hackerem czy pałą by móc powiedzieć że 007 nazywa się Bond,James
      Bond.
      Klakierku-powiedz-ile mas latek(tylko nie pokazuj na paluszkach)?
    • Gość: magik Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.21.pl / *.21.pl 14.12.05, 21:22
      A Tata Marcina powiedział, że na to wszystko z dystansem trzeba patrzeć.
    • Gość: dn Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.prenet.pl 14.12.05, 22:21
      uprzejmie proszę o 1 (słownie jeden) przykad mojego opluwania :)
    • Gość: Częstochowianka Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:27
      nie bądź żałosny CZESTOCHOWIANINIE bo ja ci tu zara tez zrobie jakąś liste :)
    • Gość: Częstochowianka Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:28
      aha a na tą twoją listeczke to połoewe Częstochowy musiał bys wpisać
    • Gość: CZESTOCHOWIANIN Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:27
      Roman
      • Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:04
        Roman co?!?
        Jesli potrafisz wydusić z siebie coś więcej ponad pojedyńcze słowo-rozwiń swoją
        wypowiedz a jeżeli nie to zamilcz.
    • Gość: siekiera Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37
      uprasza się ZOMO spuścić wpier-dol romanowi.
      • Gość: Roman Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:47
        Ciekawym czy powiedziałbyś to w mojej obecności.
        • Gość: Częstochowianin Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:42
          Jestem asystentem dentysty i od tego ciągłego odsysania śliny wszędzie widzę ślinę
          i plujących pacjentów.
          • Gość: bełkot [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Leon Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:01
              E ty częstochowianin z małej literki wpisz i mnie na listę opluwaczy.
              • Gość: Pa- kra Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:05
                Ja też chcę na listę.Chyba zasłużyłem, bo tak nieładnie pisałem o Prezydencie
                Częstochowy, a właściwie o jego krawacie.
    • Gość: CZESTOCHOWIANIN Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:15
      Morning Calm
      • lookas.prv.pl Re: RANKING OPLUWACZY WŁASNEGO MIASTA 19.12.05, 00:25
        "ZZ, alez z Ciebie jest nieprzecietny prostak. I jeszcze na takim stanowisku.

pzdr J.M.C."

Czyżby to za tą wypowiedź dostał nominację? Jeśli tak to wszystko zaczyna mi się
        układać w logiczną całość i szkoda mi słów. Bez komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka