Dodaj do ulubionych

Farbowanie włosów - gdzie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:57
Witam. Chciałabym się dowiedzieć drogie Panie i Panowie - oczywiście - gdzie
można się wybrać do fryzjera na farbowanie włosów (na głowie - dla bardziej
dociekliwych). Chodzi mi o dobranie koloru jak również jego czas trzymania
się na włosach, a przy okazji aby nie wyszły wszystkie z głowy. Cena nie ma
znaczenia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:03
      Ja osobiscie wraz z moimi kolezankami chodzimy do zakładu
      fryzjerskiego ''KAMILA'' , który miesci sie na ulicy Al.Pokoju 3 i najlepiej
      robi pasemka,balejage i inne usługi fryzjerskie p.Edyta.Jesli chodzi o cene to
      jest na tyle dobra ze moge chodzic co miesiac i szalec!!!P.Edyta przyjmuje
      tylko od 7-14 codziennie tel. to 034 323-49-90!
      • Gość: kolor Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 07:36
        Mariusz Stawski - stylista ,przy ul. Dekabrystów w budynku byłego "Montexu"
        SALON nazywa się KADUS,polecam ,ale weź większą gotówkę, gwarantuje efekt
        gwarantowany,będziesz zadowolona
    • Gość: ... Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:15
      podciągam
      • Gość: COCO Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: 80.51.100.* 20.02.06, 15:41
        tez polecam mariusza w kadusie,tylko faktycznie lepiej wez wiecej kasy,bo mariusz lubi szalec,ale bedziesz zadowolona
        • Gość: justynaa Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:57
          A jakiś telefon i dokładnie gdzie to jest? Pozdrawiam
          • Gość: jajko Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: 128.163.118.* 20.02.06, 21:46
            ja tam raz zagladnelam i moze sie on i zna nz fachu,ale chcial mnie przerobic
            totalnie,na co ja przynajmniej nie bylam gotowa,nie sluchal nawet tego co ja
            sugerowalam,wolal ok 150 zl 3 lata temu,o ile dobrze pamietam.Ja osobiscie
            polecam "Trendy"(Wella)na Dabrowskiego,najlepsza jest Monika,taka
            drobna,mlodziutko wygladajaca,jest zawsze b.zajeta,wiec lepiej umowic sie
            wczesniej,najlepiej w tygodniu.Co do ceny,mysle,ze za poldlugie wlosy,w
            zaleznosci od tego ile chcesz kolorow,ok 150zl,ale upewnij sie,bo od paru
            miesiecy nie ma mnie w Czwie,i jezeli chodzi o moje wlosy to bardzo tego
            zaluje.pozdrawiam
            • szczawka inside 21.02.06, 01:22
              ja polecam salon inside na wolnosci .patry zna sie na fachu.tani nie jest ale
              sie oplaca daje nr i adres
              INSIDE studio fryzur-otwarte pon.-piatek 9-19,sob 9-15,al.kosciuszki 14/3.
              tel,o34 3726281, 0510242002 zadzwon i umow sie,konsultacje w salonie sa
              bezplatne
    • Gość: mama3 Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:07
      Jeśli nie ma znaczenia cena to STAWSCY -Montex
      • Gość: Kasiaaa Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:00
        Ja rowniez polecam salon Stawskich.Za farbowanie i obciecie wlosow zaplacilam
        250zl.Ale bylo warto!!!
        • Gość: justynaa Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:26
          a gdzie to jest dokładnie
          • Gość: justynaa Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:28
            i u kogo najlepiej - chyba że jest jedna osoba;)
    • Gość: mama3 Re: Farbowanie włosów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:56
      Najlepiej u szefa Mariusza Stawskiego Montex- parter na przeciwko wejścia
      głównego. Obcięcie i farba około 250 zł ale warto. A kolor zawsze jest super bo
      ma extra srodki farbujące. Zaufaj mu do końca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka