Gość: frywolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:21 Jakie jest Wasze zdanie odnośnie Wodnika? Jak myslicie, z jakimi innymi znakami zodiaku ma on najlepszy kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik Re: Wodnik itd. IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 11.07.06, 22:24 ja jako wodnik moge powiedziec ze dogaduje sie z kazdym z wyjatkiem dziewczyn z pod znku raka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagittarius Re: Wodnik itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:41 krotko o związkach Wodnika: z Baranem - bardzo duże szanse na udany związek... z Bykiem - złe wibracje... z Bliźniętami - interesujący związek, fascynujące małzeństwo z Rakiem - wiele trudności. Małzeństwo - bardzo poważny problem z Lwem - za dużo tu mieszanki piorunującej, by zrodził się długotrwały romans z Panną - małżeństwo może przetrwać połączone wspólnymi interesami, ale nie sypialnią... z Wagą - podniecający związek i niezwykle szczęśliwe małżeństwo... ze Skorpionem - krotki związek...podobnie jak i małżeństwo ze Strzelcem - doskonali partnerzy na długi i krótki okres ;) z Koziorożcem - związek może powstać, ale prowadzić do nikąd... z Wodnikiem - przyjazny związek, zdrowe małżeństwo z Rybą - związek może zacząć sie obiecująco, ale tym dwojgu nie jest po drodze To tyle Sama jestem w udanym związku z Wodnikiem;))) Resztę poddaję pod dyskusje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frywolna Re: Wodnik itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:24 a moze ma ktos wlsne doswiadczenia ze zwiazku z wodnikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Wodnik itd. 12.07.06, 14:30 ja wodnik ona... hmmm 31 marzec... no i sie dogadujemy niezle ;) Odpowiedz Link Zgłoś