Dodaj do ulubionych

Narodziny FASZYZMU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:29
Czy jak to wszystko oglądacie co się dzieje w sejmie to nie macie wrażenia,
że rodzi się kolejny faszyzm? Jak Hitler dochodził do władzy, to przecież też
nie robił tego agresywnie. Poprosił o specjalne przywileje. Dziś dzieje się
to samo - LPR i Samoobrona nie będzie odwoływać Jurka i ministrów. Jarek
Kaczyński Włada krajem !!!

(a jak spytali Ziobro co sądzi o faszystach bodajże z Wrocławia i ich liście
znanych ludzi do odstrzału to powiedział, że o tym nie słyszał... bo to jego
chłopaki są)

Trzeba się zastanwowić, czy już nie czas wyjść na ULICĘ !!!

Ratujmy ten kraj jak się jeszcze da...
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Narodziny FASZYZMU IP: 195.117.153.* 02.02.06, 20:31
      może faszyzm to za mocne słowo ... użył bym raczej słowa "totalitaryzm" ..a
      władze w kraju stopniowo przejmuje Rydzyk ...

apropo z tą transmisją w TV Trwam to jużprzesadzili ...widać od razu kto tu ma
      rządzić
      • Gość: niefanatyk Re: Narodziny FASZYZMU IP: 85.134.151.* 02.02.06, 20:45
        I co? Dalej bedziemy pierdziec w stolek przed kompem i wypisywac "madre"
        posty?! TRZEBA SIE, KU**A, RUSZYC!!! KRZYCZEC!!! WSKAZYWAC WINNYCH!!! Sa sady,
        trybunaly. Niech Europa wie, ze nie zgadzamy sie na "Mury".
        • Gość: Max Re: Narodziny FASZYZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:47
          Siedzenie przed kompem i pisanie też może być formą KRZYKU !!! Krzyczmy więc i
          tutaj na FORUM !!! Może usłyszy nas więcej ludzi i zaczniemy powoli się
          umawiać, a potem wyjdziemy na ULICĘ !!!! Walczmy o normalność !!! Nie dajmy się
          FASZYSTOM z PiSu !!!!
          • Gość: //seba Re: Narodziny FASZYZMU IP: 212.203.133.* 03.02.06, 12:45
            > Siedzenie przed kompem i pisanie też może być formą KRZYKU !!! Krzyczmy więc i
            > tutaj na FORUM !!! Może usłyszy nas więcej ludzi i zaczniemy powoli się
            > umawiać, a potem wyjdziemy na ULICĘ !!!!

Na początek idzcie na wybory...
            • Gość: Maxx Re: Narodziny FASZYZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:29
              A byliśmy. Ja jestem na każdych i zawsze liczę na to, by ktoś wybrał tych co
              myślą, a nie tych co pragną WŁADZY !!!
            • Gość: niefanatyk Re: Narodziny FASZYZMU IP: 85.134.151.* 03.02.06, 17:16
              Staram sie na kazde wybory chodze, to nasz obywatelski obowiazek - kto nie
              glosuje nie ma prawa poten nazekac, nie? - i sadze, ze wiekszosc z tego forum
              czyni podobnie...
        • Gość: kamil Re: Narodziny FASZYZMU IP: 195.117.153.* 02.02.06, 20:49
          przeczytaj moje pozostałe posty w podobnych tematach a zrozumiesz o co mi chodzi
          !!! Też chciałbym, żeby ludzie wyszli na ulice i zaczeli manifestować ..a to
          można osiągnąć np. wypisując "głupie" posty :) ...
          • Gość: Zibi Re: Narodziny FASZYZMU IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.02.06, 21:08
            Oj, dzieciaki!
            Kto wam tak poprzestawiał myślenie?
            To, że wreszcie złodziejom majtki się palą to źle?!
            To że wezmą się za aferzystów, którzy rozkradli kraj - to źle? Takie Pęczaki
            Jagiełły i Długosze i jeszcze Kolasińskie... to tylko czubek góry lodowej.
            Zauważcie - na nic w tym kraju nie ma pieniędzy... ale kraść jest co!
            Napisali sobie ustawy i nakradli - teraz niech się boją!
            Ani PO ani SLD krzywdy by im nie zrobiła...
            PO wrzeszczy na cały świat - niedługo okaże się czego się bali!
            • Gość: paweł Re: Narodziny FASZYZMU IP: *.21.pl / *.21.pl 02.02.06, 21:16
              Taa, biorą się, bo teraz oni zajmą ich miejsce zgodnie z hasłem TKM.
      • Gość: niefanatyk Re: Narodziny FASZYZMU IP: 85.134.151.* 02.02.06, 22:09
        Ja Cie Kamil nie atakuje to co sie rzucasz? (Uderz w stol...?)
        Ale serio. Na ulicy to mozemy spotkac "zwarte szeregi" bo nie jestesmy
        lepperowskimi samoobroncami. Typowe manifestacje nic zreszta raczej nie daja.
        Pomysly?..
      • Gość: ASD CREW Narodziny FASZYZMU IP: *.parkitka.prenet.pl 03.02.06, 16:24
        i wcale zle by nie bylo
        wyje.bac je.banych zydow z Naszej Polski i Rzadu gdzie sie ch.uje panosza
        PO= Zydzi
    • Gość: historia towarzysze - macie na sumieniu 200 mln ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:15
      komunizm jest wielokrotnie wiekszym mordercą niż faszyzm. jedno to gangrena ale
      drugie to ebola
      • Gość: paweł naprawdę mam już dość takich uproszczeń IP: *.21.pl / *.21.pl 02.02.06, 21:20
        Abstrahując od tematu, jak ktoś nie jest faszystą, to czyni go to automatycznie komunistą? A już najlepiej wyzwać go od lewaka? Można tylko pozazdrościć Ci szerokich horyzontów. Czasami ktoś jest po prostu porządnym człowiekiem, który nie ma nic wspólnego z czarnymi, jak i z czerwonymi (którzy są praktycznie po jednych pieniądzach).
        • Gość: historia Re: naprawdę mam już dość takich uproszczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 01:18
          to ty jestes uproszceniem. ja nie mowilem że jestes komunista, ale chyba jestes
          skoro sie rzucasz gdy tylko powiedziec zapomniana prawde. tak jak lewicowi
          posłowie w parlamencie europejskim. kłamac to nie nas
          • Gość: paweł Re: naprawdę mam już dość takich uproszczeń IP: *.21.pl / *.21.pl 03.02.06, 16:57
            > to ty jestes uproszceniem. ja nie mowilem że jestes komunista,
            A ja nie mówiłem, że mówiłeś, że ja jestem. Chodziło mi o innych.

> ale chyba jestes
            ROTFL, hehehe, masz jakąś obsesję na tle tych komunistów? Poza tym w Polsce ich prawie w ogóle nie było (chodzi mi o prawdziwych komunistów).

• Gość: Absolwent Etykiety i wyzwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:26
      Takie etykietki jak: faszyści, czerwoni, czarni nie prowadzą do normalności.
      Powinniśmy się szanować i walczyć na argumenty! W przeciwnym razie schamiejemy.
      • Gość: Absolwent Re: Etykiety i wyzwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:31
        SLD-owcom się nie dziwię, ich światopogląd na to pozwala. Ale PiS-owcy powinni
        chyba przestrzegać Dekalogu, chociażby "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw
        bliźniemu swemu"!

Polityka jest jak wahadło: po przegięciach SLD mamy okres przegięć PiS. Jedni
        drugich są warci i mają podobne metody.
    • Gość: :) Re: Narodziny FASZYZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36101706
    • Gość: Owijsłów Pakt diabła podpisany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:39
      Ten kraj pogrąża się coraz bardziej,dzisiejsza ignorancja polityków LPR,SO,PIS w
      stosunku normalnych mediów wskazuje nam wszystkim do czego sa zdolni ci ludzi
      mający ponoć jedynie dobro ojczyzny.
      Hańba!!!!!!!!!!!!!!!!
      Zamach na wolność mediów już był,dzisiaj nastąpił zgon wolności słowa w Polsce.
      Towarzysze z brązowej koalicji!!Mają rację ci co porówują wasze działania do
      faszystów,nie jesteście lepsi też od komunistów,przecież to są te same metody
      antydemokratyczne.
      Prywata i targi o stołki,besczelna przepychanka tuszy liczącej na
      posady,proponuję stworzyć dla tow. Rydzyka specjalne stanowisko ministra
      propagandy,a za specjalistę od opluwania proponuję Kurskiego.

• Gość: John Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:18
        Zacznę inaczej - nie komunistą jak jadę po PRAWYCH... Jestem za normalnością.

Ostatnie takie JAJA z podziałem mediów były za komuny, czyli za czasów przez
        WAS prawych, tak znienawidzonych. Robiło się konferencję prasową dla Trybuny
        Ludu, a potem co innego mówiło się innym mediom !!!

Ktoś tu wcześniej napisał, że komunizm był gorszy, bo zabił o wiele więcej
        ludzi. To znaczy co - bronisz FASZYZMU? Idź się leczyć człowieku. OBA reżimy
        były straszne.

Wystarczy poobserwować. PiS jak i LPR i Samoobrona są przecież za tym by
        państwo było silne, by było solidarne, to są patrioci, to są NARODOWCY.
        No a jakie ma być państwo wg nich - nie liberalne a SOCJALNE.
        I co mamy ? NARODOWY SOCJALIZM !!!! NSDAP - to jest ludzi FASZYZM w czystej
        postaci !!!
        • Gość: sdf Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:28
          Już słowo PAKT - to się źle kojarzy !!!
          • Gość: pawel Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:43
            Tak, to są narodziny faszyzmu. Zobaczycie już niedługo, co się będzie działo
            • Gość: Maxx Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:30
              Mnie PAKT przywodzi na myśl najgorsze rzeczy - Ribbentropp - Mołotow !!! Za
              chwilę podzielą Polskę na 3 dzielnice !!!
              • Gość: niefanatyk Re: Pakt diabła podpisany IP: 85.134.151.* 03.02.06, 15:08
                Co dzielic kiedy Europa sie laczy? Za pozno. Ale kto moze smialo powiedziec, ze
                za rzadow postPZPRowskich dzialo sie lepiej, bylo GORZEJ! A tyle krxyku nie
                bylo.
                • Gość: DÓŁ Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:33
                  poczekaj jak usłyszysz w słuchawce "rozmowa kontrolowana", jak będą wyłapywać,
                  czy na władzę nie nadajesz, jak cie postawią przed komisją "prawdy i
                  sprawiedliwości", gdzie będzie można postawić każdego wg nich atakującego
                  władzę... poczekaj, a ci się przypomni...
                  ...jak dziecko będzie donosić na rodzica..., poczekaj....
                  • Gość: qrrrrr Re: Pakt diabła podpisany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:53
                    Przecież Leppera i Giertycha już NIE MA. Po co mają ludzie na nich głosować,
                    skoro są toższami z PiSem. Lepper znika, a Girtycha może Jarek Kczyński
                    zatrzyma, bo się nadaje na szefa gestappo...

I nie bądźcie naiwni, to nie Rydzyk tutaj cokolwiek rozgrywa. To Jarek Kczyński
                    używa Rydzyka jak tylko mu się podoba.

Widzieliście wczoraj Rokitę u Lisa? Przecież on prawie płakał. Już nie ma co
                    mówić. A dzisiaj Jarek Kaczyński powiedział, że poprosi Jurka by nałożył kary
                    na "złych" dziennikarzy !!! Powiedział też, że będzie jakiś urząd bodajże ds.
                    kontroli mediów - przecież to będzie zwykła CENZURA.

Jeśli nic was tu nie trzyma - UCIEKAJCIE, bo rodzi się TOTALITARYZM. I to na
                    najbliższe 20 lat. 10 lat prezydentury Lecha, a potem będzie kolej JARKA !!!
                    RATUJCIE SIĘ !!!
                    • Gość: celt RATUJMY!!! IP: 85.134.151.* 03.02.06, 17:10
                      NIE!!!
                      RATUJMY POLSKE!!!
                      Jak spojrzymy dzieciom w oczy?..
                      Czy zanikl nasz patriotyzm?
                      Kaczynskie, Rydzyk, Lepper, Giertych...to tylko ludzie.
                      Kosciol katolicki, mlodzierz wszechpolska, krew i honor... jak to sie miesza i
                      przenika.
                      Juz teraz wielka tragedia Ojczyzny jest powszechna emigracja...a czy musi
                      Polska jeszcze splynac krwia swych najlepszych synow i corek?..
                      Bo do tego zmierza...
                      Jesli sie nie zgadzacie powiedzcie. Ale ja zaczynam sie bac. Sam siebie.
    • Gość: m to nie faszyzm to KACZYZM IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 03.02.06, 17:01
      ale w zasadzie wychodzi na to sami ... kto ostatni w Polsce ten fujara ? bawimy sie ?
      • Gość: anty-kaczor Re: to nie faszyzm to KACZYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:23
        W tym kraju zostaną same stare osoby, których korzenie już są nie do
        przesadzenia. Zdajecie sobie sprawę z tego co nas czeka? Kraj umrze dzięki
        Kaczorom !!!!!!!!! A od maja będzie można jeździeć bodajże do FInlandii i
        innych krajów Skandynawii...

PRZECIEŻ oni wprowadzają TOTALITARYZM !!!!!
        • Gość: niemogę Re: to nie faszyzm to KACZYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:02
          pamiętajcie: HITLER też doszedł do władzy poprzed demokratyczne wybory....
    • Gość: tre Re: Narodziny FASZYZMU ........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:52
      www.monitorpolski.com/kino/NocnaZmiana.html
      • Gość: problemy? Re: Narodziny FASZYZMU .......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:38
        Problem w tym, że tam to robili tak, że zwykły człowiek o niczym nie wiedział...

A to co dzieje się dzisiaj to niestety dzieje się na oczach całego kraju i nikt
        nawet nie zipnie. Kaczyński we wspaniały sposób, bez zmrużenia oka potrafi
        kłamać i nikt się nawet nie odezwie. Faszyzm powstaje na podłożu
        DEMOKRATYCZNYM !!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka