IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:42
czy na wesele zawsze trzeba iść z osobą towarzyszącą???
Obserwuj wątek
    • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 08:49
      Tak!!!! Zawsze!!! Inaczej cię nie wpuszczą!!!
      • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:50
        a jeżeli nie mam odpowiedniego partnera, co???
        • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 08:54
          to albo odpuszczasz sobie wesele albo szybko łapiesz jakiegoś partnera, choćby
          tylko na ten jeden raz.
          • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:54
            no ale przecież na siłe nikogo nie zmuszę żeby ze mną szedł
            • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 09:06
              ćwicz siłę perswazji, może trochę przemocy.
              • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:08
                i moze jeszcze mam wziąć pierwszego lepszego kolesia jako osobę towarzyszącą???
                • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 09:11
                  no już dobrze, dobrze, kiedy jest to wesele, bo nie wiem czy będę miał czas.
                  • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:13
                    wyobraź sobie, że w sobotę....
                    • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 09:16
                      trochę mało czasu nie zdążę zrobić się na bóstwo.
                      • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:20
                        ojej, to co ja biedna teraz zrobię :(
                        • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 09:22
                          złap jakiegoś pana pod budką z piwem, powinno się udać!
                          • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:19
                            i kupie jeszcze tanie wino i będzie impreza
                            • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 10:42
                              Dokładnie! No widzisz, może być całkiem fajnie!
                              Po co od razu na wesele!
                              • Gość: july Re: wesele??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 10:48
                                oki, dzięki za pomoc:)
                                • Gość: wes Re: wesele??? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 09.08.06, 10:58
                                  nie ma za co, zawsze do usług:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka