Gość: ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:49 WIEM ŻE MINĘŁO JUŻ TROCHE CZASU ALE CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ CO SIĘ STAŁO Z RADIEM FON? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 195.117.19.* 14.07.06, 11:55 po pierwsze było beznadziejne flaki z olejem wykupiło ich radio rmf i jest przynajmniej super teraz Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Czemu zniknęło radio fon? 18.07.06, 23:33 no faktycznie jest super...3 płyty wkoło maciueju lecą nie no zajebiście jeszcze wioska po maxxxxie :) tylko Bis inna stacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOL Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:56 Grali tam takie dziadostwo że prawie nikt ich nie słuchał. Wraz z słuchaczami odeszli sponsorzy no i Rydzyk też nie kwapił się do kupienia tego radia.Teraz mamy za to super RMF MAXXXXXXX . Tego typu radio jest w każdym szanującym się mieście. Nie rozpaczaj po radiu fon:))) Jak zniknie kiedyś jeszcze Radio JG i R Maryja to już będzie COOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 195.117.19.* 14.07.06, 11:57 popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Czemu zniknęło radio fon? 14.07.06, 12:08 Radio Fon zostało wykupione i weszło w skład sieci RMF Maxxx. Pod takim szyldem jest nadawnay program na tej samej częstotliwości, którą miało Fon. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:21 Tylko dlaczego na Maxxx-ie nie ma transmisji z zawodów żużlowych? Wiem, że jest na Radiu Fiat, ale na Fonie było zdecydowanie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eWatroba Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:35 NA FONCE PRZYNAJMNIEJ BYLY WIADOMOSCI REGIONALNE A NIEKTORE KAWALKI NA MAX-IE SA BEZNADZIEJNE ALE OGULNIE MOZE BYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:36 Rmf max super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.07.06, 14:45 OGÓLNIE może być.Tylko serwiów INFO brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:26 takie super, ze jak słuchasz RMF MAXX to nawet nie wiesz co sie dzieje w Częstochowie i okolicach, bo nie ma tam serwisu informacyjnego... zenujące:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukasz Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 87.239.176.* 14.07.06, 20:20 Radio RMF max to radio dla małych dziewczynek jest, tylko dyskotekowy badziew tam leci. Przydałoby się w mieście coś jak np. ANTYRADIO z Katowic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.brnt.cable.ntl.com 14.07.06, 21:12 Rmf Max to hlam, Radio Fon bylo 10000000000000000x lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jada Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: 87.239.176.* 14.07.06, 21:20 popieram to radio jest poprostu koszmarne szkoda ze nie mamy czegos bardziej ambitnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanc Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 14:59 ANTYRADIO (wcześniej Radio 94)jest z Warszawy, na Śląsku zaczęli nadawać później i wtedy też zmienili nazwę (w Wawie nadają na częstotliwości właśnie 94 FM, a na Śląsku na innej). Fajne radio, ale jako jedno z wielu - sam swego czasu tylko to miałem włączone w samochodzie - teraz przełączam prawie tylko na informacje o korkach, po prostu leci tam ciągle to samo, a ileż można słuchać wygłupów Figurskiego z Wojewódzkiego;) Ale fakt - przydało by się w Czewie, bo nie szczerze mówiąc poza Trójką to nie ma czego tu słuchać... Ewentualnie coś w stylu Rock Radio Mazowsze, PIN, RMF Classic (zamiast tego badziewstwa Maxx). A mam pytanie - kiedyś udało mi się złapać Roxy w Czewie w bardzo słabej jakości, ale jak zacząłem przeszukiwać częstotliwości to więcej się nie pojawiło - przytrafiło się komuś coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan trojki Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:46 beznadziejne rmf i maxx .w maxxie maja 5 plyt i leca na okraglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek @blanc IP: *.elsat.net.pl 18.07.06, 01:48 > A mam pytanie - kiedyś udało mi się złapać Roxy w Czewie w bardzo słabej > jakości, ale jak zacząłem przeszukiwać częstotliwości to więcej się nie pojawił > o > - przytrafiło się komuś coś podobnego? 94,5 MHz. Przy lepszym sprzęcie powinno w miarę w stale odbierać. Nie wspomnę już o Antyradiu, bo tu problemów nie powinno być - 106,4 i 89,8 MHz. Wiem co mówię, bo Antyradio odebrałem daleko, daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: @blanc 18.07.06, 23:22 Dzięki wielkie za odpowiedź - ja akurat złapałem na radiu samochodowym. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Czemu zniknęło radio fon? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:23 Brakuje Fonki, przynajmniej były tam wiadomości z Częstochowy i regionu, a teraz to juz nic nie wiadomo. Radio BIS (87,5MHz) jest też fajne, muzyka inna niż wszędzie-słucham zamiast Fonki. RFM MAXXX jest do bani. Na początku wydawało się fajne, ale leci non stop to samo. Dobre jest tylko na imprezkę domową. Odpowiedz Link Zgłoś