Gość: pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:57 mam pytanie gdzie jest ul. krasińskiego??? a konkretnie chodzi mi o jakis salon fryzjerski na tej ulicy . z góry dziekujez a odp . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taoo Re: ul. krasińskiego 22.08.06, 10:59 Kurczę, ludzie. Plany miasta są w każdym kiosku. Cena około 5 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
jarnadu Re: ul. krasińskiego 22.08.06, 11:00 w internecie też, za darmo, co za lenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:02 wiec zapytam inaczej ktoś slyszął o salonie fryzjerskim tam???? napewno jest jestem ciekaw ajakie ''wrażenia'' . Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: ul. krasińskiego 22.08.06, 11:03 Aaaa, to co innego. Twoje pytanie zmienia ogniskową. Szukasz tych, którzy mogą coś powiedzieć o konkretnym miejscu, a nie ulicy. Lepiej, znacznie lepiej. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:08 matko wy to macie problemy jak nie pasuje to nie odp.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:08 wie ktoś cos o tym salonie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: ul. krasińskiego IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 22.08.06, 11:12 jest tam niezły salon fryzjerski "Tamara", byłam tam w zeszłym miesiącu i byłam b.zadowolona, fachowo i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:16 dziekuje za odp . bo włąsnie mam darmowa wizyte w tamtejszym salonie i byłam ciekawa :) jesli jeszcze jakies odp bede wdzieczna . Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: ul. krasińskiego 22.08.06, 11:17 Ale, skarbie, jest to na pewno metoda, żeby twój wątek poszedł do góry. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:19 fakt ;) ale ja jednak wole konkretne odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: ul. krasińskiego IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:17 idziesz sobie mickiewicza od strony ronda, dochodzisz do konca i przechodzisz przez ulice i tam sa sklepy np. jedruś po swojsku :) i tam jest chyba ten salon ja tam nie bylem wiec nic wiecej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:23 ok dziekuje)::)miłego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ul. krasińskiego IP: *.trustnet.pl 29.08.06, 20:49 Najlepsza jest Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obezanany Re: ul. krasińskiego IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:24 tam jest salon Bes - ceny na średnim poziomie ale obsługa tez niezbyt wysokich lotów...zależy od dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:28 cóż pójdę i sie przekonam . dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ul. krasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:20 podejrzewam , ze ten watek moze miec inne dno :) Ogólnie jest w okolichach kilka fryzjerów ..Jeden Oliwia ..dobrze strzyze i modeluje wlascicielka pracujaca na dobrych srodkach .. Ale jej pracownicy jakos kiepsko myją głowe .. Poza tym salon Bess .. hm trzeba spróbowac , ale ceny jak w miescie , lub w niezlym salonie w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 18:31 jakie dno???własnie o bess mi chodzi bo jak wspominałam mam tam miec darmowe strzyzenie (wygrana) i boje si4e zeby mnie tam nie ''obciachali'';) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: ul. krasińskiego IP: *.trustnet.pl 22.08.06, 21:45 Nie obcinaja juz tak jak kiedyś,dawniej bardziej sie starali a teraz robia tak od niechcenia.Aceny wcale nie takie tanie podobnie jak w alejach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liza125 Re: ul. krasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 08:01 Mam dla ciebie dobrą radę: trzymaj się z daleka od fryzjerki Sylwi...zresztą wystarczy spojrzeć na jej fryzurę, która powinna być wizytówką a nie odstraszaczem...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:22 wiec bede :;):) a umówiona jestem na koniec tyg . pozyjemy zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: ul. krasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:58 Agnieszka nieżle strzyze .. ale popros o dopracowanie fryzury a tak najlepiej to na strzyzenie wybierz sie do Silver kolo Jagiellonczyków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ul. krasińskiego IP: *.trustnet.pl 24.08.06, 16:43 Ten salon jest kiepski jak mnie obcięła Sylwia to wygladałam jak stara maleńka , a o pasemkach to juz nie wspomne jak mi zrobiła to wyglądałam jak siwa baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetna z 3 wieszcz Re: ul. krasińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:27 a kogo tam polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: ul. krasińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:07 byłam u tegofryzjera w koncu mnie obcinałą i moja znajoma taka dziewczyna z pasmekami na włosach miała ciemny kolor włosów dłuzsze chyba tez jakos powycinane asymetrycznie u góry czasem zwiazane ja moge polecic bo mnie i koleznake fajnie obcieła :)chcoaiz nie wiem jak miała na imie :/ z tego co pisze na forum to nikt nie poleca sylwii ale to na pewno nie była ona moge to zagwarantowac. a włąsnie to c o mnie zszokowało to to ze oni prostują włosy na lakier do włosów co prawda niejakis zwykły al ejednka i za to minus :O:O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ul. krasińskiego IP: *.hcz.com.pl 30.08.06, 12:17 Silver koło Jagielończyków a dokładniej po przciwnej stronie trasy na Lenartowicz. Bomba! To mój zakład odkąd go p. Ania otwarła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś