Dodaj do ulubionych

Szkolenie psow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:32
Gdzies juz taki watek byl , ale sie nie rozwinal. Gdzie szkoliliscie Swoje
psy. Bo chce pojsc ze swoim. Interesuje Mnie szkolenie PT (posluszenstwo).
Nie interesuje Mnie "szkolka" na VICTORII.
Obserwuj wątek
    • Gość: marakuja Re: Szkolenie psow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:18
      polecam panią Hudalewską niestety nie mam namaiarów, sama mam teriera, a to ciężki charakterek jednak przy niej był łagodny i posłuszny aż nie do uwierzenia
      pozdrawiam
    • notrendy Re: Szkolenie psow 03.08.06, 22:22
      Kamila Chudalewska, firma Kamiron, gdzieś na Grabówce chyba. Jest w książce
      telefonicznej.
      A PT - to podstawowe szkolenie: Pies Towarzysz.
      • florida_blue Re: Szkolenie psow 03.08.06, 22:31
        na Malowniczej....
    • Gość: yoyo Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:59
      powiem ci ze ja nigdzie nie byłem ze swojim ale jak bym miał kase to do Pana
      Zagaja do Zarek bym pojechał
      • Gość: sss Re: Szkolenie psow IP: *.21.pl / *.21.pl 03.08.06, 23:02
        polecam ci trojkad kolo jana pawla
      • Gość: pies Re: Szkolenie psow IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 04.08.06, 07:48
        Zapomnij o Zagaju, zdecydowanie polecam p.Chudalewską.
        • Gość: ??? Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:33
          A ile kosztuje takie szkolenie pieska i jak często się odbywa?
          • Gość: ON Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:06
            Wiec ide na szkolenie tam gdzie z poprzednim owczarkiem. Do Agnieszki
            Zurawskiej na ul. Wolnosci. Jesli chodzi o p.Chudalewska z Kamironu to po
            pierwsze tam sa usatlone z gory dni i godz. i trzeba sie dostosowac, a ja
            roznie pracuje wiec lipa, po drugie CENA (kosmiczna!!!), po trzecie odleglosc,
            gdyz Kamiron jest na Malowniczej w DZBOWIE. Szkolenie PT jest to podstawowe
            posluszenstwo od ktorego TRZEBA zaczac. Pozniej mozna PTD czyli podwyzszone
            posluszenstwo. I dopiero pozniej jesli by ktos chcial mozna PO czyli obronne.
            Ale to bardzo dluga droga, i duzo PRACY. Cena ok 450-500zl za PT
            • Gość: chetny Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:32
              up
            • Gość: chetny Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:33
              gora
    • Gość: ON Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:21
      up
    • Gość: a Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 18:19
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka