Gość: ON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:32 Gdzies juz taki watek byl , ale sie nie rozwinal. Gdzie szkoliliscie Swoje psy. Bo chce pojsc ze swoim. Interesuje Mnie szkolenie PT (posluszenstwo). Nie interesuje Mnie "szkolka" na VICTORII. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marakuja Re: Szkolenie psow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:18 polecam panią Hudalewską niestety nie mam namaiarów, sama mam teriera, a to ciężki charakterek jednak przy niej był łagodny i posłuszny aż nie do uwierzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Szkolenie psow 03.08.06, 22:22 Kamila Chudalewska, firma Kamiron, gdzieś na Grabówce chyba. Jest w książce telefonicznej. A PT - to podstawowe szkolenie: Pies Towarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:59 powiem ci ze ja nigdzie nie byłem ze swojim ale jak bym miał kase to do Pana Zagaja do Zarek bym pojechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Szkolenie psow IP: *.21.pl / *.21.pl 03.08.06, 23:02 polecam ci trojkad kolo jana pawla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Szkolenie psow IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 04.08.06, 07:48 Zapomnij o Zagaju, zdecydowanie polecam p.Chudalewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:33 A ile kosztuje takie szkolenie pieska i jak często się odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Szkolenie psow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:06 Wiec ide na szkolenie tam gdzie z poprzednim owczarkiem. Do Agnieszki Zurawskiej na ul. Wolnosci. Jesli chodzi o p.Chudalewska z Kamironu to po pierwsze tam sa usatlone z gory dni i godz. i trzeba sie dostosowac, a ja roznie pracuje wiec lipa, po drugie CENA (kosmiczna!!!), po trzecie odleglosc, gdyz Kamiron jest na Malowniczej w DZBOWIE. Szkolenie PT jest to podstawowe posluszenstwo od ktorego TRZEBA zaczac. Pozniej mozna PTD czyli podwyzszone posluszenstwo. I dopiero pozniej jesli by ktos chcial mozna PO czyli obronne. Ale to bardzo dluga droga, i duzo PRACY. Cena ok 450-500zl za PT Odpowiedz Link Zgłoś