elodea 10.05.05, 22:43 Ok, mamy wątek o kosmetykach, ciuchach itp, ....itd.... Wreszie zrobiłam sobie tipsy, a byłam przeciwniczką. Supe sprawa. A jak u Was wiosenny remont genealny przebiega? (ciekawe jakim wątkiem panowie odpowiedzą) ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Babskie sprawy 11.05.05, 00:39 elodea napisała: > Ok, mamy wątek o kosmetykach, ciuchach itp, ....itd.... > Wreszie zrobiłam sobie tipsy, a byłam przeciwniczką. Supe sprawa. > A jak u Was wiosenny remont genealny przebiega? > > (ciekawe jakim wątkiem panowie odpowiedzą) ;)))))) Może znajomością,dobrej,wyrafinowanej kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 11:43 bosz....nie denerwuj....normalnie to robie porzadki w marcu...ale w marcu mialam wrazenie ze jest dopiero poczatek lutego...i nie mialam czasu... strasznie mi ten czas leci...ludzie ....co sie dzieje ze jestem dwa miechy do tylu ? kto odda mi ten zgubiony czas? kto zatrzyma dzisiejszy dzien ?.... ide...moze cos jeszcze gdzies znajde... :-D pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 11.05.05, 17:08 Qrcze, Noie, ty liczysz miesiące do tyłu, a ja lata.......gdzie one są, a tyle jeszcze do zrobienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 18:52 elodea ty mi tu kurcze nic o latach nie mow.... mnie czasem otrzasa jak dziecko do mnie ryczy:"mama za stara jestes nic nie rozumiesz" a mnie sie wydaje ze ja temu bablowi jeszcze wczoraj pieluchy zmienialam :-( juz nie mowiac o tym ze stary juz nie patrzy na mnie tylko na te mlodziutkie i mowi " no tak...na ciebie sie juz 15 lat napatrzylem" hihihi ty mi nic o latach nie mow.... :-D pozdrawiam noie ps. cos mi sie zdaje ze jak bede umierac to sie zaczne zastanawiac skad sie tyle wnukow nagle wzielo...hihih Odpowiedz Link Zgłoś
gosik12 Re: Babskie sprawy 11.05.05, 20:00 Kurcze dziewczyny mam tak samo, czas tak teraz pędzi, że coś okropnego, dzieci - hmmm - też mi się wydaje, że niedawno pieluchy im zmieniałam, a tu już matura, okropny stres dla rodziców, bo młody podchodzi bezstresowo:)kiedy minęły te lata? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 11.05.05, 20:44 Dlatego dziewczyny najwyższy czas pomysleć o sobie. Chłopy się za cielencinką oglądają, dzieciaki już prawie lub całkiem dorosłe, a my co ? Mamy przeżyweać starzenie ????? O nie. Powoli przychodzi wiek przyjemności dla nas i nie róbmy z siebie cierpiętnic, tylko : fryzjer, kosmetyczka, szmaty, towarzycho (może być starego też, jak się nadaje;))), wyjazdy, zainteresowanie niezrealizowane , bo....... Itd, itp. \ Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 21:56 to co...robimy babski zlot ? kiedy ...gdzie ...u kogo...na jak dlugo ? hihih Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 20.05.05, 22:02 Spoko, na zlot "czarownic" (czyli czarodziejek) zawsze jest czas. Jak tam Wasze remonty......na przekór tym forumowym malkontentom? ;))))))))))))) Nie wiem, czy pisałam, poza paznokciami wyremontowałam balkon, sama, bo slubny od 2 lat "nie miał czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
olka68 Re: Babskie sprawy 20.05.05, 22:15 witam!!! widze , ze jestes bardzo pracowita , a jak Twoje tipsy zniosly remont balkonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 01.01.06, 19:24 Olka, zniosły i dlatego uważam, że to świetny wynalazek, choć teraz tylko żeluję. Przede wszystkim nie łamią się i czysto wyglądają. A co do remontów, to po balkonie był pokój i podłogi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Babskie sprawy 01.01.06, 19:55 Hehehe,remont generalny,tylko jak?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 03.01.06, 13:39 hej ...ile razy juz tipsy zmienialas ? hihi a wracajac do jednego z wielu tu tematow to musze stwierdzic ze teraz juz jestem gotowa ....na swieta :-( znowu PO . te Swieta przeszly szybciej anizeli zdarzylam sie dostosowac psychicznie. zreszta wszyscy mowia ze zadnego swaitecznego nastroju nie czuli...ja mam teraz tylko nadzieje ze na wielkanoc zdarze dojsc do stanu reszty swiata....:-( pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 03.01.06, 23:36 Pierwsze miałam 3 miesiące z jedna poprawką następne ok. 2,5. Nie szalałam z długością. Zaczęłam na wiosnę. Co do wrażeń świątecznych, to mam takie same :) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 05.01.06, 15:58 Wiec jestes z nich zadowolona ? A jak tam sfinalizowanie ? Czy jest to droga impreza ? Niestety nie orientuje sie w cenach w Pl.... pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 06.01.06, 23:31 Manicure zwykły 15zł, tipsy z bajerami ok. 100zł, żelownie z bajerami 70zł. Uważam, ze warto zainwestować, bo na długo jest spokój i ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Babskie sprawy 07.01.06, 01:44 cholercia niby odwazna baba jestem ale tak jakos....nie umiem sie zdecydowac...hihi przeciez zaraz wszyscy beda wiedziec ze to sztuczne ( malo kiedy zapuscic umiem) i to mnie najwiecej przeraza :-) w kazdym razie zanim sie na takie "sztuczne paznokcie" zdecyduje ....dam sobie przebic nos hihihi to mnie juz bardziej "podnieca" pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
elodea Re: Babskie sprawy 07.01.06, 18:05 A kto Co powiedział, że one muszą być długie? Zazeluj sobie swoje, a one spokojnie bedą rosły i nic nie będzie widać. Namawiam Cie, bo to naprawde wygodne. Ja to bym sie raczej zastanawiała nad kolczykiem w nosie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Babskie sprawy 08.01.06, 01:21 hmm a po co zelowac sobie swoje wlasne paznokcie jesli sa zdrowe? zbyt dlugie paznokcie to chyba raczej w codziennych czynnosciach przeszkadzaja. a takie tipsy z brokatowymi wzorkami to mi sie kojarza z reklamami typu "ruf mich an";-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Drogie Panie:), 08.01.06, 12:45 No,nie udało mi się przy pierwszym razie,więc,co znaczy - zelować paznokcie -,myślałem,że robi się to z butami. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_chrzw Re: Babskie sprawy 25.09.14, 18:17 Pełna zgoda! Widziałyście te programy w tv o "metamorfozach"? Takie niektóre kobitki spisane na straty okazywały się chodzącymi pięknościami :-). Odpowiedz Link Zgłoś