sandwich1 16.10.06, 21:44 Tyle wątków, że nie nadążam. Czy to forum DG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 21:51 Wczoraj bylismy na czwartym miejscu pod względem aktywności. Dobrze idzie, ale i ja sam nie nadążam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 22:18 Skąd czerpiesz statystyki ruchu na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 22:22 Kliknij po prawej "fora regionalne". Potem "więcej prywatnych" ze śląskiego i ustaw priorytet sortowania u góry Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 16:34 Dzisiaj też jesteśmy na czwartym :-) Towarzysze! Wykonajcie 300% normy!! Idźmy w górę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 16:39 Krąży mi po głowie kilka wątków zachęcających, ale to za chwilę. Rozszerzymy krąg udziałowców, lada dzień, mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 17:32 chłopaki spoko, to tylko chłód i zimno przygoniło nas do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 17:37 Czyli powinniśmy wyjść na prowadzenie i nie oddać go do wiosny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Kelo co się dzieje? 25.10.06, 11:52 kelo napisał: > Wczoraj bylismy na czwartym miejscu pod względem aktywności. Dobrze idzie, ale > i > ja sam nie nadążam. Dziś na tym miejscu Ruda Sląska. Ich forum można przeskoczyć, lecz przez fraszkotwórcę piszącego do siebie, chyba nigdy, póki pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 25.10.06, 11:56 Tak jest, Bronek jest płodnym człowiekiem. Jego forum to w całej swej istocie JEGO forum. Swojego czasu okupował wszystkie fora, z każdego został po jakimś czasie wyproszony, w końcu założył swoje. Dlaej jednak co jakiś czas gości na pozostałych. U nas też był. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 25.10.06, 20:13 A gdzie nie był :) Nawet Wejherowo i Puck został przez niego "zaliczony". Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 26.10.06, 17:08 O co biega z tym lnikiem baja? Mnie to nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Kelo co się dzieje? 26.10.06, 20:11 Wkleiłem to tutaj, powinno się uruchomić (ale tylko jeśli macie plugin Flash) www.lesheck.republika.pl/koty.swf Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 21:56 sibeliuss robi u nas za energetyka :)))) podkręca napięcie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 21:58 I dobrze. Potrzebne jest trochę kontrowersji Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 16.10.06, 22:01 sandwich1 napisał: > I dobrze. Potrzebne jest trochę kontrowersji ładnie to nazwałeś, bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 18:32 baja47 napisała: > sibeliuss robi u nas za energetyka :)))) > podkręca napięcie :))))) No jakoś tak działam na fora miejskie :P Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu Re: Kelo co się dzieje? 18.10.06, 20:04 Nieźle nam idzie.. hehe, "nam".. jestem tu dopiero od dwóch dni, a już się podłączam pod Wasz sukces;) ale teraz będę bywać częściej.. nie wiedziałam, że nasza wspaniała Dąbrowa ma tak prężne grono forumowiczów.. to miłe i zachęcające Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 18:49 Nie tnij. Chciałem porozmawiać o piciu alkoholu przez młodzież, myślisz, że w DG takiego problemu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 18:55 odpowiedź otrzymałeś na pocztę. pozdrawiam olo Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 18:57 kelo napisał: > odpowiedź otrzymałeś na pocztę. > pozdrawiam olo Nie wklejamy artykułów agencji prasowych i dzienników internetowych. Dopuszczalne są linki i opinie na temat. Aby umieścić opinię muszę się do czegość odnieść - to chyba logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 18:59 Forumowicze forum DG są inteligentni i potrafią korzystać z linków. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:03 kelo napisał: > Forumowicze forum DG są inteligentni i potrafią korzystać z linków. Coś sugerujesz? Wysłów się w sposób dosłowny. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:04 "wysłów się w sbosób dosłowny". Dobre, zapamiętam i przekażę potomnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:06 kelo napisał: > "wysłów się w sbosób dosłowny". Dobre, zapamiętam i przekażę potomnym. Czy to forum posiada jakiś regulamin Twojego autorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:13 Wszystkich forumowiczów obowiązuje "regulamin forum" oraz jego wersja skrócona tzw. "netykieta". Oba dokumenty są do przeczytania po kliknięciu linka po lewej stronie. Zakładając konto, każdy podpisuje zgodę, że akceptuje zasady powyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:17 Piszę na forum GW od samego początku i takich łopatologicznych uwag nie musisz mi pisać, ja pytam, czy Ty kierujesz się jakimś własnym regulaminem, który zakazuje wklejania artykułów. Proszę o popracie wycinania wypowiedzi konkretnym fragmentem regulaminu tego portalu lub netykiety. Nie jestem laikiem w korzystaniu z forum, więc proszę o traktowanie mojej obecności na forum w sposób poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:20 Widzę, że potrzebujesz łopatą: z "netykiety" >>Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.<< Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:23 I trzeba było tak od razu. To takie trudne? Łatwiej jest kogoś potraktować z góry, ale jako aes jesteś górą. Przepraszam za wklejenie artykułu z Interii. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:25 Dostałeś odpowiedź pocztą, jak nakazuje netykieta moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kelo co się dzieje? 19.10.06, 19:26 kelo napisał: > Dostałeś odpowiedź pocztą, jak nakazuje netykieta moderatora. Proszę o nie zaśmiecanie mi skrzynki. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś