Gość: Karola IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:47 W miarę tania i dobra, w znaczeniu aby mogła tam ćwiczyć sziewczyna, ale nie podnoszenie sztangi tylko moć zrzucić parę kilo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amerie1 Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn 13.02.06, 18:54 polecam ci silownie ,,jask,,na dekabrystow przy akwenie.sprzet nie jest moze jakis bardzo nowiutki,ale wszystko co potrzebne by dobrze pocwiczysz tam znajdziesz.fajna atmosfera.wlascicielki kaska i ewka pomoga ci w treningu,rozpisza cwiczenia.i to chyba jedna z najtanszych silowni w miescie.za 4 treningi w tygodniu zaplacisz cos kolo 38 zl,i dostajesz 10 min.solarium,lub 1 dodatkowe wejscie.tak bylo przynajmniej miesiac temu.jesli zaczynasz cwiczyc wystarczy ci 1,gora 2 razy w tygodniu.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Zenonka Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:09 Eeeee tam polecam Samson na Jesiennej 44 - 35 zetana miesiac - 3 wejscia w tygodniu - i jest tu pan Zenek!!!!! A on przebija nawet Chucka Norrisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.grosz.prenet.pl 13.02.06, 22:18 na pole ziemniaki kopać przodowniczki pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:46 Czy ta siłownia ma prysznic? amerie1 napisała: > polecam ci silownie ,,jask,,na dekabrystow przy akwenie.sprzet nie jest moze > jakis bardzo nowiutki,ale wszystko co potrzebne by dobrze pocwiczysz tam > znajdziesz.fajna atmosfera.wlascicielki kaska i ewka pomoga ci w > treningu,rozpisza cwiczenia.i to chyba jedna z najtanszych silowni w miescie.za > > 4 treningi w tygodniu zaplacisz cos kolo 38 zl,i dostajesz 10 min.solarium,lub > 1 dodatkowe wejscie.tak bylo przynajmniej miesiac temu.jesli zaczynasz cwiczyc > wystarczy ci 1,gora 2 razy w tygodniu.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:28 to Ty się zdecyduj, czy chcesz się umyć czy poćwiczyć? MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdaro Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: 213.199.202.* 06.03.06, 15:09 Czy w tej siłowni na dekabrystów mogą ćwiczyć faceci ? I jak ona sie nazywa "Jask" ? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn 06.03.06, 17:18 Tak, bez problemu. Większość to faceci, chociaż kobiety też się trafiają - chociażby właścicielki :-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK szybka zmiana IP: *.21.pl 14.02.06, 09:20 A ja troszkę zboczę z tematu i zapytam: gdzie jest w Częstochowie siłownia z salą gimnastyczną? Nie musi byc duża(sala), ale żeby był tam np. worek do boksowania, jakaś 'gruszka' itp. Ewentualnie maty na podłodze? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spini Re: szybka zmiana IP: 212.87.240.* 06.03.06, 17:36 Relax na północy, w szkole po tej stronie co jest sklep plus, koło kościoła. są 2 sale z tego co zauwazylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.21.pl 14.02.06, 10:52 Polecam "Ada" na Wilsona, są tam 3 bieżnie, rower, step i inne cuda dobre dla kobiet. Prowadzone też są zajęcia aerobiku w specjalnej salce. Są prysznice, sprzęt i sklepik z odżywkami i napojami. Ogólnie jest czysto i sympatycznie, a ceny przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lars Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:26 również Ada przy Jana Pawła 2 jest godna polecenia. Sprzęt bardzo dobry, kilka bieżni, stepper, orbitreki, rowerki, oddzielna sala do aerobiku, worek bokserski (ktos o niego tutaj pytał:), bufet z napojami i odzywkami, szatnia, prysznice, sauna, solarium... najlepiej wejsc na www.fitnessstudioada.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:01 Jakieś jeszcze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
leandrao Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn 15.02.06, 11:30 Wpadnij do mnie do domku, zapewnie Ci najlepsza siłownię pod słońcem. Wyjdziesz zadowolona i szczęśliwa, po ćwiczeniach na moim sprzęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Gdzie są takie Siłownie IP: *.xtreme.net.pl 06.03.06, 17:31 Gdzie są najlepsze siłownie w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Gdzie są takie Siłownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:35 najlepsza siłownia dla kobiet to z pewnoscia pro- aktiv w pasazu...cena za miesiac full wypasu kosztuje 150 zeta- w cene wchodzi aerobik, silownia i sauna- wchodzisz ile ci sie tylko podoba a raz w miesiacu mozesz wprowadzic jedna osobe za darmoche...ciekawe tam maja zajecia od jogi przez stepy az po zajecia z pilkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silaczka Samson na Jesiennej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:08 Polecam Samsona. Naprawde i powaznie. Warto bylo mi dojezdzac, warto bedzie Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
superdaro1 Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn 09.03.06, 16:55 A w tej siłowni jask wie ktoś ile kosztują karnety i pojedyncze wejscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: Najlepsza siłownia dla dziewczyn 09.03.06, 21:53 superdaro1 napisał: > A w tej siłowni jask wie ktoś ile kosztują karnety i pojedyncze wejscie ? nie jestem pewna ile w tej chwili kosztuje karnet,ale wejscie(na karnecie) wychodzi bodajze 4 zl,a pojedyncze 6,wiec nie jest drogo i 10 min solarium dostajesz gratis:) Odpowiedz Link Zgłoś