Gość: niunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:04 witam czy ktos zna dr.Golanskiego?bardzo mi zalezy na opini.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyziek Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:02 tylko nie on!! okropny typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:25 dlaczego tak uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 00:54 mnie polecono po znajomosci,ale nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexy-ona Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 02:19 Też jestem ciekawa, bo przyjmuje w mojej przychodni i zastanawiałam się, czy skorzystać z jego usług... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 11:26 ja chodziłam do niego po recepty na tabletki anty, usówał mi nadżerkę (prywatnie 200zł) po pół roku znów mi oznajmił że mam nadżerkę i chciał 200 zł za zabieg wydaje mi się że jest zwykłym naciągaczem bo właśnie jestem w ciązy i mój lekarz nic mi nawet nie wspomniał o nadżerce! Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 11:30 Bo bardzo często się zdarza, że w ciąży nadżerki znikają. To sprawa hormonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 13:21 pewnie tak jest ale ja jestem w ciąży od 6 tygodni także nie wiem czy znikają aż tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
niunia9952 Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 21:43 witaj widze ze mamy ten sam problem.ja chodzilam do niego przez 3 lata i bardzo go sobie chwalilam do czasu...pierwsza nadzerke usunelam u niego prywatnie,ale gdy po porodzie oznajmil mi ze znowu mam nadzerke a na dodatek jakies torbieliki powiedzialam dosc!!!i mialam racje.teraz jestem pacjetka dr.Strzelczyka i jest ok.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 18:40 w ktorej poradni przyjmuje dr.Golanski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 19:35 w przychodni na olsztyńskiej i prywatnie na śląskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:48 nie chodzcie do golanskiego. on tylko by patrzał na kase. jak sie idzie prywatnie to taki miły ę ą a jak sie pojdzie potem do przychodni to udaje ze cie nie zna - zdecydowanie odradza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:49 zato polecam doktora Jarosława Wiktora tez z przychodni na olsztynskiej i doktora Marka Korna Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczynek_wojownika Re: dr.Golanski-ginekolog 30.07.06, 23:37 A ja Marka Kruka. Gabinet prywatny na Kopernika (z tyłu dawnej Unitry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta20 Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.07.06, 00:28 obleśny typek, tańczyć nie umie, interesują go tylko dupy.....nie do zbadania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:01 ja tez odradza tego ginekologa wykryl u mnie nadzerke w co nie uwierzylam i poszłam do innego lekarza on stwierdził ze zadnej nadzerki nie mam z tego co widze nie byłam jedyna która chciał naciągnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c iężarówa Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.trustnet.pl 02.08.06, 23:31 Cieszę się, że natrafiłam na ten wątek. Byłam u tego lekarza dwukrotnie, ponieważ chciałam potwierdzić czy jestem w ciąży a mojego stałego lekarza nie było. I wykrył u mnie nadżerkę, zaskoczył mnie tym... za tydzień wraca mój ginekolog i po tym co tu przeczytałam jestem ciekawa czy on potwierdzi obecność tej nadżerki. Poza tym Golański od samego początku dawał mi do rozumienia, że chętnie by mnie widział w swoim prywatnym gabinecie... za 80 zł, w tym super usg ze zdjęciem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:27 witaj taka przygode tez z nim przezywalam.chcac potwierdzic ciaze musialam chodzic praktycznie co tydzien bo jak twierdzil dr.GOLAnSKI usg w przychodni jest bardzo niedokladne,ale za to prywatnie SUPER...co tu duzo mowic naciagacz do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dr.Golanski-ginekolog IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.08.06, 23:02 Potwierdzam, że należy go unikać.... Mojej mamie (po wylewie jest) wmawiał, że trzeba zrobic jakies niezbędne badanie. ..na pytanie "gdzie?" - w szpitalu, jak będzie (wtedy nie pracował w szpitalu - to bylo pare lat temu..nie wiem czy teraz tam pracuje..).Na pytanie ile będzie kosztować to badanie (skoro bez skierowania i tylko umówione z nim) - stwierdził, że zdrowie nie ma ceny..........poszłam na konsultacje z mamą do innego ginekologa..był zdziwiony.. Mama jest zdrowa i nie musi mieć żadnego zabiegu - bo to badanie miało się wiązać z narkozą.. (a to ryzyko u ludzi swiezo po wylewie i po operacji tętniaków)... Odradzam...teraz chodzę prywatnie (niestety) do kogoś innego, ale nie miałam wyboru.. Odpowiedz Link Zgłoś