Gość: hela IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 10:37 A co sadzicie o ostatniej z ubieglej dekady Spoldzielni- trzymaja sie mocno Prezesi i ich wierna trzodka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 10:51 A co Ci Społem przeszkadza?? Niech się trzymaja ważne że sklepy polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 10:58 Jakie stanowisko zajmujesz w "spolem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 11:06 Widzisz Hela-żadnego. Pracuję w zupełnie innej firmie i w zupełnej innej branży. Tyle tylko, że jak widać Ty musisz zajmowac jakies pomniejsze stanowisko w "Społem" skoro Ci prezesi przeszkadzają. NIe odpowiada Ci?-odejdź i zajmij sie czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 29.07.06, 11:10 dzieki Spoldzielco nigdy nie wpadlabym na ten wspanialy pomysl, zrobie jak mi radzisz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: "Spolem" IP: *.prenet.pl 29.07.06, 11:12 również pozdrawiam. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:47 Pracownicy trzymajcie się.Ale jednak potrzeba trochę reorganizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 29.07.06, 18:48 Reorganizacja owszem: wyminić 50% pracowników na "NOWSZY MODEL", bo to właśnie oni są nieroformowalni!!! Nie doceniają tego co mają, nie szanują pracy, jedno co robią wspaniale to narzekają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 10:45 do hela: daj znać jak Ci leci w nowej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: "Spolem" IP: *.man.czest.pl 30.07.06, 17:36 opowiem "kiedys" dzieki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:44 Oj wy wszyscz w tym "SpoŁem" musicie być bardzo sfrustrowani.To widać zarówno po głosach za jak i przeciw prezesom w Społem .A swoją droga,wymiana kadry na pewno by wam nie zaszkodziła.Jedno trzeba wam przyznać: macie dobrą garażerkę i również jestem za tym,żeby tych sklepów w Polsce było dużo.Pozdrawiam wszystkich społemowców,a szczególnie dziewczyny z zakładu hurtu przy Równoległej.Najsympatyczniejsza- pani Wandzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 19:01 Wyroby garmażeryjne- wspaniała kaszanka, zwłaszcza podpieczona na grillu,bardzo dobre pieczywko, a ostatnio coraz lepsze ciasta - np. jogurtowe. Zaraz ktoś się przyczepi że to reklama, niestety nie , to tylko KLIENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:43 A sklep Rarytas, jak się kło niego przechodzi, to ślinka cieknie.Myślę, że trzeba chcieć a polskie sklepy pozostaną, wspierajmu nasze rodzime wyroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: "Spolem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:02 wszystko byłoby lepsze żeby rzeczywiście prezesi i przydupaski związkowe odeszli. niektórzy mają związane ręce z tą reformowalnościa. prezes trzyma sztamę z przewodnicząca związków i tyle. a to najgorsze jest. pomysły są boo widać. ale ile prezesina zarabia? przeciez to jest spółdzielnia. a byle członek nie ma nic do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:11 Całkowicie się z tobą zgadzam.Żeby wymienić stołki od samej góry, to by dopiero interes kwitł.Trzeba tu mmmmmmmmmmmmłodej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: "Spolem" IP: *.21.pl / *.21.pl 30.07.06, 22:16 żadnej logiki w Twojej wypowiedzi adamie, o co tak naprawdę Ci chodzi? Zgadzam się że związki i im przynależna-nietykalna świta to zło pierwszej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: "Spolem" 31.07.06, 02:09 bzdurny post :) znam jeden mały sklepik społem kupi się w nim wszystko i obługa jest miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: "Spolem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:06 Ja tam sklepy Społem też lubię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: "Spolem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:37 Pracownicy Społem trzymajcie się.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś