Gość: ania IP: 195.116.1.* 17.07.06, 20:18 mam pytanko czy ktoś by mógł mi powiedziec coś o Akademi Polonijnej w Czestochowie bo wybieram sie tam na studia ale nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: akademia polonijna IP: 62.212.180.* 17.07.06, 20:22 Kobieto, skorzystaj z wyszukiwarki! Odpowiedz Link Zgłoś
zoe81 Re: akademia polonijna 17.07.06, 20:39 jeżeli zależy ci na zdobyciu solodnej wiedzy to nigdy w życiu tam nie idź! tam uczą się matoły, które za wszystko płacą grubą kasę. słyszałam już wiele historii na temat tej szkoły. omijaj ją szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avb_ Re: akademia polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:56 Jestem studentem tego czegoś(bo uczelnią tego bym nie nazwał), po prostu zrobilem blad ze tam poszedlem - w koncu nikt nie jest doskonaly :P. Ja osobiscie nie polecam, a wręcz odradzam - wiekszego syfu organizacynego nie ma chyba nigdzie w tym miescie. No i wyssają z Ciebie ostanią złotówke (chyba tylko kible i windy sa za free :-) Jesli chodzi o poziom to mogę sie tylko wypowiedziec o kierunku "administracja" - żeby zdać na calkiem dobrych ocenach nie trzeba poswiecać więcej czasu na nauke niz w II klasie liceum. Co do innych kierunków to nie wiem, ale slyszalem ze jest znacznie lepiej. Moje zdanie znasz, ale wybór należy do Ciebie. Pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: akademia polonijna IP: *.21.pl / *.21.pl 17.07.06, 21:21 Płacisz taką kasę i jesteś zadowoloby, że nic nie uczą ? Dziwne, ja wolałem się uczyć na państwowej PCz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avb_ Re: akademia polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:46 Wcale nie jestem zadowolony, wręcz szlag mnie trafia, że tyle śrutu idzie w cholere, ale przeciez nie przerwę nauki w tym cyrku (choć bardzo bym chciał) bo za odebranie dokumentów sobie krzykną te świry 3 tysiące - bo stwierdzą, że przyrywam naukę z nieuzasadnionych powodów, ale wierz mi, że wolałbym iść na państwową bo tam - myśląc toche małostkowo - przynajmniej nie miałbym, za wyjątkiem czasu, nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: akademia polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:15 tak co do tej kasy to tez slyszalem w TVn Uwaga..jak rekora do muru przycisneli dziennikarze 2 razy:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z gliwic Re: akademia polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:04 Studiuje w gliwickiej filii AP i musze powiedzieć, że żeby dostać zaliczenie nie trzeba się specjalnie starać, ale co do egzaminów to trzeba się uczyć, bo naprawde jest ciężko, ale znajdzie sie jeden przedmiot, na egzaminie z ktorego nie trzeba sie specjalnie starać ;) aha, jestem na wydziale ekonomii i zarządzania Odpowiedz Link Zgłoś