Dodaj do ulubionych

Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:02
Brawo Ulisesie_czwa.
Gratulacje z wygranych wyborów.
Mam nadzieje że teraz się zrewanżujesz wszystkim wrogom.
Cieszę się że miałeś ciche poparcie Pana Wrony.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:04
      kolejna marionetka pana wrony :)))
    • Gość: ty matole Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:06
      zrewanżujesz się wrogom, matole jeden czy na tym polega polepszenie sytuacji
      miasta. mam nadzieje ze ten ulisses nie jest tak ograniczony jak ty, o ile
      przeszedł.
      • Gość: q Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.icm.edu.pl 13.11.06, 11:10
        co za przekłamanie kolejne...
        widze ze faktycznie pan wrona zaczyna kampanie wyborcza.
        Ulisess startował z listy PO i miał zdecydowane poparcie Pani Rozpondek.
        Prosze nie kłamać!!!
      • Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:17
        Sam jesteś gnojku matołem ... pożyjemy zobaczymy kretynku :)) Jak się można
        emocjonować wybieraniem stołków dla urzędasów ...???
        • Gość: AS Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:17
          PS. ja na wyborach nie byłem i nigdy już nie będę ... i jestem z tego dumny ...
      • Gość: oto do czego Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:10
        przywołuje się radnych " " Powiesić wszystkich wrogów, jak po rewolucji
        październikowej". Powtórka z historii : Marynarz z Pancernika "Potiomkin"
        zostaje dyrektorem Banku Narodowego.
        Co wyszło z tego, popatrzcie wstecz. Historia lubi się powtarzać. Ludzie są głupi!
    • Gość: mlody My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:02
      Jeśli przez kilka miesięcy nie nie zrobi prezio ani "ulisses" wyjdziemy na ulice.
      • Gość: Hiphopek Re: My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:09
        A ja w niego wieżę i wiem że Ulisses mój kumpel z bloku od nowa zbuduje nasze
        miasto i przyciągnie inwestorów kturzy zbudują Disneyland w Częstochowie.
        • Gość: Yoko Re: My już Go rozliczymy ze swojej działalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:16
          Na początek niech kupi Ci słownik ortograficzny.
        • Gość: wiara Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:28
          hiphopek a ja "wierzę", że skoczysz do rzeki z najwyższej "wieży" i nie
          wypłyniesz:))))))

Jeżeli platforma ma 8 miejsc na 5 okręgów do podziału, a w odwiedzonych dzisiaj
          lokalach ulisses, na wywieszonych listach, ulisses nie jest na pierwszych
          miejscach, tylko na 2,3 lub 4, to dlaczego dzielicie skórę na niedźwiedziu,
          wątpię aby sam ulisses tego chciał.
          • Gość: alex Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:37
            ulisses dostal sie do rady uzyskal 487 glosow
            • Gość: Hiphopek Re: Dzielicie skórę na niedziwiedziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:43
              Mam nadzieję że nie zapomni o starych znajomych z bloku.
              Trzym się Ziomalu i nie daj się walić w Bambuko
    • ulisses_czwa Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 13.11.06, 14:55
      > Brawo Ulisesie_czwa.
      > Gratulacje z wygranych wyborów.

Dziekuję bardzo :)

> Mam nadzieje że teraz się zrewanżujesz wszystkim wrogom.

Oczywiście, że się NIE zrewanżuje... Nie jestem radnym dla załatwiania swoich prywatnych spraw. Reprezentuję miasto i mieszkańców i dbam o ich interesy. Nie zamierzam się na nikim mścić. Jeśli ktoś uważa inaczej, to pomylił adresy.

> Cieszę się że miałeś ciche poparcie Pana Wrony.
      > Pozdrawiam

Proszę wybaczyć, ale o niczym nie wiem...
      Startowałem z listy PO i do klubu radnych tej partii należę. Wyraźne poparcie udzieliła mi Halina Rozpondek, a nie Prezydent Wrona. O ile pamiętam, to Prezydent Wrona nie wspierał moich starań w kilku sprawach na rzecz miasta/kibiców i to przez długi czas... zatem dziwne wydaje mi się "ciche poparecie"
      Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: 80.50.253.* 13.11.06, 16:01
        Dostałeś głos mój i mojej rodzinki. Staraj się teraz, spada na Ciebie spora
        odpowiedzialność. Pozdrowienia.
      • Gość: patataj Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:02
        Prawie jak lepper, sam używałeś gróźb karalnych na forum nie raz nie dwa a
        teraz wielki polityk będziesz.
        Kto dnem był to dnem będzie dalej i g... zrobisz.
        • Gość: Hiphopek Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:20
          Jacek jest Spoko koleś.
          Wychowaliśmy się na jednym podwurku i przy tym samym trzepaku.
          Jest ruwny gośc i nigdy tak jak my nie wykręcał żarówek z klatek schodowych.
          Był kilka dobrych lat ode mnie starszy ale nigdy nas nie bił i nie skubał z kaski.
          Wieżę że daleko zajdzie a może zostanie kiedyś prezydentem miasta i zatródni
          wtedy swoich znajomych z bloku na stanowiskach doradczych.Ja się znam na polityce.
          3maj sie Uli.jesteśmy z tobą.
          Somsiedzi
          • Gość: patataj Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:22
            <lol2>
            Hiphopek roztropek :D
          • Gość: tak pisze xx Re: Łżesz patataju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:51
        • Gość: święta racja Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:50
          Świętym to on nie jest .
      • Gość: Yoko Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:51
        Ciekaw jestem jak szybko napiszesz, że chciałeś inaczej zagłosować ale
        dyspcyplina klubowa nie pozwoliła Ci się wyłamać? Teraz jak widać zacznie się
        macanie z "LSD" w Radzie Miasta nie dlatego żeby coś zrobić pożytecznego ale
        żeby dopiec Prezydentowi Wronie, niestety.
        Jakie Ty Ulisses masz realne pomysły żeby choć jeden punkt z programu
        zrealizować? Jakie?
        • Gość: Tomek Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.prenet.pl 13.11.06, 19:25
          Gratuluje Uissesie elekcji i wierze , że bedziesz godnie nas reprezentował w
          Radzie . Pamiętaj o tym o czym dyskutowalismy na forum przed wyborami w wątku o
          Twoim programie wyborczym konkretnie ja pisalem o kwestii identyfikacj
          regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej oraz o promocji w Małopolskim Zwiazku
          Gmin i Powiatow .Od tej dyskusji zalezało w duzej mierze , że głosowała na
          Ciebie cała moja rodzina z Błeszna i Rakowa w sumie 9ciu uprawnionych i
          chociaż sam nie mogłem oddac głosu(mieszkam na Parkitce) to czuje się
          zobligowany do informowania swoich bliskich o Twoich poczynaniach w Radzie
          odnosnie spraw o ktorych pisałem wczesniej.Dlatego życze udanych projektow i
          energii do ich przeforsowania .Jeszcze raz szczerze gratuluje. Pozdrawiam :)
          • ulisses_czwa Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 14.11.06, 07:53
            > pisalem o kwestii identyfikacj
            > regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej

Będe miał to cały czas na uwadze...

> konkretnie ja pisalem o kwestii identyfikacj
            > regionalnej Czewy i ziemi czstochowskiej oraz o promocji w Małopolskim
            > Zwiazku Gmin i Powiatow .Od tej dyskusji zalezało w duzej mierze , że
            > głosowała na Ciebie cała moja rodzina z Błeszna i Rakowa

Dzieki bardzo :) Odnosnie tego związku to będe rozmawiał z radnymi (ja jestem osobiście ZA). Także porozmawiam z nowym Prezydentem i będe chciał poznać Jego stanowisko w tej sprawie, jednak musi jeszcze trochę czasu upłynąć. Poczekajmy na ślubowanie radnych i wybór nowego prezydenta.

Pozdrawiam
    • Gość: dan Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:10
      jestescie żałośni
    • tomasz_jaskola Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! 14.11.06, 07:44
      Przyłączam się do gratulacji. Bardzo się cieszę Ullisesie, że zostałeś wybrany.
      I to jest najważniejsze.
      Tomasz Jaskóła
      • Gość: driver Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.06, 07:49
        chociaz sie polityka nie interesuje to takze gratuluje Ulissesowi.
        • Gość: medalik Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:11
          Gratuluje wygranej i życzę powodzenia w pracy.
          • Gość: c12 Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.realestate.net.pl 14.11.06, 09:23
            hmmmm...niewiem kto to /ulisses/..czesto zagladam na forum -fakt czytalem
            kilka watków.../moze jego autorstwa/....sam glosowalem na PO...3 razy po
            3 glosy...cala rodzina...moja../..ale niewierze ze promocja przez neta
            moze byc dla niego ..dopingiem....!!! to ze /jak ględzi
            hiphopek/..nielupil ich z kaski wcale nie jest dowodem jego
            wspaniolomyslnosci -hehehehehhehehe ani tez intuicji politycznej i
            przekonan !!! niewazne w sumie to -wazne ze pisiory przegraly...!!!
            zobaczymy co ulisses zrobi dla miasta..dla sportu dla wyborców!!! mam
            nadzieje ze ckm bedzie priorytetowym zagadnieniem
            dla /ulissesa/...fakt...musze to przyznac..-ewnement moze..to- ze forumowicz
            wchodzi do rady miasta...!!! ale coz....k.kononowicz -jest nie tylkow
            bialymstoku ..hehehehehehheheheh...apropo....-ulisses masz jakis sweterek na
            zbyciu??? hahahahha
            • Gość: ... Re: Ulisess,Ulisess,Ulisess Hurrrraaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:23
              up+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka