Dodaj do ulubionych

Koszykówka. Decydujące starcie Tytana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:39
Naszczescie nie Legion tylko Katowice beda rywalem Pyry Poznan-mam nadzieje
ze druzyna Pawla Surowki po porazce z nami ogra Team Polske i zostan wsrod I
ligowcow.Pozdrawiam

P.S.www.e-basket.pl/?poddzial=2
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Koszykówka. Decydujące starcie Tytana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:23
      Do redaktora tego tych bzdur które są wpisane wyżej bo nie da się tego nazwać
      wartościowym artykułem. Po pierwsze TYTAN przegrał w poznaniu 78-105 po drugie
      jak przegra z Pyrą to zagra z Team Polska Katowice a nie z Legionem. Proponuje
      najpierw wszystko sprawdzic a dopiero brać sie za pisanie artykułów do prasy.
      Pozdrawiam
    • Gość: Menel I ligowiec, nasz Tytan I ligowiec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:39
      I wszystko jasne
    • Gość: szpiczak Re: Koszykówka. Decydujące starcie Tytana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:24
      Jak zwykle na parkiecie cały czas ruszał się tylko jeden zawodnik - Piotr Trepka. Reszta grała całkiem nieźle. Ecka też nieźle sobie radził. Tylko szkoda, że tak mało rzucał. Kukuczka nieźle walczył. Ale najlepszą akcę meczu i tak miał Michał Saran po której doznał kontuzji i został zniesiony z parkietu przez sędziego i W. Kukuczkę. Tak, to zdecydowanie była najlepsza akcja meczu. Jestem pełen podziwu dla tego zawodnika...
      • Gość: Kiq Re: Koszykówka. Decydujące starcie Tytana IP: 82.160.21.* 27.03.06, 21:02
        Byłaby to akcja meczu, gdyby Saran umieścił piłke w koszu, a nie wieszał sie bez powodu :] Najlepsza akcja to blok rezerwowego rozgrywajacego bodajże (nie znam wszystkich zawodnikow bo przypadkiem trafiłem na mecz),wskutek czego wyprowadzili efektowna kontre zakończona rzutem za 3 pkt. Jeżeli chodzi o wsady to efektownym popisał sie niejaki Ecka nr 8.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka