Dodaj do ulubionych

Nowy stadion w świetle jupiterów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:14
Można by powiedzieć że wszystko jest cacy,ale miejsc na stadionie jest i
będzie za mało.Na moje oko o jakieś 5-8 tysięcy.Jeśli zaś idzie o siatkę
to chwała Bogu że ją obniżono,bo do dziesiątego rzędu zasłaniała by widoczność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Polo Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:29
      Dzięki za stadion jest super ,ALE co to znaczy ze było ponad 13 tyś kibiców
      jezeli stadion jest oddany na 11tys jak zwykle wazna jest kasa ,a ludzie to
      bydło dzięki. Super się stało na koronie!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ww nie pieprzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:55
        NIE PIEPRZCIE BO NA STADIONIE BYŁO 13 TYS. A MA BYC NA WIDOWNI 17 A PO
        WYBUDOWANIU KOLEJNEJ TRYBUNY PONAD 19 TYS. I PO CO TYLE SKORO TO I TAK ZA DUZO?
        • Gość: Redakcja Re: Stadion pomieści 16797 widzów IP: *.czestochowa.agora.pl 18.04.06, 19:00
          Jak można przeczytać w tekście, docelowo - czyli po zakończeniu wszystkich prac
          przy ulicy Olsztyńskiej - na trybunach będzie zainstalowanych 16 797 krzesełek.
          Pozdrawiamy
    • Gość: silentio Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: 80.51.57.* 17.04.06, 23:34
      Całkowicie sie zgadzam z opinią, że miejsc jest za mało. Najgorsze, że niektórym
      "specom" od sportu wciąż w głowie się nie mieści, że to nie legia warszawa czy
      wisła kraków, ale np. taki WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA może mieć najfaniejszy stadion
      i publiczność, a przede wszystkim mogą tu przyjść całe rodziny, aby oglądać
      SPORT na najwyższym światowym poziomie, a nie bandytyzm i ... np. rasiaka.
      Pozdrawiam wszystkich kibiców żużla.
      • Gość: Lesio Blad ? IP: *.org / *.org 17.04.06, 23:39
        "Na wpuszczono ich, bo wciąż był to plac budowy." Chyba mialo byc nie :]
        • Gość: Krakoo Re: Blad ? IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:42
          Oj Lesio czepiasz sie, w koncu to tylko 'wybiorcza' i dalej korekta nie
          istnieje, natomiast az za dobrze spisuje sie cenzura... (usuna, czy nie usuna?)
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI JUŻ MA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 18.04.06, 17:00
        Włókniarz już ma najfajnieszy stadion i najfajniejszą publiczność.
        Siedzący przede mną wiceprezes PZMOT ( a nie prezes jak napisano w tekście, ale
        to drobiazg) nieźle się bawił posyłając dalej flagę Włokniarza...
    • czefan Nagłośnienie ? 17.04.06, 23:39
      Jeden wielki nieczytelnu hałas. Charczenie. Siedziałe w pierwszym sektorze za
      startem. Tragedia. Jak było w innych sektorach ?
      • Gość: DG Re: Nagłośnienie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:48
        Też do d... !!! Załóżcie z powrotem stare głośniki bo te nowe to porażka ...
        • Gość: silentio Re: Nagłośnienie ? IP: 80.51.57.* 18.04.06, 00:05
          Tak, to bardzo ważne uwagi. We wszystkich sektorach (!) nagłośnienie charczało.
          Reklamacja na 100%!
      • Gość: Adi.P. Re: Nagłośnienie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:44
        Siedziałem w I sektorze przed startem w połowie wysokośći i było ok. Nawet jak
        puscili Most na rzece Kwai , to było za głośno. Mysle , ze to mozna wyregulować.
        nO i coś tam gościom czasami w mikrofonach świstało.
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI NIE DO KOŃCA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.04.06, 17:05
        Przez cały mecz było słychać bardzo dobrze, dopiero podczas pokazów sztucznych
        ogni coś się stało z dźwiękiem, może to wina źródła a nie sprzętu?
        Działacze klubu opowiali mi, że zarówno pracownicy, jak i sedziowie nie za
        bardzo moga się odnaleźć przy tej klasy sprzecie, wiec może to kwestia
        poznnania i doświadczenia..
    • Gość: rs Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:48
      stadion super, oświetlenie robi wrażenie tylko dwie uwagi - nagłośnienie do poprawki i potrzeba
      więcej bram wejściowych a przedewszystkim wyjściowych. Rozumiem że do wejścia trzeba
      stać w kolejce bo są sprawdzane bilety. Ale po meczu można by chyba otworzyć szeroko
      bramę a nie tylko furtki? Po za tym to gratulacje i do szybkiego zakończenia remontu.
      • Gość: gtx Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:05
        oświetlenie rzeczywiście robi wrażenie. Nagłośnienie sie poprawi, chociaz
        przykre to że nie stać nas profesjonalne zaprojektowanie i wykonanie. Natomiast
        ilość miejsc to totalna porażka. na ławki wchodziło grubo ponad 30 tys. (w
        latach 70 -tych mówionoże 40 tys.)Jeżeli nie będzi 25 tys. miejsc siedzących to
        żużel stanie się sportem dla kiboli a nie rodzin z dziećmi.
        Wyjścia to tez lekka kicha. Czy ktoś wie czy miasto ma już kasę na tą wieże, bo
        słyszałem że cieniutko? Może z aleji przerzucić
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.04.06, 17:06
          Na stadionie mogło być 40 tys. pod jednym warunkiem: jeśli widzowie siedzieli
          jeden na drugim.
    • Gość: Sceptyk Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.06, 00:57
      Glośniki charczały zaś wejście na stadion nie należało do latwych z powodu
      zamknięcia części furtek o wychodzeniu nie wspomnę bo to już była tragedia,
      wsyd prezesie wstyd.
      • Gość: kibic Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 03:58
        chyba Panie Prezydencie bo to w końcu Miejsski Stadion Kra Kra Kra ;)
        • Gość: xx Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.icis.pcz.pl 18.04.06, 10:28
          Stadion jest wlasnoscia miasta, ale zarzadza nim klub i to on odpowiada za jego
          funkcjonowanie - tak to wyglada moim zdaniem.
    • Gość: Zafi Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:02
      Jeśli chodzi o nagłośnienie to faktycznie porażka. Ale chyba bardziej mnie
      zaskoiczyło wejście i wyjście ze stadionu. Na głownym wejściu dwie bramki
      otwarte, po 5 osób na jednej bramce sprawdzało bilety, a reszta bramek? Coż,
      tam było takie błoto że cieżko byłoby przejść. Z wyjściem ze stadionu podobnie.
      Nie chcę myśleć co by było gdyby na stadionie stało się coś nieprzewidywalnego
      i wybuchła panika. Ludzie by się stratowali. Zupełnie nikt o tym nie pomyślał.
      Skandal.
      • Gość: Derdi Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:21
        Stadion jest naprawde niezly i zgdadzam sie ze trzeba poprawic naglosnienie i
        przedewszystkim zrobic cos zeby bylo mozna latwiej oposcic stadion
    • Gość: Lukas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:39
      a czy ktos wogule wie gdzie mozna zobaczyc fotki z meczu z rybnikiem?.
      Pozdrawiam
      • ulisses_czwa Re: Nowy stadion w świetle jupiterów 18.04.06, 10:51
        Do godziny 12:00 powinny się pojawić na www.stadionckm.com Będą umieszczone w dziale "Projekt" - w tabelce pod nazwą "Oficjalne
        otwarcie obiektu" W sumie 25 zdjęć z krótkim opisem :

Co do nagłośnienia, to mam mieszane uczucia... Problem raczej leży w ustawieniach, których jeszcze nie opanowano - na początku działało jak należy, ale później zaczęło charszczeć... Ktoś muaiał przy nim majstyrować, bo nie wierzę, że się zepsuło :) Poza tym prowadzący co chwile "oddychał" w mikrofon co było słychać na stadionie (zatem nagłosnienie musi być bardzo czułe)... To jest oczywiście do poprawki i mam nadzieje, że na nastepny mecz będzie już wszystko o.k.
    • Gość: faja-senior Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:47
      bylo super! ale troche krytyki z moejej strony - przyjechalem troszke późno i
      programów brakło!!!!!! zawsze mam program i wiem kto jedzie w danym biegu.
      teraz przez głośniki jakaś głupia relama przed biegiem zamiast powiedzieć - kto
      jedzie? Nie wiem skąd wytrzasnęli tego spikiera!!!!! ŻENADA!!!! Gdzie te czasy
      WRÓBLA czy choćby LORKA.
    • Gość: kolo Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:39
      Czy znowu nie mogło się obyć bez święcenia stadionu. Ile czarni szarpnęli za
      poświęcenie ????
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI PUDŁO IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.04.06, 17:09
        Poświecenie stadionu odbyło sie z inicjatywy władz klubu i nie jest to żadna
        nowość ani nic złego: podobnie myśleli pozostali widzowie skoro uszanowali tę
        chwilę.
    • Gość: Sas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:53
      Tak się zastanawiam. Jeśli pomnożyć ilość kibiców np 12.000 ( dwanaście tysięcy
      )przez cenę biletu np 20 złotych ( już tak zaniżam ) to daje nam całkiem niezły
      wpływ do kasy klubu.....ok. 240.000. ( dwieście czterdzieści tysięcy złotych )
      za mecz. Zakładam że połowa tego jest przeznaczona na chonoraria dla zawodników.
      Do tego oczywiście dochodzą wpływy za reklamy i od sponsorów strategicznych oraz
      "mniejszych" sponsorów. Do tego dochodzą dotacje z Urzędu Miasta i inne. Wydaje
      mi się że są to duże dochody na klub, pomimo tego iż jest to "drogi" sport.
      Gdzie więc jest rozdysponowana pozostała kwota pieniędzy ??????
      • Gość: xx Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.icis.pcz.pl 18.04.06, 12:55
        Gdyby bylo tak caly czas pewnie klub nie mialby problemow.

No i sporo jest podejrzewam ludzi bez biletow :))
        • Gość: Sas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:17
          Ale sporo bez biletów to znaczy ile 1.000.??? To i tak kropla w morzu. Ale zwróc
          uwagę że cenę biletów też zaniżyłem !!!!!! Więc sądzę że te dochody z biletów są
          dużo wyższe.
          • Gość: c12 Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.04.06, 13:30
            ok..bylo..ok..mialem ..fatalne..przeczucia....ale ..show-
            ok...swiatlo..ok...dzwiek-dopa....to ze /otwarli..sector..-boczny/-
            /remontowany/..to zasluga..p.DANKA...chwala mu za to..bo qwa mimo ze mam 2
            metry wzrostu to nic z 5 szeregu staczy bym niewidzial....hehehehehe....a
            tak..widzialem....;))...oczywsicie...ktos nie pomyslal-..ze to...nie
            raków..ani jakas..tam prowincja jak legia..hehehh..i plytami sie
            kibice częstowac nie bedą,,.....a poza tym mnie
            ciekawi...czy../oficjele/...wrona lasecki i inni a szczególnie /czarny-w
            sukience/..zapalcili za bilety...? przeciez...tesz chyba powinni...!!!??
            heheheheheheh...pozdro.
            • Gość: RkS Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:06
              Raków to się pisze z wielkiej litery jak dla Ciebie mądralo!
          • Gość: ja Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:54
            obnizyles do 20, a tam przedw szystkim sa ludzie mlodzi ktorzy placa po 16 zl za
            bilet - dorosli co zaradniejsi tez wejda za 16 jak maja znajomych handlujacych
            na terenie stadionu :]
    • Gość: rehot Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.06, 14:07
      Może by P. Prezydent uregulował zasady przyjęć do UM bo póki co stosuje zasadę
      TKM .Gdzie ten uczciwy urząd ? W gazetkach informacyjnych UM.
      • Gość: qpa Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:40
        nie ma sie co stresowac juz niedługo będzie luźniej za sprawą fatalnych wyników
        druzyny w tym sezonie.Pierwszy etap juz za tydzień we Wrocławiu
    • Gość: ryan Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:03
      u mnie w kościele jest lepsze nagłośnienie, ale poza tym wrażenia super
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 18.04.06, 17:12
        Jak już wcześniej pisałem nagłośnienie jest najnowszej generacji, cyfrowe.
        Tylko trzeba poznać możliwości sprzętu.
        • Gość: c12 Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.04.06, 17:23
          taa...trzeba miec cyfrowe ucho :))))))))))))))))))) to sie pozna...
        • Gość: fan Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: 80.54.168.* 18.04.06, 17:36
          nie jest wcale cyfrowe ;d a to ze dzwiek marny to tylko dziekowac dzwiekowcom
        • Gość: piotruś Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:41
          Chłopie kto ci płaci za nadgodziny ?
          • Gość: Lukas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:57
            pisza ze zdjecia maja byc w dziale projekt w tabelce a tam nic niema co jest
            grane ?? :d
            • Gość: Natale Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:00
              Odśwież kilka razy. Ja tez tak miałam
              • Gość: Lukas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:10
                i sa tam zdjecia ???
                • Gość: Natale Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:38
                  tak, sa. W tej tabelce nad wizualizacjami. Pisze ze otwarcie stadionu coś tam. i na to klikasz. pojawia sie zdjątka
                  • Gość: Lukas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:56
                    no to ja nie wiem u mnie tego nie ma :<
                    • Gość: Lukas Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:06
                      soeki juz jest wszytsko wporzadku. Pozdro ;)
    • czefan 99,9999 % uważa, że nagłośnienie jest złe... 19.04.06, 17:35
      ... reszta jest prawie OK. Siatka jednak zbyt wysoka. Spiker słyszalny. Muzyka
      i reklamy jeden charkot. Prośba. Zróbie coś z tym na następny mecz. Bo pamieta
      się te jeden hałas z głośników. Chcecie puszczać muzykę i reklamy ? OK. Ale
      albo dobrze, alnbo wcale.
    • Gość: illusion Re: Nowy stadion w świetle jupiterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:51
      A może mi ktoś powiedieć dlaczego przy głównym wejściu były otwarte tylko dwie
      bramki? Przecież później kolejka zrobiła się długa na dobre 20 metrów. Mam
      nadzieję, że 30 kwietnia się to zmieni. A co do nagłośnienia to tam gdzie ja
      siedziałem (po lewej stronie wieży) także charczało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka