leydson 27.12.04, 18:25 www.um.siemianowice.pl/czat.htmi O jakies godzinie dla kazdego dobrej co chce tu sie spotkac: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawusia1 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 27.12.04, 21:17 Jasne :) Równie dobrze mozesz od razu wpisac urzędowi swój numer IP - i skonczy się weselej jak w częstochowie :) a tak wogóle .... wesołego poświętach :) kawusia Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 27.12.04, 22:25 Dzieki Kawusia ! Jest jeszcze inny czat gzie mozemy sie wszyscy co chca spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
paco22 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 28.12.04, 09:04 Nie mam pytań. Cóż za teeoria spisku. Myślisz, że ktoś będzie po numerze IP dochodzł kim jesteś. Oj bidulko filmów się naogladałas. Poza tym w tym gupim :) urzędzie nikt nawet nie wiec co to IP, pewnie beda mysleli ze to skrot od NIP:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia1 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 28.12.04, 13:17 Kazdy większy serwer ma swoje, to zaden problem załozyc chat, a co do paco22 ... nie każdy tam jest głupi ... tylko kilka osob ;) .... a do kazdego kto ma stałe łacze łatwo dotrzec ... jezeli o tym nie wiesz to ci współczuje ... Teoria spisku ... oby to tylko TEORIA była ... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 28.12.04, 20:48 Nie klucic sie prosze i nie badzcietacy szczegolowi tylko piscie na temat jaki czat mozna konkretnie wziasc? Odpowiedz Link Zgłoś
vestit Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 28.12.04, 14:41 paco ty imbecylu!!!!!!!!!!!!!!!! jak sie pisze "głupi"? Odpowiedz Link Zgłoś
paco22 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 03.01.05, 12:33 Vesti nie zyczę sobie takich słow pod moim adresem. Napisałem to celowo - przykro mi, że twoja wyobraźnia sięga ledwo do Bytkowa i nie rozumiesz tego co widzisz i czytasz. Kawusia wiem, że po IP można dotrzeć do użytkownika, mam na swoim kompie z 2 programy, dzieki, ktorym moge to zrobic. Nie rób ze mnie idioty! Co do urzędników, to są mądrzy i gupi:) z przewgą tych drugich. Zbadane empirycznie! Do pozostałych, Wasz strach jest zabawny, No cóż jak się nudzi, to się wymyśla różne zabawne historie. Już widzę, jak w UM powołują jednostkę specjalną do tropienia krytyków na forum gazeta.pl. Opamietajcie się i zamiast oglądać GUPIĄ komisję ślędczą, gdzie o inwigilacji w co drugim wypowiedzianym zdaniu, wyszlibyście z domu na spacer, poszli do teatru albo z dziecmi na lody. To miasto z takimi egzemplarzami jak Wy, ma szansę tylko na jedno... MARNĄ EGSYSTENCJĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
kulaszpiegula MAŁY SPRAWDZA ADRESY IP !!! 29.12.04, 09:00 Wiem to na pewno (do osób pracujących w urzędzie), że mały pierdoła sprawdza adresy IP piszących na tym forum.... Jest ciekaw czy to aby ktoś z pracowników UM nie odważył się go szkalować... Baran!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: MAŁY SPRAWDZA ADRESY IP !!! 29.12.04, 20:54 Gzie mozna sie spotkac, prosze o propozycje!? Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia1 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 30.12.04, 00:20 www.polchat.pl/chat/?room=Siemianowice to adres zalozonego pokoju Siemianowice - pokoj ludzi z forum pokoj jest stały wiec nie zostanie zajety , nie ma tam zadnego boota i zaostał załozony na całkowicie nieznany nick mozna sprawdzac jego istnienie .... jezeli leydson pragniesz spotkania to podaj date i czas kawusia Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 30.12.04, 19:23 Najlepiej juz ale dobrze by bylo zeby nas bylo wiecej .Moj termin to 02.01.2005 godzina 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 31.12.04, 18:24 Do zobaczenia w Nowym Roku.! Jest duzo do roboty w nastepnym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 01.01.05, 19:16 Jestem ciekawy ilu bedzie nas jutro na czecie. Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 02.01.05, 19:56 Od 18.00 do 19.50 bylem na czacie .Nikt nie przyszedl.Nastepny Termin jutro 03.01.05 godzina 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia1 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 02.01.05, 21:21 Moze terminy podawac z wiekszym wyprzedzeniem :) bo dzisiaj bylam po 21 .... dopiero jak weszłam do sieci .... dajmy sobie szanse :) jak to ładnie pisza w reklamach :) kawusia Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia1 Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 03.01.05, 16:13 OK Bede po 21 :) i zapraszam innych Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 03.01.05, 20:17 Bede czekal,moze przyjdzie jeszcze ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 04.01.05, 19:37 Bylo nas tylko 3 osoby.Potrzeba wiecej albo Wasze troski zwiazane z Siemianowicami to tylko takie sobie pisanie z nudow ,pokazanie siebie,i nieraz wymadrzanie sie i obrazanie innych ktorych osobiscie nie znamy.Do konkretow nie ma nikogo ?! Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Najlepiej sie spotkac !!!!! 13.04.05, 22:36 Spotykac sie umiemy co smierc naszego Papieza pokazala.To co odbylo sie w Siemianowicach bylo SUPER!!! Jezeli chcemy to....Jezeli nam na czyms zalezy to... Pomyslcie drodzy Siemianowiczanie!! Odpowiedz Link Zgłoś