Dodaj do ulubionych

Amatorska Liga Siatkówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:40
Kropla na pierwszym miejscu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gool Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:52
      bez niespodzianek redziny wygraly z duetem ledwo co ale bez niespodzianek hehe
      ciekawe jak bedzie w piatek niewydaje mi sie ze duat tak latwo odpusci pozdro
    • Gość: dean Podkładają się specjalnie, żeby nie grać ze strażą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:19
      Podkładają się specjalnie i przegrywają, żeby nie grać ze strażą. Tak to po
      prostu wygląda.
      • Gość: Obserwator Re: Podkładają się specjalnie, żeby nie grać ze s IP: *.com.pl 28.02.06, 22:19
        Kto sie podklada , zeby nie grac ze Straza?
    • Gość: player Duet IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 28.02.06, 23:12
      Duet w piatek na pewno wygra... Redziny wcale tak łatwo tego meczu nie wygrały. Przecież było 17:10 dla Duetu w drugim secie. Mysle ze nie wolno tak łatwo przekreslać chhłopaków z DUetu. Do boju!
      • Gość: gosc Re: Duet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:57
        no i wykrakał tylko że rędziny nic nie grały a duet i tak miał dużo problemów
        następne spotkanie 2:0 dla rędzin
        • Gość: xxx2 Re: Duet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 08:53
          no a redziny to kiedys cos graly ?ja jestem za chlopakami duetu i mama nadzieje
          ze wygraja decydujacy mecz:)hehe Redziny juz takie pewne byly finalu a tu
          kiszka z makiem trzeba sie jeszcze troche pomeczyc pozdrowionka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka