Dodaj do ulubionych

chce schudnac pomozcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:28
witam bardzo chciałabym schudnac ale nie moge:( cwicze , mniej jem , nie jem
kolacji ale to nie dziala co mam robic:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: chce schudnac pomozcie IP: *.57.jawnet.pl 24.06.06, 21:36
      Zadna dieta tylko ruch ! -
      • Gość: gruba Re: chce schudnac pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:41
        no chce zgubic ok 14 kg 11 wystarczy cwicze ale sie lamie i nie zawsze nzarazie
        od 2 tygodni biegam codziennie po 30 min i jezdze rowerem ponad godzine i robie
        100 brzuszkow i nic nie chudne;/
        • Gość: Tomek Re: chce schudnac pomozcie IP: *.57.jawnet.pl 24.06.06, 21:56
          Ech. Może za bardzo chcesz. Człowiek to nie kilogramy. 13 a 14 co za róznica,
          najwazniesze jak ty sie czujesz z 13 albo z 14 kg. To sprawa indywidualna.
          • Gość: gruba Re: chce schudnac pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:19
            wlasnie o to chodzi ze teraz sie zle czuje jak bede szczuplejsza bedzie
            lepiej ale mi to kurde nie wychodzi;/
          • Gość: sweet_pie Re: chce schudnac pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:20
            Jeśli chodzi o diety to mogę polecić south beatch... no i jak kolega wcześniej
            napisał ruch...
    • Gość: pa_ra Re: chce schudnac pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:48
      Ja też bym chciała schudnąć, ale w moim przypadku nie byłoby to wcale proste.
      Nie mam nadwagi z przeżarcia. Po prostu zostałam przekarmiona w dzieciństwie i
      weszły sprawy hormonalne.
      Endokrynolog stwierdziła, że musiałabym się położyć na oddziale na kilka
      miesięcy, żeby otrzymywać jakiś lek, który kosztuje 1600 złotych miesięcznie.
      Wtedy może jakiś skutek by był, choć ona mi tego zagwarantować nie mogła.
      Jednak nie mogę sobie na to pozwolić. Mam małe dzieci, którymi zajmuję się
      sama. No i pracę.
      Rower, siłownia, diety-cud, mniejsze jedzenie, preparaty typu kilo-nit, kilo-
      zyt, L-karnityna czy inne "spalacze tłuszczu" w ogóle na mnie nie działają.
      W zeszłym roku zrobiłam prawie 1000 km rowerem i co? I nico.
      Uznałam więc, że taka moja uroda, ponieważ nie wiem, jak to jest być szczupłym.
      Powiedziałam sobie: Gdybym nie była taka, jaka jestem, nie byłabym tym, kim
      jestem".
      I przestałam się przejmować. Po prostu jestem sobą.
      Życzę Wam tego samego. Bądźcie sobą, cieszcie się życiem, zdrowiem i miłością,
      nie unikajcie ludzi. Dziewczyny, nie bójcie się, że mężczyźni was odrzucą. Ja
      mogę być przykładem, że faceci nie lubią "wieszaków". Nie narzekam na brak
      różnych propozycji, spotkań, znajomości czy związków, mam przyjaciół, choć
      wcale nie uważam się za bóstwo płodności. hihihi
      Powodzenia!
    • Gość: an Re: chce schudnac pomozcie IP: *.com / *.venaritmo.com 25.06.06, 12:00
      basen, basen, basen!!!! 3 do 4ch razy w tygodniu, brak kolacji i słodyczy i sie
      poprawi!
      • Gość: carmen Re: chce schudnac pomozcie IP: 87.239.176.* 25.06.06, 14:31
        na schudniecie potrzeba czasu,od razu nie schudniesz.od kiedy cwiczysz?przede wszystkim na sniadanie ciemne pieczywo,obiad -jakies warzywka i gotowane mieso,w miedzy czasie owoc,i zadnej kolacji.plus oczywiscie cwiczenia.kawalek czekolady co 2 dzien tez jest wskazany i wszystko bedzie ok.a poza tym zero slodyczy,tlustego zarcia,chipsow,gazowanych napojow,pij tylko niegazowana wode mineralna,nislodzona herbate,mozesz tez maslanek,ona zapycha i sprawia ze nie czujesz sie glodna.
    • Gość: Tomek Re: chce schudnac pomozcie IP: *.57.jawnet.pl 26.06.06, 09:27
      Bedzie o tym program w TV:

telemagazyn.pl/program/3404766984.html
      • Gość: Czesław Re: chce schudnac pomozcie IP: *.man.czest.pl 26.06.06, 09:42
        Daj sobie trochę czasu , masę robiłaś przez lata - więc nie schudniesz w
        przeciągu paru tygodni .
        Dieta i ćwiczenia przyniosą efekty .
        Odpisz za jakiś rok , dwa .
        Większość ludzi daje sobie spokój po paru tygodniach , mam nadzieje że ty do
        nich nie będziesz należała .
