Gość: Benita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:43 Czy ktoś poda mi żródło gdzie mogę znależć wypowiedz Edyty, -już wiem dlaczego Świętej Pamięci Cz.Niemen przestał dla was śpiewać... nie cytuję bo nie pamiętam dokładnie. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benita Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:48 Halo!!! Nie wierzę ,że nikt nie słyszał,albo nie czytał. Odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszelon Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:22 a nie możesz tego rzucić na jakieś forum ogólnopolskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Słowa Edyty Górniak 05.06.06, 16:31 albo w google? np: www.polchat.pl/forum/lofiversion/index.php/t1793.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benita Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:58 Dzięki,dzięki,dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benita Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:21 Nie bez kozery wspomniała Niemena, czy też tak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:30 a kto to jest ta górniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 10:15 jop - to ta niewiadomego albo wiadomego pochodzenia co Hymn Polski obraziła i obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benita Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:53 Zdania są podzielone. A może podyskutujemy na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fee Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:50 nie lubie edyty ;/fee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Słowa Edyty Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:58 dla mnie sprawa jest prosta -<Vjop - to ta niewiadomego albo wiadomego pochodzenia co Hymn Polski obraziła i obraża.> reszta to tylko reklama wzmiankowanej by zaistnieć na scenie. Ja zostałem obrażony przez nią przez jaj zachowanie.Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś