Dodaj do ulubionych

....::: WANTED Good mechanik :::....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:13
Hej znacie jakiegoś taniego dobrego mechanika który może wyszukać usterke a
nie wymieniać wszysko co się da aż do skutku , gość najlepjej dobry w
silnikach japońskich bo chodzi mi o mazde .

dajcie jakieś namiary dobrze by było , żeby gość był wmiare przyjazny dla
portfela bo mi się nieprzelewa a boje się , że teraz mnie szarpnie ta usterka
po kieszeni .
aha chodzi mi o rejon częstochowy .
pozdrawiam i z góry tanx
Obserwuj wątek
    • Gość: kill your ---> Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:13
      up------------------------------------------------------}

no co wy do mechaniora nikt z was niejeździ ?
    • Gość: hoo Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:49
      Warszawska 450, mają komputerki, podłączają i wszystko wiedzą, z cenami zawsze
      możesz spytac i sie zdecydować lub nie-tak mi sie wydaje
    • Gość: AD Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 14:58
      Skąd ja to znam :))
      Też mam drobny problemik z autem, nad którym trzeba by trochę popracować ...
      może być i banalna sprawa ...
      Większości mechaników się jednak nie chce ...
      Zna ktoś jakiegoś cierpliwego dłubacza? :))
    • Gość: paolo Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:13
      good mechanikow niestety nie ma w czestochowie...sa sami partacze....
    • Gość: kill your ---> Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:25
      boje się ,że mówicie prawde a najpewniejszym sposobem likwidacji usterki bedzie
      zakup i wmotowanie nowego silnika :/
    • Gość: smchanik Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: 80.54.173.* 28.09.06, 22:37
      kolego jak masz jakiś problem podjedz do serwisu ASO jest dużo aut które mają
      powtarzające sie usterki a poza tym płaciśz za diagnoze i za cześci tylko
      faktycznie zepsute jak nie znajdą to za cześci nie płacisz tylko diagnoze np u
      mnie w serwisie taka diagnoza to koszt 80zł jak coś wymienie co nie usunie
      usterki to nie stety ale zakładam stare
      • Gość: . Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.09.06, 23:11
        A o jaka marke chodzi bo nie znam mechanika ktory by sie naprawde dobrze znal na kazdym aucie .
      • Gość: kill your ---> Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:07
        u Ciebie w serwisie ? rozumiem , że chodzi o serwis na dźbowskiej bo tam jest MAZDA i BMW na to wygląda , że będe musiał tak zrobić szczegolnie , że to niechodzi o zmiane świec a martwie się , że speców od tych silników może być niewelu .
    • Gość: fog Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:34
      ja byłem na Warszawskiej450 i polecam, nawet spotkałem Kube Gęsiarza z W11...
      • Gość: kill your ---> Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:09
        nie no poważnie z w 11 ? nieeeee dzieki za info teraz będe wiedział ZEBY NIGDY TAM NIEJECHAC
        :D
        • Gość: abc Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:25
          dobry mechanik jest na ul. dobrej - Łukasz Gęsiarz - spróbuj tam podjechać
          napewno pomoże...
          • Gość: AD Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:43
            ulica dobra ... gdzie to jest??? Może też tam skoczę ...
            • Gość: yoł Re: ....::: WANTED Good mechanik :::.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 13:47
              mapa.szukacz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka