09.08.05, 12:41
Przepraszam bardzo ale gdzie sie podzial watek odnosnie przetasowan w Radzie
Miasta i nowego klubu radnych???

AiG
Obserwuj wątek
    • vestit Re: ??? 09.08.05, 15:41
      mozesz zapomniec o swoim poscie, mój wczorajszy tez wcięło
      • a_i_g Re: ??? 09.08.05, 16:56
        osobiscie nic nie pisalem na ten temat ale przygladalem sie wypowiedziom
        chetnie bym sie czegos wiecej dowiedzial

Swoja droga to skoro "ustanowiono" moderatora to mozna chyba go z tej funkcji
        ZWOLNIC. Mysle ze zarzuty stroniczosci "politycznej" bylyby odpowiednia argumentacja

AiG
        • rekin368 Re: ??? 09.08.05, 17:01
          Już pisałem do założyciela forum w tej sprawie. Myśle, że jak do apelu
          przyłączy się więcej forumowiczów to efekt będzie murowany. Po co się ma męczyć
          ten moderator skoro tyle rzeczy musi usuwać, świadczy o tym chociażby ubogość
          wątków i postów. Lepiej było bez moderatora :)
          • matrix_has_you Re: ??? 09.08.05, 18:37
            Nie tylko ja kasuję posty niezgodne z regulaminem - ma do tego prawo również
            administrator, choć akurat z jego decyzjami zgadzam się w 100%. Może trzeba
            zmienić nieco formę Panowie - może nie każde zdanie musi wiązać się z
            mieszaniem kogoś z błotem. Choć czasami niestety na naukę jest za późno :(

PS
            Nad ubogością postów też boleję.
            • a_i_g Re: ??? 09.08.05, 19:04
              Hmmmmm jezeli nie wiadomo kim jest "nasz" moderator to mozna sie dowiedziec co
              robi lub robil.
              Zapewne jest/byl to jakis urzednik, przez niektorych zwany urzedasem.
              Te wszystkie zgodnosci z regulaminem, pouczanie internautow..... ktos ktu sie za
              bardzo przejal swoja rola

Bylem urzedasem tylko 3 miesiace i bardzo sie ciesze ze nie nasiaklem
              procedurami, regulaminem itd itp.
              AiG

PS. Co do braku postow, wlasnie rozwijala sie dyskusja nad nowym klubem radnych
              i co.......DELETED
              • vestit Re: ??? 09.08.05, 20:36
                odwołać moderatora
                • a_i_g Re: ??? 09.08.05, 20:56
                  Obserwujac to wszystko co dzieje sie w naszym pieknym kraju sadze ze jest
                  wyjscie z sytuacji.

Po tak miazdzacej krytyce, matrix..., ktory jest zapewne czlowiekiem honoru
                  powinien po prostu zrezygnowac. W III RP nie ma zbyt wielu podobnych przykladow,
                  moze teraz.

Jezeli nie zrezygnuje to po prostu wpisze sie "piekna" polska tradycje.

Ehhhhh te stanowiska, jak ciezko sie z nimi pozegnac. Sluze przykladem,
                  posrednio lub bezposrednio odszedlem z "fotelika" (malego bo malego ale
                  jednak;))) juz kilka razy.

ArekG
                  • siemion44 Re: ??? 10.08.05, 00:01
                    Napisz po prostu, że z paru robót cię już wywalili :)
                    • a_i_g Re: ??? 10.08.05, 08:52
                      eee tam
                      Argumentem za tym zeby pozbyc sie mnie z Urzedu Miasta bylo to ze nadal jestem
                      rednaczem Echa a ZPSzandarowi nie podobalo sie to zbytnio oraz to co tam pisano
                      o jego prezydenturze. Swoja droga sposob w jaki sie mnie pozbyl swiadczy o
                      niskim poziomie kultury, ale to moje zdanie i calkiem inna histora.

Z funkcji redaktora naczelnego "Echa Siemianowic" zrezygnowalem sam. Podalem sie
                      do dymisji (fajnie brzmi :)) :)

AiG
                  • matrix_has_you Re: ??? 10.08.05, 23:50
                    Nikogo tu nie faworyzuję, żeby była jasność. Staram się natomiast pamiętać, że
                    jest to forum o Siemianowicach a nie o czymś innym i chciałbym abyśmy wszyscy o
                    tym pamiętali.
                    Jeśli natomiast ktoś ma uwagi do mojej roli to proszę aby poczytał forum o
                    moderacji i tam ewentualnie wpisał swoje uwagi, zamiast zasmiecać to forum.
                    • rekin368 Re: ??? 11.08.05, 19:57
                      Tak się starasz, że to forum przypomina raczej forum o Bytkowie, forum
                      działaczy z pod znaku pewnej spółdzielni, pewnej firmy ochraniarskiej,
                      turystycznej itd.

Te forum nie mooże szkodzić interesom tych ludzi. I wygląda na to, że nic nie
                      może skoro ma się kontrolę nad lokalnymi mediami, układy z temidą.
                      Nie zdziwiłoby mnie gdyby Bytków miał jeszcze własną armię :)

PS. Sam chyba nie masz jasności...

• matrix_has_you Re: ??? 11.08.05, 20:57
                        Bzdury - masz uwagi co do moderacji to proszę raz jeszcze - napisz to na forum
                        o moderacji - pisanie tu czekoś takiego odbieram jako jakąś niezrozumiałą
                        czynność, pozbawioną sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka