Dodaj do ulubionych

dr.Golanski-ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:04
witam czy ktos zna dr.Golanskiego?bardzo mi zalezy na opini.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tyziek Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:02
      tylko nie on!! okropny typ
    • Gość: niunia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:25
      dlaczego tak uwazasz?
      • Gość: gonia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 00:54
        mnie polecono po znajomosci,ale nie znam
    • Gość: Sexy-ona Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 02:19
      Też jestem ciekawa, bo przyjmuje w mojej przychodni i zastanawiałam się, czy
      skorzystać z jego usług...
      • Gość: oli Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 11:26
        ja chodziłam do niego po recepty na tabletki anty, usówał mi nadżerkę
        (prywatnie 200zł) po pół roku znów mi oznajmił że mam nadżerkę i chciał 200 zł
        za zabieg wydaje mi się że jest zwykłym naciągaczem bo właśnie jestem w ciązy i
        mój lekarz nic mi nawet nie wspomniał o nadżerce!
        • notrendy Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 11:30
          Bo bardzo często się zdarza, że w ciąży nadżerki znikają.
          To sprawa hormonów.
          • Gość: oli Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 13:21
            pewnie tak jest ale ja jestem w ciąży od 6 tygodni także nie wiem czy znikają
            aż tak szybko
        • niunia9952 Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 21:43
          witaj widze ze mamy ten sam problem.ja chodzilam do niego przez 3 lata i bardzo
          go sobie chwalilam do czasu...pierwsza nadzerke usunelam u niego prywatnie,ale
          gdy po porodzie oznajmil mi ze znowu mam nadzerke a na dodatek jakies
          torbieliki powiedzialam dosc!!!i mialam racje.teraz jestem pacjetka
          dr.Strzelczyka i jest ok.pozdrawiam
      • Gość: gonia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 18:40
        w ktorej poradni przyjmuje dr.Golanski
        • Gość: meg Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 19:35
          w przychodni na olsztyńskiej i prywatnie na śląskiej
          • Gość: onaaa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:48
            nie chodzcie do golanskiego. on tylko by patrzał na kase. jak sie idzie
            prywatnie to taki miły ę ą a jak sie pojdzie potem do przychodni to udaje ze cie
            nie zna - zdecydowanie odradza,
            • Gość: jaaaa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:49
              zato polecam doktora Jarosława Wiktora tez z przychodni na olsztynskiej i
              doktora Marka Korna
              • odpoczynek_wojownika Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 23:37
                A ja Marka Kruka. Gabinet prywatny na Kopernika (z tyłu dawnej Unitry).
                • Gość: kobieta20 Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.07.06, 00:28
                  obleśny typek, tańczyć nie umie, interesują go tylko dupy.....nie do zbadania!!!
                  • Gość: ............. Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:01
                    ja tez odradza tego ginekologa wykryl u mnie nadzerke w co nie uwierzylam i
                    poszłam do innego lekarza on stwierdził ze zadnej nadzerki nie mam z tego co
                    widze nie byłam jedyna która chciał naciągnąc.
                    • Gość: c iężarówa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 02.08.06, 23:31
                      Cieszę się, że natrafiłam na ten wątek. Byłam u tego lekarza dwukrotnie,
                      ponieważ chciałam potwierdzić czy jestem w ciąży a mojego stałego lekarza nie
                      było. I wykrył u mnie nadżerkę, zaskoczył mnie tym... za tydzień wraca mój
                      ginekolog i po tym co tu przeczytałam jestem ciekawa czy on potwierdzi obecność
                      tej nadżerki. Poza tym Golański od samego początku dawał mi do rozumienia, że
                      chętnie by mnie widział w swoim prywatnym gabinecie... za 80 zł, w tym super usg
                      ze zdjęciem...

pozdrawiam
                      • Gość: niunia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:27
                        witaj taka przygode tez z nim przezywalam.chcac potwierdzic ciaze musialam
                        chodzic praktycznie co tydzien bo jak twierdzil dr.GOLAnSKI usg w przychodni
                        jest bardzo niedokladne,ale za to prywatnie SUPER...co tu duzo mowic naciagacz
                        do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: magda Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.08.06, 23:02
      Potwierdzam, że należy go unikać....
      Mojej mamie (po wylewie jest) wmawiał, że trzeba zrobic jakies niezbędne
      badanie. ..na pytanie "gdzie?" - w szpitalu, jak będzie (wtedy nie pracował w
      szpitalu - to bylo pare lat temu..nie wiem czy teraz tam pracuje..).Na pytanie
      ile będzie kosztować to badanie (skoro bez skierowania i tylko umówione z nim) -
      stwierdził, że zdrowie nie ma ceny..........poszłam na konsultacje z mamą do
      innego ginekologa..był zdziwiony..
      Mama jest zdrowa i nie musi mieć żadnego zabiegu - bo to badanie miało się
      wiązać z narkozą.. (a to ryzyko u ludzi swiezo po wylewie i po operacji
      tętniaków)...
      Odradzam...teraz chodzę prywatnie (niestety) do kogoś innego, ale nie miałam
      wyboru..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka