IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 10:37
A co sadzicie o ostatniej z ubieglej dekady Spoldzielni- trzymaja sie mocno
Prezesi i ich wierna trzodka
Obserwuj wątek
    • Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 10:51
      A co Ci Społem przeszkadza?? Niech się trzymaja ważne że sklepy polskie.
      • Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 10:58
        Jakie stanowisko zajmujesz w "spolem"?
        • Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 11:06
          Widzisz Hela-żadnego. Pracuję w zupełnie innej firmie i w zupełnej innej
          branży. Tyle tylko, że jak widać Ty musisz zajmowac jakies pomniejsze
          stanowisko w "Społem" skoro Ci prezesi przeszkadzają. NIe odpowiada Ci?-odejdź
          i zajmij sie czymś innym.
          • Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 11:10
            dzieki Spoldzielco nigdy nie wpadlabym na ten wspanialy pomysl, zrobie jak mi
            radzisz pozdrawiam
            • Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 11:12
              również pozdrawiam. EOT.
              • Gość: emeryt Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:47
                Pracownicy trzymajcie się.Ale jednak potrzeba trochę reorganizacji.
                • Gość: GGG Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 29.07.06, 18:48
                  Reorganizacja owszem: wyminić 50% pracowników na "NOWSZY MODEL", bo to właśnie
                  oni są nieroformowalni!!! Nie doceniają tego co mają, nie szanują pracy, jedno
                  co robią wspaniale to narzekają...
                  • Gość: ABC Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 10:45
                    do hela: daj znać jak Ci leci w nowej pracy...
                    • Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 30.07.06, 17:36
                      opowiem "kiedys" dzieki za zainteresowanie
                      • Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:44
                        Oj wy wszyscz w tym "SpoŁem" musicie być bardzo sfrustrowani.To widać zarówno
                        po głosach za jak i przeciw prezesom w Społem .A swoją droga,wymiana kadry na
                        pewno by wam nie zaszkodziła.Jedno trzeba wam przyznać: macie dobrą garażerkę i
                        również jestem za tym,żeby tych sklepów w Polsce było dużo.Pozdrawiam
                        wszystkich społemowców,a szczególnie dziewczyny z zakładu hurtu przy
                        Równoległej.Najsympatyczniejsza- pani Wandzia.
                        • Gość: ABC Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 19:01
                          Wyroby garmażeryjne- wspaniała kaszanka, zwłaszcza podpieczona na grillu,bardzo
                          dobre pieczywko, a ostatnio coraz lepsze ciasta - np. jogurtowe. Zaraz ktoś się
                          przyczepi że to reklama, niestety nie , to tylko KLIENT
                          • Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:43
                            A sklep Rarytas, jak się kło niego przechodzi, to ślinka cieknie.Myślę, że
                            trzeba chcieć a polskie sklepy pozostaną, wspierajmu nasze rodzime wyroby.
    • Gość: adam Re: "Spolem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:02
      wszystko byłoby lepsze żeby rzeczywiście prezesi i przydupaski związkowe
      odeszli. niektórzy mają związane ręce z tą reformowalnościa. prezes trzyma
      sztamę z przewodnicząca związków i tyle. a to najgorsze jest. pomysły są boo
      widać. ale ile prezesina zarabia? przeciez to jest spółdzielnia. a byle członek
      nie ma nic do gadania.
      • Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:11
        Całkowicie się z tobą zgadzam.Żeby wymienić stołki od samej góry, to by dopiero
        interes kwitł.Trzeba tu mmmmmmmmmmmmłodej krwi.
      • Gość: ... Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 22:16
        żadnej logiki w Twojej wypowiedzi adamie, o co tak naprawdę Ci chodzi? Zgadzam
        się że związki i im przynależna-nietykalna świta to zło pierwszej wagi
    • marcelmilau Re: "Spolem" 31.07.06, 02:09
      bzdurny post :)
      znam jeden mały sklepik społem kupi się w nim wszystko i obługa jest miła.
      • Gość: Art Re: "Spolem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:06
        Ja tam sklepy Społem też lubię ...
        • Gość: Emeryt Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:37
          Pracownicy Społem trzymajcie się.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka