Dodaj do ulubionych

oddanie krwi ...

IP: 80.54.168.* 20.01.06, 21:56

w 3 sobote miesiaca pod pkp jest ambulans regionalnej stacji krwiodawstwa, wie
ktos czy jutro tez beda, czy paskudna zima przeszkodzi ??

tak poza tym, wszyscy chetni niech sie udadza oddac krew :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: oddanie krwi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:59
      można przecież pojechać na parkitke do stacji krwiodawstwa gadyby nie było
      autobusu.
      pozdr. dla krwiodawców :)
      • Gość: Lee Re: oddanie krwi ... IP: 80.54.168.* 20.01.06, 22:06
        owszem tylko trzeba miec czas :)
        • Gość: Menel Re: oddanie krwi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:22
          Wie ktos moze jak to bedzie z 3 sobota miesiaca-i gdzie ambulans jest w inne
          dni w miescie-bo chcialbym po pracy albo w weekend oddac krwi-a stacja pracuje
          do 15-a praktycznie do 14 mozna oddawac krew.Dzis widzialem na Biegana stali-
          moze np: w ten weekend gdzie beda stac?Pozdro
          • Gość: zainteresowana Re: pyt.gł.do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:47
            Krwiodawczynie -jak czujecie się po oddaniu krwi?Też chciałabym wstąpić w Wasze
            grono,ale obawiam się o zdrowie.Jestem prawie 30 letnią drobną osóbką planującą
            macierzyństwo, zapracowaną, zestresowaną i często b.zmęczoną, ale mającą dużą
            potrzebę pomagania ludziom.Jeśli ktoś może podzielić się doświadzeniami , będę
            wdzięczna.Pozdrawiam.
            • segel Re: pyt.gł.do kobiet 05.04.06, 06:05
              Spróbuj sama, zarezerwuj sobie spokojne popołudnie, bo możesz się czuć senna.
              Trwa to z reguły jeden dzien i tyle. Z reguły na drugi dzień nawet się nie
              pamięta, że się oddawało krew.
              Może być i tak, że kawa po południu wystarczy, żeby dojść do siebie.
              Za to satysfakcja gwarantowana, pomagasz komuś wyzdrowieć - chyba warto.
            • Gość: Gośka Re: pyt.gł.do kobiet IP: *.man.czest.pl 07.04.06, 15:43
              Ja za pierwszym razem byłam przerażona, ale gdy powiedziałam w stacji, ze jestem
              po raz pierwszy i , ze się boje to bardzo dobrze się mną zajeli, cały czas
              pytali jak się czuję, czy wszystko ok, ogólnie atmosfera była super =) Co do
              samopoczucia po oddaniu, to po za satysfakcją, że zrobiłam coś dobrego, nic mi
              się nie działo, może byłam nieco "zawiana", ale mogłam się uczyć i normalnie
              funkcjonować. Nie ma co się bać oddawać krew, zachęcam wszytskich bardzo gorąco!!!!!
          • segel Re: oddanie krwi ... 05.04.06, 06:07
            Tu masz link, tam się wszystkiego dowiesz.
            • segel Re: oddanie krwi ... 05.04.06, 06:12
              Oczywiście, link gdzieś sobie poszedł, poprawiam.
              www.rckik-katowice.com.pl/
              • Gość: zainteresowana Re: oddanie krwi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:25
                Dzięki Segel
              • Gość: Menel Re: oddanie krwi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:30
                Dzieki
    • Gość: gosc Re: oddanie krwi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:10
      oddalam krew tydzien temu ale zapomnialam zapytac kiedy moge odebrac wyniki
      badania krw, czy ktos orientuje sie po jakim czasie mozna to zrobic?? I jescze
      jedno czy podstawowe badania wykonuje sie przy kazdym oddaniu krwi??
      • Gość: Menel Re: oddanie krwi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:45
        Bodajze 2 tygodnie spokojnie wystracza-i tak badania sa robione przy kazdym
        oddaniu krwi:)Do odebrania w Stacji Krwoidastwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka