Dodaj do ulubionych

Babskie sprawy

10.05.05, 22:43
Ok, mamy wątek o kosmetykach, ciuchach itp, ....itd....
Wreszie zrobiłam sobie tipsy, a byłam przeciwniczką. Supe sprawa.
A jak u Was wiosenny remont genealny przebiega?

(ciekawe jakim wątkiem panowie odpowiedzą) ;))))))
Obserwuj wątek
    • rico-chorzow Re: Babskie sprawy 11.05.05, 00:39
      elodea napisała:

> Ok, mamy wątek o kosmetykach, ciuchach itp, ....itd....
      > Wreszie zrobiłam sobie tipsy, a byłam przeciwniczką. Supe sprawa.
      > A jak u Was wiosenny remont genealny przebiega?
      >
      > (ciekawe jakim wątkiem panowie odpowiedzą) ;))))))

Może znajomością,dobrej,wyrafinowanej kuchni?
      • reden6 Re: Babskie sprawy 11.05.05, 07:30
        Polecom :)
      • elodea Re: Babskie sprawy 11.05.05, 09:44
        Nie ma sprawy, już się robi...;)))
    • noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 11:43
      bosz....nie denerwuj....normalnie to robie porzadki w marcu...ale w marcu
      mialam wrazenie ze jest dopiero poczatek lutego...i nie mialam czasu...
      strasznie mi ten czas leci...ludzie ....co sie dzieje ze jestem dwa miechy do
      tylu ? kto odda mi ten zgubiony czas? kto zatrzyma dzisiejszy dzien ?....
      ide...moze cos jeszcze gdzies znajde... :-D
      pozdrawiam
      noie
      • elodea Re: Babskie sprawy 11.05.05, 17:08
        Qrcze, Noie, ty liczysz miesiące do tyłu, a ja lata.......gdzie one są, a tyle
        jeszcze do zrobienia....
        • noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 18:52
          elodea ty mi tu kurcze nic o latach nie mow.... mnie czasem otrzasa jak dziecko
          do mnie ryczy:"mama za stara jestes nic nie rozumiesz" a mnie sie wydaje ze ja
          temu bablowi jeszcze wczoraj pieluchy zmienialam :-( juz nie mowiac o tym ze
          stary juz nie patrzy na mnie tylko na te mlodziutkie i mowi " no tak...na
          ciebie sie juz 15 lat napatrzylem" hihihi ty mi nic o latach nie mow.... :-D
          pozdrawiam
          noie
          ps. cos mi sie zdaje ze jak bede umierac to sie zaczne zastanawiac skad sie
          tyle wnukow nagle wzielo...hihih
          • gosik12 Re: Babskie sprawy 11.05.05, 20:00
            Kurcze dziewczyny mam tak samo, czas tak teraz pędzi, że coś okropnego, dzieci -
            hmmm - też mi się wydaje, że niedawno pieluchy im zmieniałam, a tu już matura,
            okropny stres dla rodziców, bo młody podchodzi bezstresowo:)kiedy minęły te
            lata? nie wiem.
            • elodea Re: Babskie sprawy 11.05.05, 20:44
              Dlatego dziewczyny najwyższy czas pomysleć o sobie. Chłopy się za cielencinką
              oglądają, dzieciaki już prawie lub całkiem dorosłe, a my co ? Mamy przeżyweać
              starzenie ????? O nie. Powoli przychodzi wiek przyjemności dla nas i nie róbmy
              z siebie cierpiętnic, tylko : fryzjer, kosmetyczka, szmaty, towarzycho (może
              być starego też, jak się nadaje;))), wyjazdy, zainteresowanie niezrealizowane ,
              bo....... Itd, itp.
              \
              • noie Re: Babskie sprawy 11.05.05, 21:56
                to co...robimy babski zlot ? kiedy ...gdzie ...u kogo...na jak dlugo ? hihih
                • elodea Re: Babskie sprawy 20.05.05, 22:02
                  Spoko, na zlot "czarownic" (czyli czarodziejek) zawsze jest czas.
                  Jak tam Wasze remonty......na przekór tym forumowym malkontentom? ;)))))))))))))
                  Nie wiem, czy pisałam, poza paznokciami wyremontowałam balkon, sama, bo slubny
                  od 2 lat "nie miał czasu".
                  • olka68 Re: Babskie sprawy 20.05.05, 22:15
                    witam!!!
                    widze , ze jestes bardzo pracowita , a jak Twoje tipsy zniosly remont balkonu??
                    • elodea Re: Babskie sprawy 01.01.06, 19:24
                      Olka, zniosły i dlatego uważam, że to świetny wynalazek, choć teraz tylko
                      żeluję. Przede wszystkim nie łamią się i czysto wyglądają.
                      A co do remontów, to po balkonie był pokój i podłogi. :))
                      • rico-chorzow Re: Babskie sprawy 01.01.06, 19:55
                        Hehehe,remont generalny,tylko jak?;))))
                      • noie Re: Babskie sprawy 03.01.06, 13:39
                        hej ...ile razy juz tipsy zmienialas ? hihi a wracajac do jednego z wielu tu
                        tematow to musze stwierdzic ze teraz juz jestem gotowa ....na swieta :-( znowu
                        PO . te Swieta przeszly szybciej anizeli zdarzylam sie dostosowac psychicznie.
                        zreszta wszyscy mowia ze zadnego swaitecznego nastroju nie czuli...ja mam teraz
                        tylko nadzieje ze na wielkanoc zdarze dojsc do stanu reszty swiata....:-(
                        pozdrawiam
                        noie
                        • elodea Re: Babskie sprawy 03.01.06, 23:36
                          Pierwsze miałam 3 miesiące z jedna poprawką następne ok. 2,5. Nie szalałam z
                          długością. Zaczęłam na wiosnę.
                          Co do wrażeń świątecznych, to mam takie same :)
                          • noie Re: Babskie sprawy 05.01.06, 15:58
                            Wiec jestes z nich zadowolona ? A jak tam sfinalizowanie ? Czy jest to droga
                            impreza ? Niestety nie orientuje sie w cenach w Pl....
                            pozdrawiam
                            noie
                            • elodea Re: Babskie sprawy 06.01.06, 23:31
                              Manicure zwykły 15zł, tipsy z bajerami ok. 100zł, żelownie z bajerami 70zł.
                              Uważam, ze warto zainwestować, bo na długo jest spokój i ładnie wygląda.
                              • noie Re: Babskie sprawy 07.01.06, 01:44
                                cholercia niby odwazna baba jestem ale tak jakos....nie umiem sie
                                zdecydowac...hihi przeciez zaraz wszyscy beda wiedziec ze to sztuczne ( malo
                                kiedy zapuscic umiem) i to mnie najwiecej przeraza :-) w kazdym razie zanim sie
                                na takie "sztuczne paznokcie" zdecyduje ....dam sobie przebic nos hihihi to
                                mnie juz bardziej "podnieca"
                                pozdrawiam
                                noie
                                • elodea Re: Babskie sprawy 07.01.06, 18:05
                                  A kto Co powiedział, że one muszą być długie? Zazeluj sobie swoje, a one
                                  spokojnie bedą rosły i nic nie będzie widać. Namawiam Cie, bo to naprawde
                                  wygodne. Ja to bym sie raczej zastanawiała nad kolczykiem w nosie ;))
                                  • yasmin_ch Re: Babskie sprawy 08.01.06, 01:21
                                    hmm a po co zelowac sobie swoje wlasne paznokcie jesli sa zdrowe?
                                    zbyt dlugie paznokcie to chyba raczej w codziennych czynnosciach przeszkadzaja.
                                    a takie tipsy z brokatowymi wzorkami to mi sie kojarza z reklamami typu "ruf
                                    mich an";-)
                                    • rico-chorzow Drogie Panie:), 08.01.06, 12:42
                                      • rico-chorzow Re: Drogie Panie:), 08.01.06, 12:45
                                        No,nie udało mi się przy pierwszym razie,więc,co znaczy - zelować paznokcie
                                        -,myślałem,że robi się to z butami.
              • ania_chrzw Re: Babskie sprawy 25.09.14, 18:17
                Pełna zgoda!
                Widziałyście te programy w tv o "metamorfozach"? Takie niektóre kobitki spisane na straty okazywały się chodzącymi pięknościami :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka