Gość: mala mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:45 zamontowalam glosniki, radio przypiete wszytskimi kablami. i nie dziala... czy o czyms zapomnialam? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:14 Lepiej żeby montażem zajął się profesionalny zakład, najlepiej audio-system, w drugiej aleii w ostatniej bramie, (na przeciwko schotta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:30 czy ktos wie.... ja chce sama. przeciez to nie jest wielka filozofia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:07 a radio sprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:03 mysle ze tak... gralo w starym samochodzie. przelezalo troche... bo niedawno kupilam nowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:18 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Pioneer radio samochodowe - montaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:16 Widocznie radio jest zle przypiete, bo jak by bylo chociaz zasilanie podlaczone to by sie radio wlaczylo Odpowiedz Link Zgłoś