Dodaj do ulubionych

spokojna miejscowość nad morzem.opinie i propozyc.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:40
proszę o jakieś opinie na temat jakiś spokojnych i w miarę cichych miejscowości nad naszym morzem. Co polecacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: A-Layne Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:43
      Sianożęty - POLECAM!!!
      • Gość: turystka Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:48
        dzwirzyno
        • inna-bajka Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop 11.07.06, 22:51
          Łazy, nic tam nie ma, cisza spokój i brak "lansów" :-)
          A jak zrobi się nudnawo, blisko do Koszalina.
          • Gość: Autor Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:47
            Podczele.
            • Gość: Jarek Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.34.pl / 80.51.236.* 12.07.06, 08:24
              Ktoś już wyżej napisał i ja to potwierdzam, Dźwirzyno.
              Super miejscowość, znam świetny domek z milymi wlascicielami, 200 m do plazy,
              spokoj, czysto itd.

Podaję namiary na wlascicieli: tel. 502110740
              Pozdr.
          • Gość: gość Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: 195.189.52.* 12.07.06, 19:50
            Łazy, polecam:)
            kilka dni temu stamtad wrocilam,
            spokojnie, na plazy nie trzeba szukac miejsca bo nie ma tłumów,
            z kwaterami tez nie ma problemu, ja nawet mogłam wybierać sposrod kilku miejsc
            a jak bedzie za nudno to mzna sie wybrac do Mielna (7km)
            polecam:)
        • Gość: . Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.34.pl / 80.51.236.* 12.07.06, 13:38
          Gość portalu: turystka napisał(a):

> dzwirzyno
          • Gość: Dżana Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: 195.189.52.* 12.07.06, 16:45
            Rusinowo, Jarosławiec, piękne plaże, na nich ludzi mało, spokój, cisza, super
            lasy
    • Gość: bea Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:14
      Białogóra - spokój, cisza, na plaży można znaleść dla siebie dużo miejsca, a
      nie jak śledzie w puszce jeden na drugim.
    • Gość: Kajka Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:35
      Sianożęty...ZAWSZE!!!
    • Gość: maks... miejscowość Wicie , czysta plaża i woda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:01
      www.jaks.infowczasy.pl/
    • iza-bel Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop 13.07.06, 14:03
      Dębki ( nie Dąbki)

takie mniejsze Żarki Letnisko nad morzem
      • izabelabalcerak Re: spokojna miejscowość nad morzem.opinie i prop 13.07.06, 17:33
        Równiez polecam Dąbki, można się tam spokojnie zaszyć, szkoda tylko,że w dawnym rezerwacie zrobiono teraz pole campingowe ,,Leśne", ale za to ta plaża drugiej takiej nie ma......aż sie rozmażyłam

Ewentualnie Poddębie, ale tym razem koło Dąbek
        pozdrawiam
    • Gość: matka Tylko Jurata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.07.06, 15:05
      Sliczne miasteczko na półwyspie Helskim, ale nie kojarzyć z brudnym Helem.
      Jurata- lasek sosnowy , długie molo, piekna czysta plaża, klimat spokojny. Nie
      ma dyskotek, głośnej młodzieży, typowy kurort. Ceny porównywalne z innymi
      miastami nadmorskimi. W tym roku pojechałam do Jastrani, ale juz ostatni raz :(
      za głośno, fajna dla młodych osób. Ja matka z małym dzieckiem będę jeżdziła jak
      w latach poprzednich tylko do Juraty!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka