Dodaj do ulubionych

Wesele w Ricku

07.02.06, 18:45
Kto z Was może podzielic sie doświadczeniami na temat tej restauracji?
Planujemy zrobic tam wesele, ale trochę odstrasza mnei fakt, że sala jest
oszklona i wszytsko widac z ulicy, brakuje mi trochę atmosfery intymności,
kameralności. No i oczywiscie mam inne dylematy. Mianowicie uczciwość pana
Suligi, jedzenia, nagłośnienie itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Wesele w Ricku IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 07.02.06, 19:09
      chodzi o "Ricka" przy giełdzie samochodowej?
      • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 07.02.06, 19:15
        Rik przy gieldzie samochodowej to tez lokal Suligi, ale on jzu nieczynny, chodzi
        mi o lokal przy ulicy Rydza - Smiglego, na nowym Rakowie, niedaleko torow, w
        lewo od jagiellonskiej w storne makro jak jedzie sie.
        • Gość: ww [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:18
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 07.02.06, 20:42
            jak nie masz nic mądrego do powiedzenia na temat, to siedź w budzie i nie szczekaj.
            • Gość: gość Re: Wesele w Ricku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:46
              Myślę, że jesteś dziewczyną i ta Twoja riposta jest hm... trochę nie na miejscu
              • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 07.02.06, 20:47
                Poniosło mnie. Tak bywa.
    • Gość: gość Re: Wesele w Ricku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:42
      Jedzenie (w Ricku)fantastyczne, czysto, elegancko. Polecam
    • Gość: bylo Re: Wesele w Ricku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:38
      BYęł i polecam, ostatnio miałem okazje byc na kilku weselach i to w ricku
      zdecdowanie najlepsze. super lokal na takie imprezki
      • nan24 Re: Wesele w Ricku 07.02.06, 23:17
        wesele w RICKU naprawde super pomysl!!! goscie napewno beda dlugo wspominac ten
        dzien!!!! jedzonko pyszne czysciutki lokal swietna obsluga!!!! POLECAM
        • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 08.02.06, 12:25
          Ciesze się, umowa juz podpisana, teraz tylko czekac na sierpien 2007:)
          • Gość: K Re: Wesele w Ricku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:19
            Ku.. jak mozna planowac wesele poltora roku w przod hahahaha
            • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 08.02.06, 16:37
              No wyobraz sobie, ze mozna, a nawet nalezy... Na lato 2007 nie am jzu zadnego
              wolnego terminu, nasz byl ostani wolny.
        • Gość: tt Re: Wesele w Ricku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:07
          Mialam kiedys przyjemnosc pracowac w Riku. Wszystko jest bardzo czysto
          przygotowane z dobrych markowych produktow.
          • lolajna7 Re: Wesele w Ricku 08.02.06, 16:01
            A ile się płaci za dwudniowe wesele od osoby?
            • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 08.02.06, 16:36
              Cena zalezy od ilosic gosci, przy 100 osobach - 170 zl od osoby, przy 90 - 180
              zl itd. W tym wszystko oprocz wodki i napoji. Istnieje mozliwosc wziecia od nich
              napojow, bez limitu i ograniczen 12 zl za dwa dni te napoje od oosby no i packzi
              z ciastem po 12 zl na pare. Ale pan Suliga poczestowla nas ciastem - pieka smai,
              naprawde bardzo dobre.
              • Gość: amadeusz1981 Re: Wesele w Ricku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:42
                Ale Pan Suliga piep... sobie posta i jeszcze te ciasta to zwykły oszust ciasto kupuje z cistkarni i za paczkę płaci 7 zł a kasuje gości 12zł LICHWIAŻ .KGB sanepidu i tyle!! Daliście się zamotać aż mnie bierze jak czytam wasze wypowiedzi .Ludzie pomyślcie tylko!!! na czym zbił kasę
                • cudziewcze Re: Wesele w Ricku 08.02.06, 20:12
                  No zbija kasę, normalne, ze nie wynajmuje restauracji charytatywnie, jakbym
                  miala taka restauracje, tez bym zbijala kase. Nie sadze, zeby w Ricku blyo jakos
                  szalenei drozej porownywalnie do innych. Bylam np w studni( sala wodociagow) i
                  tam pan sobei zazyczyl 180 zl od osoby przy 90 osobach, co 10 osob cena zmienia
                  sie o 10 zl. W tym mialy bcy napoje 2 litry na osobe na dwa dni, a ciasto dla
                  gosic mzona bylo dokupic za 10 zl na pare. Tak sie maja ceny - wiec bardzo
                  podobnie.
                  Porownujac zas lokale, to Rick to zupelnie inna klasa niz Studnia. Nie wybralam
                  tez studni, bo nie jestem zbyt ufna ludziom, ktorzy na moje pytanie ile w tej
                  cenie posilkow odpowiadaja, ze ile chce, ze mozmey zorbci nawet 8 - 9. Wogole
                  pan ze studni byl tak ugodowy i tak bardzo na "tak" ze wszystkim, ze wydalo mi
                  sie to podejrzane. Slyszalam tez niepochlebne opinie o tym panu i jedzeniu w
                  studni. Dlatgeo wybralam Ricka i nie uwazam, ze sie zamotalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka