glinski_jr 10.11.02, 22:59 Kolejna fatalna decyzja obywateli naszego biednego miasta. Ale teraz będzie... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 62.233.185.* 10.11.02, 23:00 Brawo Tadek, Sld pobite!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 14:28 Gość portalu: fred napisał(a): > Brawo Tadek, Sld pobite!!! tak brawo zaciagniemy dlugi i wspomozemy jasna góre bo ma jeszcze przeciez za malo a w koncu to byl glowny elektorat pana wrony w smiesznym miescie czestochowa gdzie 20% to kler i inne tego typu istoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:03 Dla mnie to tragedia znowu mieszkańcy katolickiej czestochowy wybrali piepszo... czarnego ptaka.Nadchodzą 4 lata pod rządami kościelnych szmat i innych czarnych oszołomów.Nie wiem czy ci ludzie postradali zmysły czy tak im ksiadz kazał.Dlaczego znowu będziemy dawali sie okradać tym prawicowcom? Ludzie dlaczego go wybraliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Grabałowski Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:03 Obelgi,inwektywy,złośliwości,wyzwiska - trudno to znieść spokojnie i bez reakcji.To jednak świadczy o potrzebie kształtowania kultury politycznej i dobrego politycznego obyczaju.Z wynikami wyborów się nie dyskutuje.(chyba że jak w Płocku są fałszowane - hańba,hańba,hańba !!!). Gratulowałem obu kandydatom zwycięstwa w I turze wyborów,Gratulowałem zwyciężcy II tury Panu Tadeuszowi Wronie.Wygrał w dobrym stylu.Zdołał utrzymać się w dobrym obyczaju nie kopania się po kostkach i trzymania się faktów oraz programu.Wystąpienie telewizyjne obaj Panowie mieli fatalne - ale kładę to na karb zdenerwowania i emocji,ograniczonego (nieubłaganie) czasu i zwykłej telewizyjnej tremy której nie pojmie nikt kto nie występował w Telewizji w ważnej sprawie,miał wiele do przekazania i mało na to czasu.Tu nie ma mądrych.Pękają najlepsi.Wygrana jest wygraną.I to jest fakt.Żałosne żale przegranych są jak biadolenie nad rozlanym mlekiem.Jak znam życie największym winnym przegranej będę Ja - Wojciech Grabałowski który sprzeciwiał się partyjniactwu,traktowaniu poprzedniej wygranej jak zawłaszczenie Miasta,dzielenie łupów,sprzeciwiał się decyzjom złym,spartaczonym,nietrafionym i tym "oczerniał władzę lewicową".Będą też winni moi koledzy którzy 18.XI.br jadą na rozprawę Wojewódzkiego Sądu Partyjnego z wnioskami o wydalenie z SLD. Będą szukać winnych wszędzie,będzie winna i pogoda i Kościół i Radio i Telewizja i wiatr co plakaty zrywał i elektorat "co nie poszedł" i...... żydzi,cykliści i krasnoludki.Nie będą tylko szukać winy w swoim postępowaniu,w swoich błędach,w tym,że zniszczyli dobre imię SLD,że zniszczyli z trudem kształtowane porozumienie społeczne,polityczną kulturę i obyczaj.Nie przyznają się do licznych przewin bo to nie ci ludzie.Oni dzisiaj będą robić wszystko by wynik wyborów zepsuć i pokazać że wyborcy się mylili.Jakoś przecież swoje błędy trzeba zatuszować.Życzyłem Panu Tadeudszowi Wronie mądrości i rozwagi w sprawowaniu władzy i jaknajwiększej ilości życzliwych ludzi wokół siebie bo tu proszę Państwa nie o Pana Wronę chodzi a o nasze Miasto i Jego Mieszkańców i dla tego dobra gotów jestem współpracować z każdym.I wiem,że Pan Tadeusz Wrona nie wywnioskuje z tego,że moje poglądy nagle stały się prawicowe a ja zmieniłem front.Zna moją pracę w Radzie i myślę potrafi ją obiektywnie docenić.Kampania wyborcza ma swoje prawa i swoją dopuszczalną brutalność a także dolegliwość.Ale kampania się skończyła.Teraz potrzebna jest praca,praca,praca dla miasta i mieszkańców i ich dobra.Życzę w tym dziele sukcesów i powodzenia a także życzliwej sprawiedliwej oceny i pomocy tych,którym to Miasta jest drogie. Pozdrawiam.Trzymajcie "sznyt",dbajcie o klasę i w polityce i w dyskusji o niej na tym forum.To w końcu jest ogólnodostępny internet a nie jarmark za walącą się stodołą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JwdW Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:05 Co tu można powiedzieć ,jeżeli same stare babki namawiane w kościołach głosowały na Wronę. A reszta która nie głosowała potem będzie nazekać. To tylko jest możliwe w Polsce!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:08 Święte słowa...... tylko żeby w kościele nie pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:58 Drodzy Towarzysze! Po pierwsze nie same stare babki, tylko mlodzi ludzie w wieku 22-40, ci starsi są do lizania waszych butow tak przywiązani, że nie wyobrazają sobie Częstochowy bez wladzy czerwonych. Rządziliscie już dość dlugo, nie poprawilo się nic. Już czas was wymienić, albo może byście sami gdzieś wyjechali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:34 A jak Wrona był prezydentem, to co zrobił ???? Wymień chociaż jedną poważną rzecz, którą udało mu się zrealizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 217.153.44.