        Pozdrawiam
      • Gość: kinomaniak Re: chce schudnac pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:44
        Tomek nie obraz sie ale jestes dyletantem bez pojecia..jak sobie wyobrazasz
        zrzucenie tluszczu bez jakichkolwiek ograniczen zywieniowych??owszem jest to
        mozliwe u osob z normalna przemiana materii ktora ma do zrzucenia 2 cm z
        pasa..ale nie dla kogos chronicznie otylego..przedewszystkim trzeba ograniczyc
        weglowodany cukry proste,wbrew pozorom dodac nieco zdrowych tluszczy i zwiekszyc
        podac bialka.raczej malo kto wierzy w lkarnityne-ale sa calkiem dobre spalacze
        tluszczu ktore sie sprawdzaja.duzo wody itd..pozatym osoby takie jak osoba
        zakladajaca ten temat jak widze nieco pozno sie za to wziely-na to trzeba pol
        roku a nie miesiaca..a 100 brzuszkow wzmnocni Ci miesnie brzucha tylko-chudnie
        sie od ujemnego bilansu kalorycznego i cwiczen ktore nie pozwalaja sie zwolnic
        przemianie materii.
    • Gość: aneta Re: hormony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:45
      Kochany grubasku, musisz niestety w takim wypadku udać się do lekarza. Powinnaś
      zrobić badania hormonalne - przedewszystkim tarczyca, bo to ona właśnie jest
      odpowiedzialna za tycie. Jak już zrobisz te badanka to polecam klinikę jednego
      dnia w katowicach. Doskonali fachowcy. Niestety wizyta kosztuje 100 zł i oprócz
      tego leki. Dodatkowo badają Ci pomiar tkanki tłuszczowej i dają odpowiednią
      dietę. Moja siostra tam jeździ - przez pierwszy miesiąc schudła 4 kg. Później w
      następnym 2 kg. A teraz tak 1,5 -1 miesięcznie. Oprócz tego oczywiście aerobik,
      roewr lub taniec. Powodzenia nie poddawaj się i pokaż wszystkim że potrafisz.
    • Gość: też byłam gruba Re: chce schudnac pomozcie IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 05.08.06, 19:30
      W Częstochowie mamy jednego z lepszych specjalistów w Polsce zajmujących się
      leczeniem nadwagi i otyłości – dr Andrzej Szczerek. POLECAM Parę lat temu
      pomógł mnie i mojemu mężowi. Teraz nawzajem się wspomagamy i pilnujemy żeby nie
      przytyć. Inaczej się odżywiamy, nie chodzi o głodzenie tylko o zmianę nawyków.
      • Gość: dziewczyna Re: chce schudnac pomozcie IP: 83.167.248.* 05.08.06, 19:37
        W przeciagu 3 miesięcu udało mi sie schudac z 64 do 56,5 kilo ale jest to tylko
        i wylacznie efekt silnej woli i wytrwalosci. Nie jem pieczywa, ograniczam mieso
        juz nie wspminajac o slodyczach i tluszczach. Nie dojadam, stawiam na nabial:
        twarozek (tylko na slodko), jogurty - polecam naturalny, platki owsiane i
        kukurydziane. Trzeba miec silna wolne, wtedy efekty beda widoczne!
    • Gość: mrowka Re: chce schudnac pomozcie IP: 212.87.244.* 05.08.06, 20:42
      ja sie tez odchudzalam i schudlam w ciagu miesiaca 9kg, jadlam na sniadanie
      jakis serek i obiadu troszke, kolacji wcale i tak do nastepnego dnia naprawde dziala
    • Gość: paolo Re: chce schudnac pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:43
      na odchudzanie dobre jest roznoszenie ulotek np w telepizzy. jak Cie wysla na
      polnoc na 2 godzinki maratonu po klatkach schodowych to zchudniesz w mgnieniu
      oka...polecam
      • Gość: marcin_r Re: chce schudnac pomozcie IP: *.21.pl / *.21.pl 05.08.06, 21:13
        O tak paolo ma rację absolutną. Sprawdziłem co prawda nie w Telepizzy, bo za
        krótko tam pracowałem, ale w pewnej firmie, gdzie oprócz roznoszenia ulotek
        musiałem dojechać na miejsce rowerkiem (a odległości nieraz były trochę
        większe). 3-4 miechy i widać było od razu efekty. Poza tym niektórym łatwiej
        schudnąć niektórym niekoniecznie i nie zawsze to zależy od nas samych.
        • Gość: spec Re: chce schudnac pomozcie IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.06, 08:25
          zero ruchu - zero chleba, zero makaronu, zero masla, zero cukru, zero tluszczu,
          mniej o polowe jesc, na kolacje troche. W miedzyczasie herbaty - przedluza glod
          o godzinke kawka o 2 h, jabluszko o 0,5 h i tak schudlam 10 kg w miesiac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka