Gość: Częstochowa_pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:02 Brawo Ulisesie_czwa. Gratulacje z wygranych wyborów. Mam nadzieje że teraz się zrewanżujesz wszystkim wrogom. Cieszę się że miałeś ciche poparcie Pana Wrony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:04 kolejna marionetka pana wrony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty matole Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:06 zrewanżujesz się wrogom, matole jeden czy na tym polega polepszenie sytuacji miasta. mam nadzieje ze ten ulisses nie jest tak ograniczony jak ty, o ile przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.icm.edu.pl 13.11.06, 11:10 co za przekłamanie kolejne... widze ze faktycznie pan wrona zaczyna kampanie wyborcza. Ulisess startował z listy PO i miał zdecydowane poparcie Pani Rozpondek. Prosze nie kłamać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:17 Sam jesteś gnojku matołem ... pożyjemy zobaczymy kretynku :)) Jak się można emocjonować wybieraniem stołków dla urzędasów ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:17 PS. ja na wyborach nie byłem i nigdy już nie będę ... i jestem z tego dumny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto do czego Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:10 przywołuje się radnych " " Powiesić wszystkich wrogów, jak po rewolucji październikowej". Powtórka z historii : Marynarz z Pancernika "Potiomkin" zostaje dyrektorem Banku Narodowego. Co wyszło z tego, popatrzcie wstecz. Historia lubi się powtarzać. Ludzie są głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:02 Jeśli przez kilka miesięcy nie nie zrobi prezio ani "ulisses" wyjdziemy na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiphopek Re: My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:09 A ja w niego wieżę i wiem że Ulisses mój kumpel z bloku od nowa zbuduje nasze miasto i przyciągnie inwestorów kturzy zbudują Disneyland w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:16 Na początek niech kupi Ci słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:28 hiphopek a ja "wierzę", że skoczysz do rzeki z najwyższej "wieży" i nie wypłyniesz:)))))) Jeżeli platforma ma 8 miejsc na 5 okręgów do podziału, a w odwiedzonych dzisiaj lokalach ulisses, na wywieszonych listach, ulisses nie jest na pierwszych miejscach, tylko na 2,3 lub 4, to dlaczego dzielicie skórę na niedźwiedziu, wątpię aby sam ulisses tego chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:37 ulisses dostal sie do rady uzyskal 487 glosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiphopek Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:43 Mam nadzieję że nie zapomni o starych znajomych z bloku. Trzym się Ziomalu i nie daj się walić w Bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 13.11.06, 14:55 > Brawo Ulisesie_czwa. > Gratulacje z wygranych wyborów. Dziekuję bardzo :) > Mam nadzieje że teraz się zrewanżujesz wszystkim wrogom. Oczywiście, że się NIE zrewanżuje... Nie jestem radnym dla załatwiania swoich prywatnych spraw. Reprezentuję miasto i mieszkańców i dbam o ich interesy. Nie zamierzam się na nikim mścić. Jeśli ktoś uważa inaczej, to pomylił adresy. > Cieszę się że miałeś ciche poparcie Pana Wrony. > Pozdrawiam Proszę wybaczyć, ale o niczym nie wiem... Startowałem z listy PO i do klubu radnych tej partii należę. Wyraźne poparcie udzieliła mi Halina Rozpondek, a nie Prezydent Wrona. O ile pamiętam, to Prezydent Wrona nie wspierał moich starań w kilku sprawach na rzecz miasta/kibiców i to przez długi czas... zatem dziwne wydaje mi się "ciche poparecie" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: 80.50.253.* 13.11.06, 16:01 Dostałeś głos mój i mojej rodzinki. Staraj się teraz, spada na Ciebie spora odpowiedzialność. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:02 Prawie jak lepper, sam używałeś gróźb karalnych na forum nie raz nie dwa a teraz wielki polityk będziesz. Kto dnem był to dnem będzie dalej i g... zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiphopek Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:20 Jacek jest Spoko koleś. Wychowaliśmy się na jednym podwurku i przy tym samym trzepaku. Jest ruwny gośc i nigdy tak jak my nie wykręcał żarówek z klatek schodowych. Był kilka dobrych lat ode mnie starszy ale nigdy nas nie bił i nie skubał z kaski. Wieżę że daleko zajdzie a może zostanie kiedyś prezydentem miasta i zatródni wtedy swoich znajomych z bloku na stanowiskach doradczych.Ja się znam na polityce. 3maj sie Uli.jesteśmy z tobą. Somsiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:22 <lol2> Hiphopek roztropek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak pisze xx Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święta racja Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:50 Świętym to on nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:51 Ciekaw jestem jak szybko napiszesz, że chciałeś inaczej zagłosować ale dyspcyplina klubowa nie pozwoliła Ci się wyłamać? Teraz jak widać zacznie się macanie z "LSD" w Radzie Miasta nie dlatego żeby coś zrobić pożytecznego ale żeby dopiec Prezydentowi Wronie, niestety. Jakie Ty Ulisses masz realne pomysły żeby choć jeden punkt z programu zrealizować? Jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.prenet.pl 13.11.06, 19:25 Gratuluje Uissesie elekcji i wierze , że bedziesz godnie nas reprezentował w Radzie . Pamiętaj o tym o czym dyskutowalismy na forum przed wyborami w wątku o Twoim programie wyborczym konkretnie ja pisalem o kwestii identyfikacj regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej oraz o promocji w Małopolskim Zwiazku Gmin i Powiatow .Od tej dyskusji zalezało w duzej mierze , że głosowała na Ciebie cała moja rodzina z Błeszna i Rakowa w sumie 9ciu uprawnionych i chociaż sam nie mogłem oddac głosu(mieszkam na Parkitce) to czuje się zobligowany do informowania swoich bliskich o Twoich poczynaniach w Radzie odnosnie spraw o ktorych pisałem wczesniej.Dlatego życze udanych projektow i energii do ich przeforsowania .Jeszcze raz szczerze gratuluje. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 14.11.06, 07:53 > pisalem o kwestii identyfikacj > regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej Będe miał to cały czas na uwadze... > konkretnie ja pisalem o kwestii identyfikacj > regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej oraz o promocji w Małopolskim > Zwiazku Gmin i Powiatow .Od tej dyskusji zalezało w duzej mierze , że > głosowała na Ciebie cała moja rodzina z Błeszna i Rakowa Dzieki bardzo :) Odnosnie tego związku to będe rozmawiał z radnymi (ja jestem osobiście ZA). Także porozmawiam z nowym Prezydentem i będe chciał poznać Jego stanowisko w tej sprawie, jednak musi jeszcze trochę czasu upłynąć. Poczekajmy na ślubowanie radnych i wybór nowego prezydenta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:10 jestescie żałośni Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_jaskola Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 14.11.06, 07:44 Przyłączam się do gratulacji. Bardzo się cieszę Ullisesie, że zostałeś wybrany. I to jest najważniejsze. Tomasz Jaskóła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.06, 07:49 chociaz sie polityka nie interesuje to takze gratuluje Ulissesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:11 Gratuluje wygranej i życzę powodzenia w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c12 Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.realestate.net.pl 14.11.06, 09:23 hmmmm...niewiem kto to /ulisses/..czesto zagladam na forum -fakt czytalem kilka watków.../moze jego autorstwa/....sam glosowalem na PO...3 razy po 3 glosy...cala rodzina...moja../..ale niewierze ze promocja przez neta moze byc dla niego ..dopingiem....!!! to ze /jak ględzi hiphopek/..nielupil ich z kaski wcale nie jest dowodem jego wspaniolomyslnosci -hehehehehhehehe ani tez intuicji politycznej i przekonan !!! niewazne w sumie to -wazne ze pisiory przegraly...!!! zobaczymy co ulisses zrobi dla miasta..dla sportu dla wyborców!!! mam nadzieje ze ckm bedzie priorytetowym zagadnieniem dla /ulissesa/...fakt...musze to przyznac..-ewnement moze..to- ze forumowicz wchodzi do rady miasta...!!! ale coz....k.kononowicz -jest nie tylkow bialymstoku ..hehehehehehheheheh...apropo....-ulisses masz jakis sweterek na zbyciu??? hahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:23 up+ Odpowiedz Link Zgłoś