adversum 04.11.06, 18:07 Na kogo zamierzacie głosować i na kogo napewno nie oddacie swojego głosu??? Uzasadnienie nie jest wymagane! Jeśli o mnie chodzi napewno n.i.e zagłosuje na Kazika, jedyny rozsądzny kandydat dla mnie to E. Maniura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promin Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 10:19 Ja na Kazika!! Maniura napewno nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 10:19 Wybieram Kazika!!! A nie zagłosuje na Olczyka... tylko nie PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 10:20 Wybieram Kazika, a nie chce Maniury, nie cierpie jak ten dureń sie przechwala! On tam wciska taką ścieme że.... A Springwald czy jakos tak startuje? Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 10:22 Podobno startuje! Ja wybiram Kazika, jest najlepszy! I jest z pochodzenia lublińczaninem, lokalnym patriotą tak jak ja! A Maniura.... śmiech na kiju!! Będzie rządzić Lublińcem z drugiego końca powiatu!!! A wg ankity którą przygotowała gazeta "Forum Społeczno-Gospodarcze Ziemi Lublinieckiej" największe poparcie ma Kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
stie Buhahahaha:DDDD 05.11.06, 11:36 crux_l-c napisał: > Podobno startuje! Ja wybiram Kazika, jest najlepszy! I jest z pochodzenia > lublińczaninem, lokalnym patriotą tak jak ja! A Maniura.... śmiech na kiju!! > Będzie rządzić Lublińcem z drugiego końca powiatu!!! Kazik najlepszy...łomatko megażałosne... > > A wg ankity którą przygotowała gazeta "Forum Społeczno-Gospodarcze Ziemi > Lublinieckiej" największe poparcie ma Kazik. Nie bardzo wierzę takim ankietom, i jak pokazuje życie slusznie, dlatego jestem dobrej myśli że kazik w koncu da sobie spokój i zrozumie że ludzie mają go d.o.ś.ć Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 10:22 Tak myślałam ze ten Springwald startuje ale to chyba tez PiSiur więc WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 11:19 Widze że wiekszosć chce aby nasze miasto dalej ulealo stopniowej regresji zamiast rozwijać się...Jak Kazik wygra to ja się wyprowadzam Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 15:36 To sie wyprowadź!!! Ja nie chce burmistrz z jakiś Woźnik!! Głosowałem na Maniure w wyborach do sejmu i chce zeby tam został! nie po to na niego głosowałem zeby teraz z sejmu uciekał!!! Kazik dużo zrobił w mieście, dużo inwestycji zaczął!! Poza tym Maniura ma zupełnie inne plany, nie widziałem w jego planach kontynuacji trasy śródmiejskiej a na wykupy gruntów itp poszło juz kilka milionów złotych (za trzech kadencji, Widuch-Dubała-Kazik) ta kasa nie może sie zmarnować!!! Skoro w Woźnikach go nie chcą to w L-cu tez nie! Lc nie będzie zbierać resztek z okolicznych wiosek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: _____WYBORY- ankieta_____ 10.11.06, 19:07 adversum napisał: > Widze że wiekszosć chce aby nasze miasto dalej ulealo stopniowej regresji > zamiast rozwijać się...Jak Kazik wygra to ja się wyprowadzam adversum napisał: > mnóstwo ludzi którzy jednak dostrzegają lensitwo i nic nie robienie obecnego > pana burmistrza, ci ludzi są zazwyczaj bez powiązań z tym panem i dla nich w > tym mieście nie zmieniło się nic, a o tych pseudo inwestycjach , których nie > widać ani słychac nie było do wyborów to juz lepiej nie pisz, wstydu oszczędź Może kiedyś się spotkamy, masz u mnie piwo.Pięknie to podsumowałeś-nic dodać nic ująć.Redakcja Lubliniec, Miska_co i inne buraki zapomniały już jak wyglądał Lubliniec zimą zasypany śniegiem, nie widzą dróg jakie są w chwili obecnej a jeszcze nie ma zimy. W myśl przysłowia "GDZIE DWóCH SIę BIJE......" chyba trzeba wybrać trzeciego.Pozdrowienia od HANYSA Z CZęSTOCHOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: _____WYBORY- ankieta_____ 05.11.06, 15:45 Acha a skoro mówicie ze jest on takim dobrym posłem (bo faktycznie jest) to niech tam zostanie!! Przez tego idiote L-c będzie mieć o jednego reprezentanta w sejmie mniej!! A co do znajomości... to jest ściema!! Niech on mi te znajomości pokaze! On tak nikogo nie zna! Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:17 Jedynym prymitywem, prostakiem wykazujacym sie ogromnym brakiem wiedzy i inteligencji okazałeś sie jak na razie ty...dyskusja z Tobą jest jałowa i nie widzę sensu jej kontytnuacji, jedno co mnie ciesz to fakt, ze w miescie jest mnóstwo ludzi którzy jednak dostrzegają lensitwo i nic nie robienie obecnego pana burmistrza, ci ludzi są zazwyczaj bez powiązań z tym panem i dla nich w tym mieście nie zmieniło się nic, a o tych pseudo inwestycjach , których nie widać ani słychac nie było do wyborów to juz lepiej nie pisz, wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:20 Bardzo sie ciesze ze nie chcesz juz ze mną dyskutować, Bogu za to dzieki. Ja tez z Kazikiem powiązany nie jestem, a co do tych "ludzi" o których piszesz to jest ich mało. Zobaczysz ze Kazik wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:21 redakcja_lubliniec napisał: > Bardzo sie ciesze ze nie chcesz juz ze mną dyskutować, Bogu za to dzieki. Ja > tez z Kazikiem powiązany nie jestem, a co do tych "ludzi" o których piszesz to > jest ich mało. Zobaczysz ze Kazik wygra. Pozyjemy zobaczymy, ja mocno wierzę że nie:P Ba!Jestem o tym przekonana! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:23 Ja jestem przekonany ze będzie inaczej:P Bo lublińczanie to inteligenti ludzie i nie wierza temu bucowi-Maniurze! Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:29 redakcja_lubliniec napisał: > Ja jestem przekonany ze będzie inaczej:P Bo lublińczanie to inteligenti ludzie > i nie wierza temu bucowi-Maniurze! straszne...niemozliwe aby nasze miasto mialo tak niski poziom inteligencji jaki ty sam reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:32 Odwrotnie moja droga, odwrotnie, a poza tym miałąs ze mną nie dyskutować. Zobaczymy za 8 dni jak Kazik znowu będzie w magistracie!!! Maniura w Lublińcu nie ma poparcia, bo było widac w wyborach parlamentarnych. A ty musisz byc starsznie płytka skroro uważasz ze ludzie o innych poglądach niz ty są mało inteligentni Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:35 redakcja_lubliniec napisał: > Odwrotnie moja droga, odwrotnie, a poza tym miałąs ze mną nie dyskutować. > Zobaczymy za 8 dni jak Kazik znowu będzie w magistracie!!! Maniura w Lublińcu > nie ma poparcia, bo było widac w wyborach parlamentarnych. A ty musisz byc > starsznie płytka skroro uważasz ze ludzie o innych poglądach niz ty są mało > inteligentni Ojojoj....widze ze zabolało cie co napisałam, to z Ciebie straszny pustaczek, tak głupiutki że az mi cie żal:) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:37 A mi ciebie wogole nie żal pindo:D Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 16:58 redakcja_lubliniec napisał: > A mi ciebie wogole nie żal pindo:D No i tym właśnie udowadniasz swój poziom intelektulany i kulutry osobistej. Jednocześnie rzutuje to na caly elektorat kazika. Mam nadzieje że nie wszyscy którzy go popierają sa twojego pokroju i na twoim poziomi, ale jak to sie mówi jak pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lubliniec Re: Do redakcja_lubliniec 05.11.06, 17:01 Sraty taty gacie w kraty... przynajmniej jaja se z ciebie porobie i sie ubawie w tą deszczową pogode. Pisz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
adversum Lokale wyborcze zostaly zamkniete... 12.11.06, 20:48 ...teraz ino czekać na pierwsze wyniki :) Napięcie rośnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Lokale wyborcze zostaly zamkniete... 13.11.06, 21:03 adversum napisał: > ...teraz ino czekać na pierwsze wyniki :) Napięcie rośnie.... O jakim napięciu mówisz? przedmiesiączkowym, czy robiłaś test ciążowy? ale w tym wieku to chyba jeszcze za wcześnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Lokale wyborcze zostaly zamkniete... 14.11.06, 06:37 O napięciu elektrycznym:P Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Lokale wyborcze zostaly zamkniete... 14.11.06, 22:30 miska_co napisała: > O napięciu elektrycznym:P Potrzbne KILO WATY !!! No też o tym pisałem : fizda napisał: > O jakim napięciu mówisz? przedmiesiączkowym,> Pozdrowienia dla wszystkich blondynek z forum. Odpowiedz Link Zgłoś