* 12.11.02, 08:06 powiem jedno - oswietlenie calych alej i wprowadznie w pierwszym miescie w polsce auotomatow na karty magnetyczne starczy czy jeszcze cos !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 09:37 Gość portalu: zomek napisał(a): > powiem jedno - oswietlenie calych alej i wprowadznie w pierwszym > miescie w polsce auotomatow na karty magnetyczne starczy czy > jeszcze cos !! nie jestem za towarzyszami, narzadzili sie i spokoj, No tak, to rzeczywiscie duzo biorąc pod uwagę fakt, że lampy założono na swiatowy dzień młodzieży, Poza tym wrona glosowal przeciw wojewodztwu czestochowskiemu i to go przekresla. ONI jusz byli, czy Cz-wę nie stać na mądrzejszych ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 217.153.44.* 12.11.02, 09:54 niestac bo yu takich jeszcze niema , ale gdyby nie pierwszy demokratyczny prezydent jakim byl p. Wrona to gowna bysmy mieli , a nie zjazd mlodziez , niebylo by tez MRM , czy zwiazku miast Maryjnych , niemowiac juz o tym ze bylismy pierwszym miastem w Polsce ktore otrzymywalo nagrody Rady Europy . Ciekawe dlaczego , ale pewnie nie dzieki prezydentowi - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:10 Skoro był takim dobrym prezydentem to dlaczego nie sciagnąl inwestorów do naszego miasta. W takich miastach jak Gliwice warto glosować na tych, którzy coś zrobili dla miasta (prez. Frankiewicz) i nie dziwi fakt zwycięstwa w pierwszej turze. To samo Opole - Zębaczyński albo Gdynia, gdzie prawdziwe zasługi dla miasta położyła prezydent F. Cegielska. Ale to są ludzie którzy służą miastu i patrzą daleko w przyszłość!!!!! Gdyby Pan Wrona tak patrzył na urzędniczą służbę obywatelom, bez problemu wygarłby ponownie już np. 8 lat temu. Ale skoro załozył tylko lampy + automaty no to faktycznie za mało, dużo za mało. Nota bene czy mógłbyś mi podać przykład profitów, jakie czerpie miasto Cz-wa po otrzymaniu nagrody Europy, nie tylko jako pierwsze miasto w Polsce, ale na wschód od Łaby wyróżnione taką nagrodą. Jakoś dotąd nie zauważyłem!!!!!!!! I co z tych nagród, flag Europy, tablic etc. Tylko reklama unijna i nic więcej, a inicjatywy jak zwykle na papierze i w biurkach. Gdynia otrzymała taką nagrodę 2 m-ce temu i jakoś już potrafi wykorzystać tego typu referencje w pozyskiwaniu kapitału w mieście. I tylko proszę nie mów, że to czerwoni nie wykorzystali, bo to nie argument. Gość portalu: zomek napisał(a): > niestac bo yu takich jeszcze niema , ale gdyby nie pierwszy > demokratyczny prezydent jakim byl p. Wrona to gowna bysmy > mieli , a nie zjazd mlodziez , niebylo by tez MRM , czy zwiazku > miast Maryjnych , niemowiac juz o tym ze bylismy pierwszym > miastem w Polsce ktore otrzymywalo nagrody Rady Europy . Ciekawe > dlaczego , ale pewnie nie dzieki prezydentowi - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 15:58 Owszem, stać i to właśnie dlatego Wrona został prezydentem. Discus > ONI jusz byli, czy Cz-wę nie stać na mądrzejszych ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy27 Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:09 Nareszcie!Gratulacje panie Tadeuszu.Wreszcie mądry i odpowiedzialny człowiek na tym stanowisku.SLD teraz dostanie za swoje.Pora posprzatać bałagan pozostawiony przez czerwonych łobuzów.Pomimo agresywnej kampanii Wolskiego, ludzie wreszcie przejrzeli na oczy.Życzę powodzenia i trzymam kciuki za nowego Przeydenta Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:11 skomentowałbym to...... ale nie będę się zniżał do poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:14 Zamiast dobrych czasów częstochowy będą Biedne czasy Częstochowy Może przejrzycie w końcu na oczy co zrobiliście !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! 10.11.02, 23:16 Bidne czasy Częstochowy... to Wrona powinien umieścic na swoich plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś
kicingg Re: BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! 10.11.02, 23:19 a ty glucie(sorry.. ale sie wku... zdenerwowalem) gdybyś kandydował to jeśli chciałbyś w haśle umieścić prawde to powinieneś wpisać"Jestem Głupi, Nie głosujcie na mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: { WebSpider } Re: BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 13:59 Oj, dobrze prawisz. Bidne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:17 Gliński jr. jako zowlennik SLD gorzej zniżyć się możesz, więc......się lepiej nie zniżaj, bo jeszcze coś w kryżu strzeli o ile go masz!Wspólczuje jednak błędów w kampanii.SLD skończy gorzej niz AWS! Czego Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:21 Percepcja Twojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.pl 10.11.02, 23:24 > Percepcja Twojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej > konwersacji z Tobą Nie będę z Tobą prowadził konwersacji, ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb inteletualnych co koliduje z moją wysublimowaną wiedzą na każdy temat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 10:08 Gość portalu: Wookie napisał(a): > Nie będę z Tobą prowadził konwersacji, ponieważ nie stoisz w > brodziku moich potrzeb inteletualnych co koliduje z moją > wysublimowaną wiedzą na każdy temat :P No to co wybor nalezy do ciebie: Fizyka kwantowa, Biologia moza, Terroryzm i terrorysci, Geografia polityczna, Kultura Religiznawstwo, Oceanografia, Chemia Moze pogadamy maly skundlony smieciu? A Wrona to wsza. Swoje piec minut mial i dal dupy na calej linii. Buuuuuu Jaka szkoda, ze wybrany zostal szczurzy bobek Odpowiedz Link Zgłoś
variat18 Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 11.11.02, 14:00 > Moze pogadamy maly skundlony smieciu? > > A Wrona to wsza. Swoje piec minut mial i dal dupy na calej > linii. Buuuuuu Jaka szkoda, ze wybrany zostal szczurzy bobek Ach ten twój bolszewicki kompleks! Możesz się pociąć czerony szczurze, że nie wygrał pan NATENCZAS, który nosi dupę wyżej od głowy. Tak poza tym nie bądź taki to przodu, bo Cię z tyłu zabraknie złamasie. Wookie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 16:28 variat18 napisała: > > Ach ten twój bolszewicki kompleks! Możesz się pociąć czerony szczurze, że nie > wygrał pan NATENCZAS, który nosi dupę wyżej od głowy. Tak poza tym nie bądź > taki to przodu, bo Cię z tyłu zabraknie złamasie. Po pierwsze maly quasi-prawicowo patrioto nie wypowiadalem sie na temat Wolskiego, przez co nie rozumiem dlaczego uwazasz mnie za bolszewika. No ale coz najlepiej za wczasu uderzyc z grubej rury a dopiero potem pomyslec. Tak bylo zarowno teraz jak i z poprzednim postem. Chciales sie pokazac jaki to ty inteligentny jestes. A tu dupa. Wyszlo szydlo z worka. Moj blad fakt. Przepraszam smieci i wspaniale kundelki ze ich imieniem nazwalem malego bezmozgiego parcha. A teraz skoro ty jestes taki do przodu szczylu to mi daj przyklad co takiego dobrego za swojej prezydentury zrobil dla Czestochowy Wrona? O ile nie nosiles jeszcze wtedy pieluch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.pl 12.11.02, 22:50 > Moze pogadamy maly skundlony smieciu? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ > jestes. A tu dupa. Wyszlo szydlo z worka. Moj blad fakt. > Przepraszam smieci i wspaniale kundelki ze ich imieniem > nazwalem malego bezmozgiego parcha. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Widzę, że nie stać Cię na sensowną dyskusję. Nawet się nie będę zniżał do twojego poziomu. Pójdź do psychiatry, może on Ci pomoże. > A teraz skoro ty jestes taki do przodu szczylu > to mi daj przyklad co takiego dobrego za swojej > prezydentury zrobil dla Czestochowy Wrona? Nie wypowiadałem się jego temat. Stwierdziłem tylko co myślę o panu Wolskim. IMHO obydwaj są siebie warci, ale z dwojga złego wolę T. Wronę. Za jego prezydentury miasto rozwijało się, a za rządów SLD nastąpiła stagnacja. > O ile nie nosiles jeszcze wtedy pieluch. Tylko na tyle Cię stać?!? Wymyśl coś lepszego, bo to nie jest nawet na poziomie moich nogawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaarma Morski matoł IP: *.czes.gazeta.pl 12.11.02, 11:36 Gość portalu: Filip napisał(a): No to co wybor nalezy do ciebie: Fizyka kwantowa, Biologia moza, Terroryzm i terrorysci...0 Ech Filip, wybujały intelektualisto, może na początek zainwestuj w podręczny słownik ortograficzny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kicingg Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:17 Gratulacje Panie Tadeuszu! I stało się dobrze, i sprawiedliwie. Sprawiedliwe bo premierem RP jest z SLD a prezydentem Częstochowy jest z PSW. Życzę mądrego i miłego żądzenia(czyli Dobrych Czasów Częstochowy;) ). A panie Zdzisławie niech się pan nie martwi, następpnym razem powinno by lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:18 gorzej być nie moglo- trzeba emigrowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 01:29 Gość portalu: wojtek napisał(a): > gorzej być nie moglo- trzeba emigrowac Emigruj i to jak najszybciej!!! Nie potrzebi tutaj są potomkowie bolszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:18 "Rozdziobią nas kruki,wrony..." - S.Żeromski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:23 Masz Całkowitą "Rozdziobią nas kruki,wrony..." - S.Żeromski. 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Historyk Re: BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.niedziela.pl / 192.168.1.* 14.11.02, 17:34 Współczuje lektury dzieł Żeromskiego. I jeszcze współczuję nauczycielki, która tak dokonała analaizy dzieła literackiego. Też bym z nia nie chciał mieć lekcji języka polskiego. No chyba, że doszliscie do tego sami to współczuje Rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.pl 10.11.02, 23:20 > Kolejna fatalna decyzja obywateli naszego biednego miasta. > Ale teraz będzie... szkoda słów. Odpowiedz sobie co przez ostatnie lata SLD zrobiło dla naszego miasta oprócz tego, że uczyniło z niego prowincję. Wolski nie miał nawet silnego poparcia we własnej partii, nie mówiąc o ogóle mieszkańców Cz-wy. Zastanawiające jest tylko to, że w wybotach wzięło udział TYLKO 20% uprawnionych do głosowania. Pozdrawiam Wookie Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 10.11.02, 23:24 "Odpowiedz sobie co przez ostatnie lata SLD zrobiło dla naszego miasta oprócz tego, że uczyniło z niego prowincję" A co dla miasta zrobił pan Wrona, oprócz tego, że dzieki jego wspaniałomyślności nie jesteśmy teraz miastem wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
