Dodaj do ulubionych

nauczycielki podstawówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:33
jak myślicie czy nauczycielka podstawowki poradziłaby sobie z nami uczniami w
szkole średniej? chodzi mi o nasze zachowanie. Ja chyba takiej nie znam
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: nauczycielki podstawówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 02:06
      • szczepek1989 Re: nauczycielki podstawówki 16.03.06, 07:25
        Szkoda gadac, zbluzgaliby ją i by sie popłakała:) tkaie moje zdanie...pozdro
        • Gość: xyz Re: nauczycielki podstawówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:19
          Nie wiem,czy wiesz,ale kazdego nauczyciela,nim jeszcze nauczycielem zostanie
          obowiazuja praktyki zarowno w podstawowce, w gimnazjum, jak i w szkole sredniej
          ijakos sobie radza. A ze bezczelnosc wychowankow czasem potrafi wyprowadzic z
          rownowagi,to juz inna bajka.
          • Gość: monia Re: nauczycielki podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:13
            Ja posłałabym pare nauczycielek z małych szkół gdzie w klasie mają góra 12 osób
            i ciągle narzekają jakie to dzieci są nie grzeczne i jak mają duzo do
            roboty.Tak jest w szczególności w szkołach wiejskich. Więc drogie panie do
            gimnazjum i do liceów i dopiero tam zobaczycie jak jest.Sądze, że niektóre nie
            dały by sobie rady szczególnie te które w podstawówce są najmądrzejsze i
            pokazują swoją wyższość.
    • Gość: taka jedna Re: nauczycielki podstawówki IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.03.06, 19:22
      Szczyćcie się swoim chamstwem, bo tylko to macie do pokazania!
      • Gość: Gość Re: nauczycielki podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 06:24
        Dlaczego Ci co mają coś do powiedzenia na nauczycieli to są zaraz chamscy? Nie
        przyjmujecie krytyki? Wiadomo, że w szkołach źle się dzieje, ale to nie tylko
        uczniowie mają coś za skórą.
    • Gość: Ja Re: nauczycielki podstawówki IP: *.org 20.03.06, 06:16
      Po co się kolego ciekawski męczysz w szkole? Przecież szkoła średnia to nie
      obowiązek i nie musiałbyś testować wytrzymałości nerwowej nauczycieli. Jak się
      nie umiesz zachowywać to do chlewu a nie między ludzi!
      • Gość: Do gościa ja Re: nauczycielki podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:19
        Do chlewu .Albo krowy pasać na Białoruś tych wszystkich mądrali ze średnich
        szkół.
        • Gość: ligia Re: nauczycielki podstawówki IP: 213.199.204.* 25.03.06, 23:24
          Nauczyciele sa rozni..wiadomo nie mozna uogolniac!W liceum nauczycielki nie mialyby chyba takiego wielkiego problemu..bo maja doczynienia z PRAWIE doroslymi osobami ktore teraz aby dostac sie do dobrego liceum reprezentuja soba jakis poziom!Gorrzej mialyby w zawodowkach...OJ nauczyciele potrafia pokazywac swoja wyzszosc!!:D PS Dlaczego tu tak wiele agresji,wulgarnosci,bezczelnosci...to jest razace:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka