monmiz 05.09.06, 23:49 Jak w temacie, mam pomysł na, mysle fajny i intratny biznes:) Zainteresowanych zapraszam na priv. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kangurek Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.net 06.09.06, 00:13 Twój pomysł moje pieniądze?? Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: szukam poważnego wspólnika 06.09.06, 00:15 Tak, oczywiście Twoje zyski a dla mnie tylko...ale zapraszam na prv jeśli podchodzisz do tematu na serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangurek Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.net 06.09.06, 08:31 monmiz...jeśli uda Ci się wraz ze wspólnikiem rozkręcić interes to napisz jak się układa.Oczywiście życzę powodzonka.Za zaproszenie do interesu dziękuję,pozostanę przy tym co mam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:35 podaj chociaz nr gg to napisze moze cos sie dogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: szukam poważnego wspólnika IP: 80.51.236.* 06.09.06, 13:31 A ja proponuję, przestańmy z "ułomnymi łamagami" się zadawać. Nie widzisz, ze to jakieś jajca gość sobie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: szukam poważnego wspólnika 06.09.06, 14:46 Nie jestem gościem, jestem kobietą, to po pierwsze. Jesli nie interesuje Cie ten temat nie wypowiadaj się, to po drugie. Na wszystkie privy odpisze wieczorkiem, z całym szacunkiem. Nr GG podam na priv, zapraszam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: szukam poważnego wspólnika IP: 80.51.236.* 06.09.06, 18:17 tel. 889225893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oz Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:43 Ile trzeba zainwestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:25 a jak wejsc na twoje priv ? ja jestem poważną osobą Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: szukam poważnego wspólnika 06.09.06, 22:21 Drodzy potencjalni wspólnicy...wszystkie szczegóły na priv lub GG, aby wejść na mój priv wystarczy kliknąć mój nick i wysłać mi wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:46 no niestey ja zapomnialem loginu i nie moge sie zalogowac szkoda moze znajdz inne wyjscie Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: szukam poważnego wspólnika 07.09.06, 22:16 Łooooo kuuuucze, SEBA, rusz głową! Masz jakiekolwiek konto pocztowe na jakimkolwiek portalu?? Czy do wszystkich haseł pozapominałeś?? Napisz na maila monmiz@gazeta.pl i to samo będziesz miał jakbyś na Gazecie kliknął jej login... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:24 Co potrafisz-podaj. Co robisz obecnie-podaj. Czy prowadzisz jakąś działalnośc gospodarczą obecnie-podaj. Staż pracy-podaj. Ile masz lat-podaj. Jak logicznie odpowiesz na te pytania,podaj formę kontaktu.Przecież ty szukasz chyba poważnego wspólnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: szukam poważnego wspólnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:21 No to na forum napewno go znajdziesz... :P Odpowiedz Link Zgłoś