Dodaj do ulubionych

Czemu zniknęło radio fon?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:49
WIEM ŻE MINĘŁO JUŻ TROCHE CZASU ALE CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ CO SIĘ STAŁO Z RADIEM
FON?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 195.117.19.* 14.07.06, 11:55
      po pierwsze było beznadziejne flaki z olejem
      wykupiło ich radio rmf i jest przynajmniej super teraz
      • marcelmilau Re: Czemu zniknęło radio fon? 18.07.06, 23:33
        no faktycznie jest super...3 płyty wkoło maciueju lecą nie no zajebiście
        jeszcze wioska po maxxxxie :)

tylko Bis inna stacja !
    • Gość: COOL Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:56
      Grali tam takie dziadostwo że prawie nikt ich nie słuchał.
      Wraz z słuchaczami odeszli sponsorzy no i Rydzyk też nie kwapił się do kupienia
      tego radia.Teraz mamy za to super RMF MAXXXXXXX .
      Tego typu radio jest w każdym szanującym się mieście.
      Nie rozpaczaj po radiu fon:)))
      Jak zniknie kiedyś jeszcze Radio JG i R Maryja to już będzie COOL
      • Gość: mmm Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 195.117.19.* 14.07.06, 11:57
        popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
        • redakcja_czestochowa Re: Czemu zniknęło radio fon? 14.07.06, 12:08
          Radio Fon zostało wykupione i weszło w skład sieci RMF Maxxx. Pod takim szyldem
          jest nadawnay program na tej samej częstotliwości, którą miało Fon. Pozdrawiamy
          • Gość: Mati Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:21
            Tylko dlaczego na Maxxx-ie nie ma transmisji z zawodów żużlowych? Wiem, że jest
            na Radiu Fiat, ale na Fonie było zdecydowanie lepsze.
            • Gość: eWatroba Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:35
              NA FONCE PRZYNAJMNIEJ BYLY WIADOMOSCI REGIONALNE
              A NIEKTORE KAWALKI NA MAX-IE SA BEZNADZIEJNE ALE OGULNIE MOZE BYC!!!
              • Gość: kola Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:36
                Rmf max super
              • Gość: Gość Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.07.06, 14:45
                OGÓLNIE może być.Tylko serwiów INFO brak.
    • Gość: paolo Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:26
      takie super, ze jak słuchasz RMF MAXX to nawet nie wiesz co sie dzieje w
      Częstochowie i okolicach, bo nie ma tam serwisu informacyjnego...
      zenujące:/
      • Gość: Ukasz Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 87.239.176.* 14.07.06, 20:20
        Radio RMF max to radio dla małych dziewczynek jest, tylko dyskotekowy badziew tam leci. Przydałoby się w mieście coś jak np. ANTYRADIO z Katowic.

Pozdrawiam.
        • Gość: MM Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.brnt.cable.ntl.com 14.07.06, 21:12
          Rmf Max to hlam, Radio Fon bylo 10000000000000000x lepsze.
        • Gość: jada Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 87.239.176.* 14.07.06, 21:20
          popieram to radio jest poprostu koszmarne szkoda ze nie mamy czegos bardziej
          ambitnego
        • Gość: blanc Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 14:59
          ANTYRADIO (wcześniej Radio 94)jest z Warszawy, na Śląsku zaczęli nadawać później
          i wtedy też zmienili nazwę (w Wawie nadają na częstotliwości właśnie 94 FM, a na
          Śląsku na innej).
          Fajne radio, ale jako jedno z wielu - sam swego czasu tylko to miałem włączone w
          samochodzie - teraz przełączam prawie tylko na informacje o korkach, po prostu
          leci tam ciągle to samo, a ileż można słuchać wygłupów Figurskiego z
          Wojewódzkiego;) Ale fakt - przydało by się w Czewie, bo nie szczerze mówiąc poza
          Trójką to nie ma czego tu słuchać... Ewentualnie coś w stylu Rock Radio
          Mazowsze, PIN, RMF Classic (zamiast tego badziewstwa Maxx).
          A mam pytanie - kiedyś udało mi się złapać Roxy w Czewie w bardzo słabej
          jakości, ale jak zacząłem przeszukiwać częstotliwości to więcej się nie pojawiło
          - przytrafiło się komuś coś podobnego?
          • Gość: fan trojki Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:46
            beznadziejne rmf i maxx .w maxxie maja 5 plyt i leca na okraglo
          • Gość: Alek @blanc IP: *.elsat.net.pl 18.07.06, 01:48
            > A mam pytanie - kiedyś udało mi się złapać Roxy w Czewie w bardzo słabej
            > jakości, ale jak zacząłem przeszukiwać częstotliwości to więcej się nie pojawił
            > o
            > - przytrafiło się komuś coś podobnego?
            94,5 MHz. Przy lepszym sprzęcie powinno w miarę w stale odbierać. Nie wspomnę
            już o Antyradiu, bo tu problemów nie powinno być - 106,4 i 89,8 MHz. Wiem co
            mówię, bo Antyradio odebrałem daleko, daleko...
            • blanc Re: @blanc 18.07.06, 23:22
              Dzięki wielkie za odpowiedź - ja akurat złapałem na radiu samochodowym.
              Pozdrawiam!
    • Gość: flamaster Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:23
      Brakuje Fonki, przynajmniej były tam wiadomości z Częstochowy i regionu, a
      teraz to juz nic nie wiadomo.
      Radio BIS (87,5MHz) jest też fajne, muzyka inna niż wszędzie-słucham zamiast
      Fonki.
      RFM MAXXX jest do bani. Na początku wydawało się fajne, ale leci non stop to
      samo. Dobre jest tylko na imprezkę domową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka