a_i_g 09.08.05, 12:41 Przepraszam bardzo ale gdzie sie podzial watek odnosnie przetasowan w Radzie Miasta i nowego klubu radnych??? AiG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vestit Re: ??? 09.08.05, 15:41 mozesz zapomniec o swoim poscie, mój wczorajszy tez wcięło Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: ??? 09.08.05, 16:56 osobiscie nic nie pisalem na ten temat ale przygladalem sie wypowiedziom chetnie bym sie czegos wiecej dowiedzial Swoja droga to skoro "ustanowiono" moderatora to mozna chyba go z tej funkcji ZWOLNIC. Mysle ze zarzuty stroniczosci "politycznej" bylyby odpowiednia argumentacja AiG Odpowiedz Link Zgłoś
rekin368 Re: ??? 09.08.05, 17:01 Już pisałem do założyciela forum w tej sprawie. Myśle, że jak do apelu przyłączy się więcej forumowiczów to efekt będzie murowany. Po co się ma męczyć ten moderator skoro tyle rzeczy musi usuwać, świadczy o tym chociażby ubogość wątków i postów. Lepiej było bez moderatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: ??? 09.08.05, 18:37 Nie tylko ja kasuję posty niezgodne z regulaminem - ma do tego prawo również administrator, choć akurat z jego decyzjami zgadzam się w 100%. Może trzeba zmienić nieco formę Panowie - może nie każde zdanie musi wiązać się z mieszaniem kogoś z błotem. Choć czasami niestety na naukę jest za późno :( PS Nad ubogością postów też boleję. Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: ??? 09.08.05, 19:04 Hmmmmm jezeli nie wiadomo kim jest "nasz" moderator to mozna sie dowiedziec co robi lub robil. Zapewne jest/byl to jakis urzednik, przez niektorych zwany urzedasem. Te wszystkie zgodnosci z regulaminem, pouczanie internautow..... ktos ktu sie za bardzo przejal swoja rola Bylem urzedasem tylko 3 miesiace i bardzo sie ciesze ze nie nasiaklem procedurami, regulaminem itd itp. AiG PS. Co do braku postow, wlasnie rozwijala sie dyskusja nad nowym klubem radnych i co.......DELETED Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: ??? 09.08.05, 20:56 Obserwujac to wszystko co dzieje sie w naszym pieknym kraju sadze ze jest wyjscie z sytuacji. Po tak miazdzacej krytyce, matrix..., ktory jest zapewne czlowiekiem honoru powinien po prostu zrezygnowac. W III RP nie ma zbyt wielu podobnych przykladow, moze teraz. Jezeli nie zrezygnuje to po prostu wpisze sie "piekna" polska tradycje. Ehhhhh te stanowiska, jak ciezko sie z nimi pozegnac. Sluze przykladem, posrednio lub bezposrednio odszedlem z "fotelika" (malego bo malego ale jednak;))) juz kilka razy. ArekG Odpowiedz Link Zgłoś
siemion44 Re: ??? 10.08.05, 00:01 Napisz po prostu, że z paru robót cię już wywalili :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_i_g Re: ??? 10.08.05, 08:52 eee tam Argumentem za tym zeby pozbyc sie mnie z Urzedu Miasta bylo to ze nadal jestem rednaczem Echa a ZPSzandarowi nie podobalo sie to zbytnio oraz to co tam pisano o jego prezydenturze. Swoja droga sposob w jaki sie mnie pozbyl swiadczy o niskim poziomie kultury, ale to moje zdanie i calkiem inna histora. Z funkcji redaktora naczelnego "Echa Siemianowic" zrezygnowalem sam. Podalem sie do dymisji (fajnie brzmi :)) :) AiG Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: ??? 10.08.05, 23:50 Nikogo tu nie faworyzuję, żeby była jasność. Staram się natomiast pamiętać, że jest to forum o Siemianowicach a nie o czymś innym i chciałbym abyśmy wszyscy o tym pamiętali. Jeśli natomiast ktoś ma uwagi do mojej roli to proszę aby poczytał forum o moderacji i tam ewentualnie wpisał swoje uwagi, zamiast zasmiecać to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin368 Re: ??? 11.08.05, 19:57 Tak się starasz, że to forum przypomina raczej forum o Bytkowie, forum działaczy z pod znaku pewnej spółdzielni, pewnej firmy ochraniarskiej, turystycznej itd. Te forum nie mooże szkodzić interesom tych ludzi. I wygląda na to, że nic nie może skoro ma się kontrolę nad lokalnymi mediami, układy z temidą. Nie zdziwiłoby mnie gdyby Bytków miał jeszcze własną armię :) PS. Sam chyba nie masz jasności... Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: ??? 11.08.05, 20:57 Bzdury - masz uwagi co do moderacji to proszę raz jeszcze - napisz to na forum o moderacji - pisanie tu czekoś takiego odbieram jako jakąś niezrozumiałą czynność, pozbawioną sensu. Odpowiedz Link Zgłoś