kicingg To i Tak Dobre Czasy Częstochowy 10.11.02, 23:26 glinski_jr napisał: > "Odpowiedz sobie co przez ostatnie lata SLD zrobiło dla naszego > miasta oprócz tego, że uczyniło z niego prowincję" > A co dla miasta zrobił pan Wrona, oprócz tego, że dzieki jego > wspaniałomyślności nie jesteśmy teraz miastem wojewódzkim Ale i tak jest lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
glinski_jr Re: To i Tak Dobre Czasy Częstochowy 10.11.02, 23:29 Tego czy jest lepszy to nie może pan stwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: To i Tak Dobre Czasy Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:15 glinski_jr napisał: > Tego czy jest lepszy to nie może pan stwierdzić... Co druga opinia jest twojego autorstwa. Co straci twój tatuś, poprzez zmiany w urzędzie miasta, że tak intensywnie płaczesz na tym forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: To i Tak Dobre Czasy Częstochowy IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 10:20 Gość portalu: Jasiu napisał(a): > Co druga opinia jest twojego autorstwa. Co straci twój tatuś, > poprzez zmiany w urzędzie miasta, że tak intensywnie płaczesz na > tym forum??? To jest wlasnie forum malutki. Jak nie widzisz dyskusji to wogole tu nie zagladaj. I nie wpieprzaj sie miedzy wodke a zakache. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:33 Zobaczymy co czarna wrona zrobi przez te 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.252.* 10.11.02, 23:30 Ha ha że tak rozpoczne. Co wy pleciecie. Spójrzcie w przeszłośc, Był Wrona prawica kradła, stłki dal swoich, była lewica to samo, Kazdy kto jest u władzy chce jak nawięcej wycisnąć z nas podatników by mieć naspokojna emeryturkę. Polityka to największe bagno jakie świat widział i nic ani nikt tego nie zmieni. BTW czy to zbieżność nazwisk czy tylko taki nick Panie glinski_jr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.pl 10.11.02, 23:33 > A co dla miasta zrobił pan Wrona, oprócz tego, że dzieki jego > wspaniałomyślności nie jesteśmy teraz miastem wojewódzkim ROTFL. Dla twojej informacji to L. Miller stworzył I plan podziału kraju na 12 województw (w 1996r.), w którym nie uwzględniono istnienia woj. częstochowskiego. SLD nigdy się z tego projektu nie wycofało. A co do obarczenia odpowiedzianością za utratę statutu województwa W SZCZEGÓLNOŚXI pana Wrony to nie podchodziłbym do tego tak pochopnie. Mogliśmy wziąść przykład z Opola, gdzie większość mieszkańców wzięła aktywny udział w akcji utrzymania woj. opolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:29 > Kolejna fatalna decyzja obywateli naszego biednego miasta. > Wookie ma rację odnośnie frekfencji.Ludzie są strasznie leniwi ...Potem narzekają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan Re: BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: 80.48.252.* 10.11.02, 23:38 Jeszcze jedno. Jednego czego Wam nie wybacze (SLD) to zwiększenie liczby sklepów z wódką. Wy nie wiecie co to za tragedia mieć alkoholika w rodznie. Ja teraz mam pod blokiem 5 sklepów. W tym jeden całodobowy. Wszystkie widze z okna. To nic że wzieliście za to gruba kasę od lobby (wiem o tym dobrze) mieliście prawo rządziliście ale życze Wam mieć teraz alkoholika w rodzinie. Cudowna wprost rzeczywistość, że tak powiem. Na koniec mam nadzieje, że wrócimy teraz do punktu wyjścia, bo choć nie głosowałem na pana Wronę to liczę na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 02:38 Od lobby to się brało wcześniej. Jak sklepów było mało ;) A nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 10:24 Obi Poczytaj troche psychologii alkocholizmu :) Polecam. I powiedz czy alkocholik w rodzinie byl czy sie niedawno "zrobil"? Poza tym zawsze mozesz przywolac moc Jedi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekxxx Re: BIEDNE 4 LATA CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:42 dobrze wiesz, że problem alkoholizmu nie wiąże się z dużą ilością sklepów z alkoholem. Jak ktoś jest alkoholikiem, to choćby jedyny sklep znajdował się na drugim końcu miasta, to on by i tak tam doszedł. Ale to już inny problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misław Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:33 Częstochowa moze sobie pogratulować tego wyboru. To jest wielkie zwycięstwo.Upragniony powrót do uczciwosci i wielkie nadzieje na na dobre gospodarowanie tak ważnym miastem Misław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturro Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:59 glinski a masz zdjecie z Wiechem Marasem ? No ja mysle, ze musisz miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:31 Wrescie sld pobite w Czestochowie. Mam nadzieje ze nowy prezydent ukruci trochę rządy czerwonej sitwy. Gratulacje dla Tadka, ktory mimo olbrzymiej kosztownej i przytym agresywnej kampanii Wolskiego zdobyl poparcie wiekszosci. A wierzu mu bo facet jezdi .... duzym fiatem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:39 Zobaczymy czym będzie jezdził za 3 miesiące czy nadal zostanie przy tym złomie Odpowiedz Link Zgłoś
kicingg Dobre czasy Częstochowy 10.11.02, 23:44 Nieładnie, oj nieładnie. Nie ocenia się czzłowieka po portfelu, lecz po dobroci. Myślę że będzie dobrze żądził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dobre czasy Częstochowy IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 10:32 kicingg napisał: > Nieładnie, oj nieładnie. Nie ocenia się czzłowieka po portfelu, > lecz po dobroci. Myślę że będzie dobrze żądził. Ófaszarz rze bendzie tobże "żądził"? Jak bedzie sprawowal wladze jak ty piszesz to czas prosic o blogoslawienstwo szanownych klerykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekxxx Re: BIEDNE CZASY CZĘSTOCHOWY!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:44 ja tam stawiam, że za miesiąc- dwa kupi sobie merca. Ciekawe skąd weźmie pieniądze... Bo przecież pracownik naukowy z Politechniki nie zarabia dużej kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.kuleuven.ac.be 11.11.02, 10:27 Gość portalu: brian napisał(a): > A wierzu mu bo facet jezdi .... duzym fiatem. :) Jezeli jest to dla ciebie wymiar prawosci to gratuluje ptasiego orzeszka w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyklerykalny Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:47 a kler z jasnej góry (i inne czarne łachudry jak np. ojciec Rydzyk z radia maryja) już zacierają ręce. Wkrótce wpadnie szmal !! Będzie za co dziwkom płacić, i za co wódke kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturro Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:54 Masz racje stary, W. Maras to byl gosc. Co za inteligencja. Widac chlopie, ze nie masz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturro Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:58 Ale widac, ze za czasow poprzedniej kadencji T. Wrony byles gowniarzem, to co Ty teraz mozesz pamietac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria F Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 00:03 wreszcie Częstochowa nie jest rzadzona przez lewicowego prezydenta, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 203.36.162.* 11.11.02, 04:20 MOJE GRATULACIE Z DALEKIEJ AUSTRALI !! MIECZYSLAW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:08 Dalej, Dalej ...Sprzedajmy naszą Częstochowę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecil Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 00:54 JAKIE MIASTO ... TAKI PREZYDENT !!! W tym roku mieliśmy wybór: Debil, albo Debil .. wybraliśmy debila! To co jest najbardziej przykre i raczej nie napawa optymizmem, to fakt, że w naszym mieście od lat mamy ciągle podobny system tzn nigdy nie mamy z czego wybierać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 01:31 Gość portalu: cecil napisał(a): > JAKIE MIASTO ... TAKI PREZYDENT !!! > > W tym roku mieliśmy wybór: Debil, albo Debil .. wybraliśmy > debila! To co jest najbardziej przykre i raczej nie napawa > optymizmem, to fakt, że w naszym mieście od lat mamy ciągle > podobny system tzn nigdy nie mamy z czego wybierać ... To startuj w następnych wyborach będzie trzeci do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppppp Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:16 ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 10:13 już sprzedana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Wynik mówi sam za siebie... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:05 Widzę ze opinie niektórych z Was są tak skrajne że aż przykro się to czyta. Skoro Pan Wolski był takimm dobrym kandydatem to dlaczego frekwencja była 20 procent... Jego elektorat nie wyszedł z domu bo było zimno ??? Po prostu poparcie SLD dla tego Pana nie było kompletne. Widac ze dla tych blisko 60 procent ważne było aby wygrał Kandydat mądrzejszy jakim jest Tadeusz Wrona. Jedno jest pewne- nie będzie brał kredytów i zadłużał miasta. Dla wielu z was- patrzących krótkowzrocznie nie jest to ważne.... nasze dzieci poczują to na własnej skórze. Zadłużenie które zostawił Pan Maras będzie pokutowac jeszcze przez kilka lat... Jeszcze ważne- wiadomo przychodzi nowy człowiek są tez zmiany- wierze ze będzie chciał pokazać że jest gospodarzem odpowiednim... to pewne- po przemianach był pierwszym Prezydentem tego miasta- moim zdaniem to były dobre czasy częstochowy !- czy teraz bedą- mam nadzieję że tak ! Aha sld wygrałoby te wybory w cuglach gdyby kandydował Wiesław Maras. wszyscy o tym wiedzą i wiedzieli !!! Wolski nie mógł tego wygrać moi drodzy.... jak fachowcy od marketingu w sld (znam kilku osobiście) przeoczyli ten fakt... jak... huczna kampania P. Wolskiego (ciekawe jakie nakłady) zdała się na nic. Brawo Panie Tadeuszu. Spokój + skromna ale skuteczna reklama, dobre materiały poligraficzne i fajna strona internetowa. Razem stworzyło to solidny obraz (ciekawe jakie nakłady :)). pozdrawiam wszystkich za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mash Re: Wynik mówi sam za siebie... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 15:28 Gość portalu: piotr napisał(a): > Jedno jest pewne- nie będzie brał kredytów i zadłużał > miasta. Dla wielu z was- patrzących krótkowzrocznie nie jest to > ważne.... nasze dzieci poczują to na własnej skórze. Zadłużenie > które zostawił Pan Maras będzie pokutowac jeszcze przez kilka > lat... Sorry za ostre slowa, ale boje sie ze nie masz pojecia ani o zadluzeniu miasta, ani o finansach publicznych. Jesli twoja wiedza opiera sie na wypocinach z gazet , to musisz ja koniecznie poglebic. Jak miasto moze nie brac kredytow. Czy moze spadles na cos twardego ? Po drugie, ja ufam bardziej opinii RIO (regionalnej izbie obrachunkowej) jak nie wiesz co to jest to sobie sprawdz :) I oni zastrzezen do finansow miasta jakos nie maja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Wynik mówi sam za siebie... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:31 A ja założę się z każdym dosłownie o wszystko, że Wrona zacznie od zaciągnięcia kredytu. W kasie miasta panują pustki (skądś o tym wiem) , a przecież jeśli Szanowny Pan Prezydent chce coś zdziałać (osobiście wątpię, żeby mu się udało), to musi skądś wziąć na to środki. Za darmo nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulaczek Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 02:24 Nareszcie ludzie z podobno "świętego miasta" (nie potwierdzaly tego głosowania ludzi w kilku poprzednich wyborach różnego rodzaju) zaczeli myśleć. Może "czerwone łby" (ja tak nazywam postkomunistów, jesli by nie powiedziec komunistow) wkońcu dostaną po łapach, już miały swoją szanse i z niej nie skorzystały. Gdyby SLD tak dobrze rzadziło Częstochową jak mniemam sądzi Pan "glinski_jr" to ludzie napewno by wybrali kandydata tejże partii, no ale hyba tak nie było. Brawo Panie Tadeuszu! !!!!. Gratuluje wygranej i życzę mądrego zarządzania miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 02:40 Może to początek końca dla naszej rodzimej czerwonej pajęczynki. Miejmy nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 07:38 COŚ TY UCZYNIŁA Częstochowo!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lostwojo Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 08:38 GRATULACJE! WRESZCIE JAKAS NADZIEJA! POWODZENIA TADEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan F. Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:04 Po pierwsze gratulacje dla T. Wrony, po drugie wróżę zarząd komisaryczny - SLD szybko nie odda władzy, po trzecie z rozbawieniem patrzyłem jak SLD uznała, że to aparat wie kto jest najlepszym kandydatem i nawet gdyby wystawili konia to powinien wygrać te wybory w imieniu lewicy (sądząc z dyskusji do teraz tak myślą). Tymczasem wybory Panowie może wygrać Ktoś, a nie Nikt. Pan Grabałowski pewnie wygrałby z Panem Wroną, ale co z tego miałby aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:09 Wolski niby lekarz, a pali papierosy… Może dlatego też był mniej wiarygodny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu A ja wierzę, że gorzej nie będzie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:35 glinski_jr napisał: > Kolejna fatalna decyzja obywateli naszego biednego miasta. > Ale teraz będzie... szkoda słów. No właśnie, może wreszcie zmniejszy się kolejka chętnych do złożenia papierów na prawo jazdy, bo przestraszone biurwy i biurasy z wydziału komunikacji pomyślą, jak zorganizować pracę tak, żeby petent nie musiał wystawać w smrodzie całymi dniami. Może nowy kierownik tego wydziału zmobilizuje ich do pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmariaczci Re: Tadeusz Wrona prezydentem! Co zescie zrobili! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:44 Mielismy wojewodztwo! Wrona je rozwiazał terazzrobi z nas gmine ! to beda biedne i chude 4 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Tadeusz Wrona prezydentem! Co zescie zrobili! IP: 80.48.243.* 11.11.02, 10:03 No i mamy....ciekawe co tym razem na zabiora...bo oczywiscie pan Kruk.tfu...Wrona nic nie zdzialal w sprawei wojewodztwa tak wiec nic nie zdziala....przy dalszej grabiezy. A tym wszystkim co tak gratuluja wygranej....to ja gratuluje...Tak sie nabrac na "piekny" propagandowy plakat...Panie Wrona....teraz niech pan uwaza bo wszyscy bedziemy patrzec na pana lapy. I ciekaw jestem czy wyjdzie pan na ulice do zwyklych ludzi...kiedy ponownie posmauje fotela prezydenckiego. W czasie kampani wyszedl pan...ale teraz to przeciez nie bedzie trzeba..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekxxx Re: Tadeusz Wrona prezydentem! Co zescie zrobili! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:12 Sprawa województwa nie jest narazie aż tak istotna. Jak było województwo to było lepiej niż teraz ?? Bo wtedy było kino a teraz nie ma ?? Trzeba zmniejszyć bezrobocie w mieście, to jest podstawowy problem. Każdy z kandydatów obiecywał, że się postara. Wrona również obiecywał. I chyba na obietnicach się skończy. Mam nadzieję, że się mylę. Jeśli uda się panu, panie Wrona coś zdziałać, to zwrócę honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa J. Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 10:28 Drogi Tadziu gratuluje zwycięstwa.Jestem szczęśliwa. na zawsze Twoja! Ewa Janik Odpowiedz Link Zgłoś
julia2000 Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 11.11.02, 10:40 Pomyłka, nieporozumienie, niewiedza wyborców. Pan T. Wrona przyczynił się do likwidacji województwa częstochowskiego. Ten człowiek nie powinien kandydować na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.252.* 11.11.02, 12:58 A ruszyłaś ty..k by je ratować. W kielcach ludzie walczyli, i to nie politycy ale zwykli ludzie i wywalczyli:) A tu? co ty pleciesz dziewczyno. Czy ktoś nagłasniał sprawę, chciał cos zrobić. Nie!!! I to jest własnie Twój problem łatwo najechać na kogoś w cieple swojego domku. Trzeba było ruszyć d..py i walczyć a nie siedzieć bezczynnie. Żal mi Was bo nie rozumiecie jednego by wywalczyć Województwo trzeba było się zjednoczyć Ale tego ani jedna strona ani druga nie potrafiła więc nie pleć głupot że to Jego wina. To jest nasza wina!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julia2000 Re: Tadeusz Wrona prezydentem! 11.11.02, 10:55 Ludzie spójrzcie na nasze miasto obiektywnie. Mieszkamy na prowincji. Jest coraz gorzej. Pięćdziesiąt osiem procent głosujących w dniu wczorajszym ma gdzieś to gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekxxx Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:29 Ja tam różowo przyszłości nie widzę, z Wroną na fotelu prezydenta. Pamiętacie spory o Uniwersytet Częstochowski? Wrona był przeciwny jego utworzeniu. A teraz nagle zrobił się chętny. Czy to nie dziwne? Ten cały program Wrony (Wolskiego zresztą też), to tylko zwykłe pieprzenie. Założę się, że większości swoich postulatów nie zrealizuje. A poza tym to pamiętam, jak Wrona był prezydentem. Dobre czasy to to nie były. W finansach miasta był niezły burdel. No, ale mamy demokrację, ludzie tak wybrali, tak musi być. Ja osoboście wolałbym Wolskiego, choć i ten idealny nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: 80.48.229.* 11.11.02, 11:42 Już mnie szlag trafia jak kolejny raz czytam takie pierdoły. Może się zastanowisz, DLACZEGO nie ma u nas województwa, co? "Bo ktoś tak zdecydował" - takie jest Twoje zdanie. A moje jest takie że mieszkamy na zas... WSI. Jak ktoś przez całe życie du.. nie ruszył stąd to tak pieprzy jak Ty - "WIELKIE MIASTO CZĘSTOCHOWA". W naszym grajdole nawet kina nie ma - pewnie Twoim zdaniem z powodu braku statusu miasta wojewódzkiego. Ty My możemy zmienić to miasto a nie decyzje administracyjne. Tylko tu nikomu nic się nie chce. I na tym polega problem a nie na braku województwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwatel miasta Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 12:09 Zgadzam sie, mieszkańcy tworza miasto i maja je takie w raz z władzami na jakie zasługuja. Częstochowa jest taka jakich ma mieszkańców. Przyjrzyjmy sie sobie uwazniej i zmiany zacznijmy od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LORD Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:04 Składam gratulacje T.Wronie>Myślę że będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megae Katastrofa: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:05 Sprzedał nas raz,sprzeda i drugi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albatros Dobre czasy .... dla Wrony i jego rodziny. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 12:39 Uwaga kretyni, którzy głosowali na T.Wronę. Od Wtorku rozpoczynają się dobre czasy dla .... Wrony i jego rodziny. Niestety nie dla was kretyni. Ciekawe o jakich aferach prezydenta Częstochowy będziemy teraz czytać w Wyborczej. Panie Prezydencie pierwszą rzecz jaką Pan powinien zrobić to zminić herb Częstochowt. Teraz będziemy miastem z krukiem i wroną w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwycięzca Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:00 To wszystkie komuchy trzęsą portkami. W Urzędzie Miasta i we wszystkich spółkach gminy, choć dzisiaj święto, pełno ludzi. To ciotki, siostry wujkowie i ktokolwiek tylko z rodzin komuszych pakuje manatki. Panie Tadeuszu - Naprzód przegoń nieudaczniów bolszewickich. Niech żyje wolna Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolski Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:04 Co teraz ze mną? Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolska Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:07 Idż do diabła, bolszewiku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:05 Panie Tadeuszu! Gratulacje! Na to czekaliśmy tyle lat bolszewickiej okupacji naszego miasta. Niech ich Pan powyrzuca na bruk, te czerwone szczury, tak jak oni wyrzucali naszych. Polacy liczą na Pana, że Pan pośle czerwonych tam , gdzie ich miejsce. Niech idą żebrać pod Jasną Gorę. Może sobie jaką modlitwę ta swlocz przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Wiesław Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:06 Nie na ten czas Wolski! Maras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brystygierowa Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:10 A co z moimi żydowskimi dziećmi? Czy w szkolach nie będzie już dyrektorow pamiętających tow. Gierka? Aj waj! Co te Polaczki robią?Nyyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmaczny Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:08 Liczyłem ,że będzie przynajmniej 43%! Niesmaczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:10 Nie tak was uczyłem chłopaki! Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Uwaga. Słyszycie ten hałas?!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:27 Gość portalu: Zwycięzca napisał(a): > To wszystkie komuchy trzęsą portkami. W Urzędzie Miasta i we wszystkich > spółkach gminy, choć dzisiaj święto, pełno ludzi. To ciotki, siostry wujkowie i > > ktokolwiek tylko z rodzin komuszych pakuje manatki. Panie Tadeuszu - Naprzód > przegoń nieudaczniów bolszewickich. Niech żyje wolna Częstochowa Tak tak, oto właśnie typowy komentarz prawicowego świętoszka. Umiesz chłopie tylko wyzywać wszystkich od czerwonych, komuchów. To pewnie najczęstsze wyrazy, jakich używasz na codzień. Wyssałeś je chyba z mlekiem matki. No cóż, przykre, ale nie o tym chciałem tu napisać. Wy, prawicowe cwaniaki, umiecie tylko gadać, wyzywać, awanturować się, ale żeby coś zdziałać na szerszą skalę - to już dla was za trudne. Niestety rządzenie polega nie na obiecywaniu, gadaniu, i rzucaniu sloganów przeciwko zwolennikom lewicy, tylko na DZIAŁANIU!!! I jeśli Wrona coś zdziała w ciągu tych 4 lat (czego mu szczerze życzę, mimo, że oddałem swój głos na Wolskiego), jeśli będą jakieś widoczne skutki tego działania, to zwrócę mu honor. Bo obiecywać to każdy umie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum Re: Dobre czasy .... dla Wrony i jego rodziny. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:12 słuchaj Ty Abatrosie mały żeby Cię Wrony nie oskubały. Myślę że byłes blisko koryta i teraz Ci miskę zabrano trzeba było głosować a nie kibicować :) A Tadziowi Wronie oprócz zdrowia życzymy cierpliwości , stalowych nerwów w tak trudnych czasach i przy pustych kasach. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal111 Re: Dobre czasy .... dla Wrony i jego rodziny. 11.11.02, 13:25 Ja cały czas widze rozmowy kwalifikacyjne ostatnich 4 lat na stanowiska w urzędach miejskich: oooooooooooo Bratanek pana radnego/prezydenta/przewodniczącego prosze prosze mamy wolny etat. Referencje? A po co komu referencje. Posiedzisz 8 godzin czasami mniej i do domu. Ludżmi sie nie przejmuj, poprostu odsyłaj dalej. Przerażające ale prawdziwe...niestety. ale dobra wiadomość koniec pleców dla imbecylów, którzy nawet nie potrafia dodać 2 + 2 a siedza za grube pieniadze na ciepłych posadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM KOCHAM - DEMOKRACJĘ IP: *.mim.pcz.czest.pl 11.11.02, 13:43 Szkoda tylko że wtedy gdy wygrywa umiarkowany kandydat. I tak SLD powinno być zadowolone bo przy wyborach samorządowych pomógł im znacznie system przeliczania głosów. TOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: KOCHAM - DEMOKRACJĘ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 16:06 To wlasnie po to w ostatniej chwili majsterkowali przy ordynacji. :-/ Piekny przyklad inzynierii prawnej dla ratowania du** Discus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Tadeusz Wrona prezydentem! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:58 Dla nas to i tak nie ma znaczenia kto zostal prezydentem bo i tak sie ludziom zycie nie poprawi bedzie tak samo!!!!!!A pan Wrona nabije sobie budzet wraz ze swoimi ludzmi kosztem czestochowian aby miec spokoj na przyszle swoje lata jakby jego kariera polityczna miala sie zakonczyc (PANIE WRONA NIECH CHOCIAZ ZA PANA KADENCJI KINO POWSTANIE W NASZYM MIESCIE !!!!!!! MOZE WESELEJ BEDZIE) Odpowiedz Link Zgłoś