bartoszcze 05.01.07, 14:02 I jak tu nie mówić, że będziemy rządzić światem, skoro mamy chody na samej górze: tebe.blox.pl/2006/12/Warszawa.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronkiewa Re: Ha!! 05.01.07, 15:02 Ha Ha To zasługa B999 w głównej mierze... Respekt !!! Dla mnie jest forumowiczem-koszutkowiczem 2006 Proponuje przy okazji plebiscycik mały... BTW Fto to jet ten tebe ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Ha!! 05.01.07, 15:15 No no no ;) Chyba sobie sprawię koszulkę z napisem "jestem z Koszutki" albo cuś,bo normalnie Koszutka zaczyna brzmieć dumnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Ha!! 05.01.07, 15:19 Ba !! Jest pomysł - SA do roboty, w końcu to też Twoja działka - jakieś logo, exlibris , pieczątka - "Jestem z Koszutki" Ja zamawiam XXL, L, oraz koszulka na 116 cm i śpiocha 86.... Czekam Ps No chociaż naklejka albo kalendarzyk na 2007 plz.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Ha!! 05.01.07, 16:18 No, tytul Nadwornego Fotografa Koszutki B999 dzierży z wieka moca. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Super pomysł A..... :) 05.01.07, 19:01 Słuchajcie, trzeba się spotkać i obgadać temat koszulek..ja jestem w stanie nawet z 5 sztuk zamówić. Odnośnie dizajnu to z racji joba myśle że mógłbym liczyć na wsparcie młodych i utalentowanych ;) grafików.... "Jestem z Koszutki" brzmi dumnie. Myśle że spokojnie możemy osiągnąć liczbe 15-20 sztuk przy pierwszej kultowej serii...jacyś chętni? ;) pzdr! sa Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Super pomysł A..... :) 05.01.07, 19:35 Ja zawsze chętna..yy..znaczy na koszulke oczywiscie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Super pomysł A..... :) 05.01.07, 20:29 Spox dla mnie 3 sztuki, bo przeca mam jesze Mamę z Koszutki... Rozmiary jak wyżej, nawet na 4 sie piszę, a co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Super pomysł A..... :) 05.01.07, 21:39 Też zauważyłem tę notkę na na blogu :) Jaki tam ze mnie nadworny fotograf - po prostu łażę z psem mając aparat przy sobie od czasu do czasu i pstrykam to co uważam za stosowne ;) i cieszę się, że komuś się podoba... A co do koszulek to jestem chętny na 2: XXL i S Wydaje mi się, że to jest temat do obgadania na następnym "zlocie" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Ha!! 07.01.07, 17:55 > BTW > Fto to jet ten tebe ?????? :) To tylko szef forum:))) ludzie.gazeta.pl/tebe/0,0.html szukaj.gazeta.pl/internet/0,0.html?slowo=Tomasz+Bienias&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Ha!! 07.01.07, 20:47 dzieki, jużem sprawdził... Swoją drogą, synek od nas, jeszcze na hokeju zdjęcia robił, na "Odjazdy" chodził, miał długie hery, o muzyce pisał... I chyba cokolwiek wspólnego z naszą Macierzą ma... Patrzcie, patrzcie... Sprawdzę czy do "nowoty" nie chodził.. Swoją drogą... szef forum brzmi średnio, w erze modów, adminów itp.. No i po co forum szef ??? Chyba że jakiś ajschylos czy inny sokrates... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Co do szefa 08.01.07, 09:28 Wg mnie to cos raczej jak cie... gospodarz domu:-) Forum znaczy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Co do szefa 08.01.07, 09:59 Tako rzeczo Jo ;) Otóż jestem daleki od utożsamiania się z "szefowaniem" forum, napisze więcej: tu nie ma roboty ;) Wszyscy kulturalni, żadnych nacjonalistycznych odchyłów, dla marketingowych spamerów nie jestesmy rynkiem... ład, harmonia, sielnka niemal ;) Założyłem te forum i jest super, ale czuje że i tak w końcu by powstało, prawda? :D Tematy zakładać a nie zajmować się głupotami :P Udango tygodnia wszystkim, piękną mamy wiosne tej zimy... Pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Co do koszulek 08.01.07, 11:35 A propos koszulek - to takie cóś popełniłem img205.imageshack.us/img205/8375/koszulkabl1.jpg Wiem beznadzieja... :D Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Co do koszulek 08.01.07, 11:46 Ha Wiedziałem, że nasz fotograf i dizajnerem będzie !!! No cóż... Ja jestem za, ale może niekoniecznie Spodek... Myślałem sobie o naszym pomniku rodziny, bo charakterystyczny, rodzinny, ma prosty rys symboliczny, razem z hasłem "jestem z Koszutki" fajnie by zagrało... No i czy musi być czarna ????? Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Co do koszulek 08.01.07, 11:51 Zaraz tam dizajner - to tylko luźna dygresja, celem rozruszania koszulkowego temat u :D Wydaje mi się, że u nas brak jekiegoś charakterystycznego koszutkowskiego motywu... Odpowiedz Link Zgłoś
arrdena Re: Co do koszulek 08.01.07, 12:00 " Wydaje mi się, że u nas brak jekiegoś charakterystycznego koszutkowskiego motywu" - no jak to brak? ;P A wspaniali,niepowtarzalni,boscy ,kreatywni i dziko skromni mieszkańcy tacy jak my,to co? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Co do koszulek 08.01.07, 11:52 Ostatni mój post dzisiaj rzecz jasna.... Otóż może zapodać tekst : "Koszulka z Koszutki" Bo dla czytającego dość trudno - przynajmniej przy takiej czcionce - wyłapać Koszutkę ... Potrzeba wielkiego T Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Co do koszulek 08.01.07, 12:31 "Jestem z Koszutki" jest dla mnie hasłem absolutnie bezkonkurencyjnym... jeśli chodzi o kolory to naturalnie: a) czarny b) biały c) zieleń jak tu archibar.pl/ Grafika... wektorowa naturalnie ;) Uważam że pomnik rodziny jest super, nie chciałbym nosić na sobie "spodka", to straszny ciężar.. ;) jest jeszcze opcja okienkowa...jak tu hotelgate24.pl/ (na górze 3 zdjęcia) 1/rodzina 2/np. znak drogowy "Koszutka" 3/ "zieleń" i luz ;) jeśli chodzi o "materiał" to dobrą jakość gwarantują produkty fruit of thle loom z serii promostars.. jako "neck logo" naturalnie "Kosztuka najlepszy adres" LOL Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Co do koszulek 08.01.07, 18:06 Otóż z nudów popełniłem takie barachło: img237.imageshack.us/img237/2677/koszulkakoszgl0.jpg Wydaje mi się, że jednak za dużo z tym roboty... Natomiast to: img241.imageshack.us/img241/9263/bronus9.jpg To taki żarcik - mam nadzieję, że adresat się nie pogniewa :P Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Co do koszulek 08.01.07, 20:50 1/ Popieram Bronkiewe w wyścigu na fotel prezydenta....ale...musicie mieć świadomość że wtedy na Koszutce napisy byłbyby w dóch językach i płaciłoby się w koronach...czeskich ;)))) 2/ pomysł z tablicą na koszulce jest absolutnie genialny, fantastycznie wygląda i ja się na coś takiego zapisuje, świetna robota, ja przerzuciłbym tablice na przód!! :) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Co do koszulek 09.01.07, 09:29 Taaaaa Nowy wymiar, Towarzysze, nadajecie pojęciu "darcie łacha" z kogoś rzecz jasna... Trzeba się będzie za was zabrać.... Z nudów - powiadacie... Śniegu nie ma, to i odśnieżać nie możecie... Dobra, dobra - żartowałem...;))) Podoba mi się całkiem, tym bardziej, że jak rozumiem, nie jest to koszulka dla mnie, jeno o mnie... Przyda się za 3 lata (wybory) ;))) No i wyróżnienie nie lada... (w tym miejscu kryguję się) A jeżeli chodzi o walutę, to żadne korony ani euro,tylko coś własnego np : 1 spodek = 100 satelit albo 1 asza = 100 grunwaldów czy też 1 podkowa = 100 jesionów... lub 1 koszuciak = 100 brynowów :P A wracając do ad remu : tablica jak najbardziej... wygląda superowo, ale - plz - pomyślcie o pomniku, bo nasz itp, i takie dosyć fajne logo mógłby stanowić, tak poza tym, nie licząc artystów z galerii - jedyny monument na dzielni..... Walnijmy nowy watek o koszulkach... niech każdy się wypowie, dołączy dizajny... 3mcie się Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Co do szefa II 08.01.07, 13:50 Ależ.... Cieciem tudziez gospodarzem to jest Tebe ale Ty Supporcie to jestes szefem pelna geba:-) A co do hasla to proponuje "bliższa ciału - Koszutka" ;-) Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś