Dodaj do ulubionych

Blog o forum Czestochowa

18.09.06, 21:13
Czy to forum moze byc tematem blogu?
Oceniajcie sami.
annascott.blox.pl
Obserwuj wątek
    • aspirata Re: Blog o forum Czestochowa 18.09.06, 21:34
      Kiedys mialam podobny pomysl. Rozpoczelam wypisywac sie na GIGA watku.
      Prowokujac. Co mnie sie ostalo? Obelgi, ze popedzam watek. Dowcip zostal uciety.
      Humor usmiercony. Wspolforumowicze nie zalapali. GIGA watek sie skonczyl.

Ktos podjal temat. Mam nadzieje, ze bedzie to blog gdzie czytajac go mozna sie
      usmiechnac zyczliwie.

Tak chcialam wowczas pisac, dobrze, ze sa inni zyczliwi.
      Tu wiecej:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=23566511&a=33402456
      Powodzenia w blogu!
      • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 18.09.06, 22:27
        Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. :D
        W końcu w takiej sprawie trzeba mieć po swojej stronie wszystkie dostępne i
        niedostępne moce. :DDD
        • storima Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 00:38
          No coz.
          Jedno powiem.
          Wiecej poczucia humoru.
          I przyznaje:
          bywam trollem.
        • marcys_czwa Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 10:20
          Anno Scott. Czekamy na więcej. Czy trolowatość jest cechą charakteru, czy to
          tylko zwykła złośliwość z powodu własnej intelektualnej niemocy??
      • Gość: nd Re: Blog o forum Czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:49
        > Dowcip zostal uciety
        > Humor usmiercony.

jaki dowcip, jaki humor?
        wiem o jakim wątku piszesz
        coś ci się pomyliło chyba
    • aspirata Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 01:09
      Niech czytaja.
    • taoo Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 09:33
      Wszystko może twórczo inspirować. Nawet to forum. Jest tu taki przekrój
      osobowości i charakterków, że jest w czym wybierać.
      • storima Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 14:33
        Intuicja mi mowila, ze Ania Scott planuje cos dziwnego.
        Dobrze, ze ja przeprosilem za to:
        ze ja przeprosilem.

Zostalem zdekonspirowany!!!

--
        Zawsze jestem nieomylny.
        Mylac sie,
        nieomylnie to udowadniam.
        • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 17:13
          Storima, dziękuję.
          Jesteś wielki. :D
          • storima Re: Blog o forum Czestochowa 19.09.06, 20:23
            anna.scott napisała:

> Storima, dziękuję.
            > Jesteś wielki. :D

To milo.
            W normalnym zyciu jestem normalnym czlowiekiem, ale w necie to tak jak w
            powiesci badz na estradzie
            mozna
            sie troche pozgrywac.

Powodzenia.
            • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 08:13
              Kurde, podobno w niedalekiej przyszlosci bede tam ujety...
              Kamery, flashe, wywiady, autografy.. zeby mi tylko Don Perignon nie strzelil do
              glowy :D
              • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 08:57
                Przecież ostrzegałam: bójcie się. ;P
              • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 08:58
                Misiakilla,
                ja chce być pierwsza co otrzyma Twój autograf! Szybko skanuj swój podpis i wysyłaj na maila, proszę, proszę, proszę :D
                ;-)
                • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 09:06
                  A mojego nie chcesz? hihihi
                  • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 09:33
                    Widzisz Aniu, juz chca moje autografy, a o Tobie zapomnieli :D
                    Niepodlegla - musze wymyslec jakis fajny podpis, bo ten co mam jeszcze
                    wykorzystasz placac moja karta i co? :D
                    • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 09:40
                      Ale pamiętaj, że to mnie będziesz zawdzięczał tę popularność. hihihi
                      • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 09:47
                        Ale to ja bede popularny, a nie Ty :)
                        Ale nie boj sie, nie zapomne o Tobie :)
                        • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:00
                          Och, tego akurat jestem pewna. hihihi
                          A co do popularności, to zobaczymy, czyje będzie na wierzchu. ;P
                          • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:05
                            Nie popularnosc jest najwazniejsza :)
                            Chcoiaz chyba kazdy marzy zeby byc troche slawnym... Moze kiedys i na troche...
                            • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:09
                              No i widzisz, jak powoli mi się ukazuje Twój obraz, Misiakillo?
                              Będzie o czym pisać.
                              Tylko proszę, nie uciekaj. Nie chciałabym Cię spłoszyć...
                              • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:13
                                Nie jestem plochliwy. To, co o mnie napiszesz [jesli wogole napiszesz - kurde to
                                bedzie niezla rekalma (mam nadzieje ze nie antyreklama)] bedzie Twoim obrazem
                                mojej osoby. A tyle ile osob tyle punktow widzenia. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
                                • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:20
                                  Och, to na pewno. To moja wizja Twojej osoby. W końcu zapowiadałam subiektywną
                                  obiektywność. :D Poza tym być może źle zinterpretuję Twoje słowa i mogę za
                                  bardzo przerysować Twój opis. Ale ponieważ przejaskrawianie również jest
                                  przewidywane, zatem...
                                  Mam tylko nadzieję, że nie wyjdą mi karykaturki. hihi
                                  • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:22
                                    To kiedy mam sie spodziewac "subiektywnego obiektywnego" opisu?? Chetnie poczytam ;)
                                    • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 10:24
                                      Spoko, spoko. Potrzebny jest czas i natchnienie.
                                      Przerwa w pisaniu spowodowana jest natłokiem innych obowiązków, ale myślę, że
                                      niedługo ciąg dalszy nastąpi... :D
                        • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:20
                          Z drugiej strony... Hm... Zawsze mi odpowiadała funkcja szarej eminencji, która
                          za bardzo nie rzuca się w oczy, a swoje zadania realizuje poprzez
                          swych "podopiecznych".
                          hihihi
                          Myślę, że to taki układ, w którym wyciąga dla siebie określone korzyści.
                    • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 11:29
                      Misiakilla, a to do skanu Twojego podpisu chcesz mi dołączyć swoją kartę? To może na pirv wyślę CI mój adres... Ewentualnie możemy się umówić na przekazanie "towaru" no i cześć.
                  • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 11:27
                    Wiesz Aniu,
                    nie spodziewałam się takiej propozycji z Twojej strony...przecież w świecie to jest tak, że menager promuje swoje gwiazdki,a nie na odwrót :P A Ty tutaj się przed orkiestrę pchasz :P
                    • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:08
                      Pcha sie.. i mi chce klienta zabrac :)
                      Bede drugim Don Kingiem (ale bic sie nie bedziemy) ;)
                      • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:14
                        Fankę Misiakilla, fankę.
                        Klient to tak w tym miejscu jakoś źle brzmi :D
                        • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:17
                          mam juz pierwsza fanke?
                          W nagrode autograf na piersi moge dac :)
                          • taoo Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:18
                            Proponuję na pupie. Będzie dostępny tylko dla wybranych. hihihi
                            • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:20
                              Wiesz Taoo, do piersi też nie wszyscy mają full dostęp :P

Misiakilla: hm...robi Ci różnicę czy lewa czy prawa pierś?
                              • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:23
                                Najlepiej na obu, żeby żadna nie czuła się pokrzywdzona.
                                ;PP
                                • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:26
                                  Ależ Anno,
                                  Misiakilla to niejedyny mój idol, więc muszę zostawić miejsce dla innych ;-)
                                  • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:28
                                    Niepodlegla... Tylko jeden, ale moga byc dwa. Za 2 trzeba zrobic mi dobrze, bo
                                    ja cos z tego tez musze miec :)
                                    I nie lubie konkurencji :)
                                    Na pupie tez moge :) i tam tez...
                                    • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:33
                                      Do tego "zrobić Ci dobrze" to jakieś specjalne wymagania czy standardy wystarczą Ci? ;-)
                                      Nie lubisz konkurencji? To ją zwalczaj! Ale tylko fair play! :D
                                      I chwilunia...na pupie i tam też? A kto to później wszystko zmyje ze mnie? :P No chyba,że autografy strzelasz czymś łatwozmywalnym, to pisz se gdzie tylko chcesz ;-)
                                      • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 12:35
                                        Myślę, że Misiakilla raczej chciałby się wryć na dłużej. Pewnie jakiś tatuażyk
                                        transparentny planuje, co?
                                        • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 13:56
                                          Wystarczy marker premanentny ;) Zostanie na jakis czas :D A do zrobienia dobrze
                                          musza byc standarty i cos specjalnego :) Nie ma na to definicji... :)
                                          • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 14:36
                                            To "zrobienie Ci dobrze"... Hm, chodzi Ci o standardy starannego wykonania...
                                            autografu, tak?
                                            hihihi
                                            • Gość: dr. zazga Re: Blog o forum Czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:49
                                              Anno, czy Ty gdzieś pracujesz, czy może masz ocean wolnego czasu? Od godziny 9
                                              jesteś na forum i jeszcze się nie zmęczyłaś. I po co to bicie piany? A jeżeli
                                              jesteś w pracy, to myślę, ze powinni Cię wywalić. Niestety są ludzie, którzy
                                              musza. Ty właśnie "musisz". Niejaki storima z licencją też "musi". Taki już jest
                                              zwyczaj na forum, że nikt was nie wywali, ale błagam, może troszkę mniej tej piany?
                                              • anna.scott Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 16:09
                                                Szanowny panie dr. zazga.
                                                Bardzo się cieszę, że moja obecność (nie taka znowu częsta) została łaskawie
                                                przez Ciebie zauważona. Widzę również, że wnikliwie czytasz moje wpisy, czasami
                                                poważne, a czasem prowokacyjne. Pisarza nic tak nie łechce, jak zainteresowanie
                                                czytelników nim i jego twórczością.
                                                Jestem maniakiem komputerowym i tylko liczne obowiązki zawodowe i rodzinne są w
                                                stanie odciągnąć mnie od komputera, bowiem mogłabym przy nim siedzieć całymi
                                                godzinami.
                                                Pewnie zauważyłeś, że Internet to potężny nośnik, potężne medium. To, że uczę
                                                się wykorzystywać go do swoich celów, czasami popełniając przy tym błędy, to
                                                już jest wpisane w naukę. Nie mam zamiaru przepraszać za to, że żyję, korzystam
                                                z Internetu czy komentuję coś na forum.
                                                Najbardziej jednak wkurzają mnie osobnicy, takie mądruski, do których i Ciebie
                                                mogłabym zaliczyć, które na publicznym forum komuś próbują dogryzać "co ty
                                                robisz ze swoim czasem?". A przepraszam, co to kogo obchodzi, co ja robię w
                                                necie. Są tacy, którzy mają co wpis to inny nick tymczasowy, ale to się tak nie
                                                rzuca w oczy jak nicki stałe.
                                                I dlatego jestem za obowiązkowym logowaniem się na forum. Niech to będzie
                                                przywilej tych "odważnych i szczerych", którzy nie boją się być zidentyfikowani.
                                                Pozdrawiam.
    • uwagabrzydal nie spamujcie dziewczyny 20.09.06, 14:13

zachowujecie sie jak gowniary ktore dopiero co dowiedzialy sie czym jest blog.
      • misiakilla Re: nie spamujcie dziewczyny 20.09.06, 14:49
        ja tez jestem gowniara? :)
        • Gość: ona Re: nie spamujcie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:02
          wg mnie tylko zniewieściałym facetem :)
        • independent-girl Re: nie spamujcie dziewczyny 20.09.06, 15:37
          Oj Misiakilla :D
          Ty Kobieto przez duże K :P
          Powiem jedno, mam nadzieje,że ja jestem znaaaaaacznie bardziej kobieca niż Ty :D Jeśli jest inaczej to mi powiedz, pójdę się powiesić na najbliższym drzewie :D
          • misiakilla Re: nie spamujcie dziewczyny 20.09.06, 16:00
            Musze Cie zmartwic, bo na kobiecosc tez mam monopol. Ale moge Ci troche pozyczyc
            :D Tylko bron Cie Panie Boze wieszac mi sie.. bede miec Cie na sumieniu a tego
            moge nie przezyc... :)
            • Gość: księżniczka Re: nie spamujcie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:48

No no Misiakilla cóż za zmiana:D,nie poznaje Cię, taki pluszowy się zrobileś,aż
              Cię o zniwieścialość oskarżają:)A Ty taki konkretny facet jesteś.... za to
              Twoje notowania popularnośći wzrastją, a ostatnio się martwileś,że nikt Cię już
              nie pamięta ha ha, a tu prosze już prawie Twój fanclub powstaje;)
              pozdrawiam:p
              -----------------
              Najpiękniejsze kobiety mają najmniejsze szanse zdobycia wartościowego mężczyzny
              (Marlena Dietrich)

• aspirata Re: nie spamujcie dziewczyny 20.09.06, 21:54
                Tych dwoch to zwykle chamy. Pod rozmaitymi nickami. Zmywasz naczynia po sobie?
                Czyscisz kible w swoim domu? Czy tez czekasz az zona, matka po tobie posprzata?
                Siedzisz jako panisko przed TV i domagasz sie kolejnego piwa? Zostaw kobiety w
                spokoju. W spokoju gdy Ty, zajmujesz sie dziecmi i nieprzechlewasz swej
                miesiecznej pensji.
                • Gość: rexio;) Re: nie spamujcie dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:12
                  Przepraszam o jakich dwóch mówimy?
    • aspirata Re: Blog o forum Czestochowa 20.09.06, 22:17
      Dwoch brzydali.
      • zwitter1 Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 22:30
        Wasze posty sklonily mnie do przeprosin Storimy za niektore moje watki atakujace
        niechlubnie jego osobe.Pragne przy tym nadmienic ze nie jestem zadnym neofaszysta
        i nie propaguje pogladow o podlozu neofaszystowskich do jakie Storima przypisuje
        mojej osobie.Sle uklon w strone Storimy i reszty panstwa.
        • misiakilla Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 22:41
          Mowisz o dwoch brzydalach - kogo masz na mysli?
          • aspirata Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 22:46
            Kto ublizyl kobietom?
            O wiecej nie pytaj.
            • misiakilla Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 22:59
              Nie wiem kto ublizyl kobietom ;) To nie ja na pewno
              • izabelahhpl26 Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 23:20
                drodzy forumowicze,
                nie nadazam za wami...
                pozdrawiam
                • misiakilla Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 20.09.06, 23:29
                  IZabel, ja czasem sam za soba nie nadazam, a co dopiero za wszystkimi... :)
                  • independent-girl Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. 21.09.06, 00:50
                    Ja też nie, ja też nie...
                    Aleeooosoochozi? :P
                    • Gość: pie...ński Re:Wasze posty zaczynaja byc inspirujace. IP: *.ecatel.net 10.08.13, 23:09
                      i tu znowu to samo.forum.gazeta.pl/forum/w,557,117939591,117953763,Re_kim_jest_trol_z_IP_neoplus_adsl_tpnet_pl.html
    • Gość: Angela Re: Blog o forum Czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:21
      Witaj, fajny pomysł z tym blogiem, ale uważaj z opiniami o innych. To bardzo
      cienki "lód". Pytałaś o pochodzenie cytatu - "Monachomachia" Pieśń szósta -
      Ignacy Krasicki. Cieszę sie , że doceniasz piękną naszą literaturę. Powodzenia.
      • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 21.09.06, 13:50
        Independent.. nadazasz juz? :)
        • izabelahhpl26 Re: Blog o forum Czestochowa 21.09.06, 14:02
          czy ktos podzeli sie ze mna jakimis ciekawymi newsami?
          pozdrawiam
          • misiakilla Re: Blog o forum Czestochowa 21.09.06, 14:05
            ->Richard Hammond jest ranny
            ->PIS ma strasznie glupi hymn
            ->Kto sie kiwa, ten sie zakiwa - powiedział Andrzej Lepper komentując usunięcie
            w klubu Samoobrony posła Jana Bestrego

Wystarczy?
        • independent-girl Re: Blog o forum Czestochowa 21.09.06, 16:22
          Właściwie to nie, ale nie zmienia to za wiele w moim życiu, wiec mogę dalej zostać w tyle :P
          • Gość: seks ze storimą Re: Blog o forum Czestochowa IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 21:46
            ups
            • Gość: pie...ński Re: Blog o forum Czestochowa IP: *.ecatel.net 10.08.13, 22:55
              tu następna wklejaforum.gazeta.pl/forum/w,557,117939591,117939591,kim_jest_trol_z_IP_neoplus_adsl_tpnet_pl.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka