sonia9912 22.11.06, 13:07 Szukam korepetytora z Biologii(chodzi konkretnie o przygotowanie do matury). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teacher Re: Plnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:15 Ja jestem dobry z anatomii, moge pokazac Ci conieco jak chcesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:36 Tak, tu na forum znajdziesz. Śmietnik tylko robisz i nic więcej matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Plnie! IP: 80.54.169.* 22.11.06, 13:39 Gość portalu: jojo napisał(a): Jaki nick taki rozum,nie ublizaj bo tonacy chwyta sie brzytwy i gdyby twoj bliski potrzebował natychmiast takiej pomocy pisałbys wszedzie a tobie daleko do wykszatałcenia bo miałeś pd górke do szkoły stad ten i wulgarny język.Niestety nie udało ci sie mnie sprowokowac magistrze po ZSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:45 Gość portalu: sonia napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Jaki nick taki rozum,nie ublizaj bo tonacy chwyta sie brzytwy i gdyby twoj > bliski potrzebował natychmiast takiej pomocy pisałbys wszedzie a tobie daleko d > o > wykszatałcenia bo miałeś pd górke do szkoły stad ten i wulgarny język.Niestety > nie udało ci sie mnie sprowokowac magistrze po ZSZ No to ćwoku się wypędzluj i już c i p o wiecej nie śmiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:37 Co znaczy to "Plnie" jak w temacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:46 sonia9912 napisała: > Szukam korepetytora z Biologii(chodzi konkretnie o przygotowanie do matury). Nie pyskuj tak, tylko jak juz zaczynasz coś pisać, to analfabetko pisz poprawnie po ZSZ ! "Plnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Plnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:48 Martuś! jakaś Ty mądra jest! Może nauczysz jej tej biologii, skoro z polskiego taki prymus z Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:59 "jam-ie" walnij sie w dekiel bucu to ci ulzy, tu nie kramik jest bez urazy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Plnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:10 Widać nauczycielko nie takaś mądra jak sie wydaje, bo raz, że z tym polskim to jednak licho strasznie (o ile nie tragicznie), to jeszcze z głową coś nie tak. O inteligencji nie wspomne, bo tej to ilości śladowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia. Re: Plnie! IP: 80.54.169.* 22.11.06, 13:54 Martusiu gdyby głupota miała skrzydełka to latałabyś po Częstochowie ja gołabek a tak na marginesie to zauwaz ze nigdzie nie ma błedu a jedynie piszac uciekla mi litera.Więc nie wysilaj sie pseudo polonistko.Ze tez takiemu durniowi kupili mama z tatą komputer.nie zmieniaj nickow albo z ciebie jojo albo marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:58 Soniu ! Cmoknij mnie wiesz gdzie, ty nieuku, analfabeto ! To forum dyskusyjne a nie kramik ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Plnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:12 Martuś! Wyjdź Ty już z tej neostrady, bo limit transferu 15 GB Ci sie wyczerpie i rodzice kuponiki będą musieli dokupić, żeby ich niedorozwinięte dziecko mogło dalej dowartościowywać się na forach internetowych. O ile w ogóle zrozumiałaś o czym napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:13 Gość portalu: jam napisał(a): > Martuś! Wyjdź Ty już z tej neostrady, bo limit transferu 15 GB Ci sie wyczerpie > i rodzice kuponiki będą musieli dokupić, żeby ich niedorozwinięte dziecko mogło > dalej dowartościowywać się na forach internetowych. O ile w ogóle zrozumiałaś o > czym napisałem... Cmoknij się stary pryku w swoj wielki i śmierdzący "zad" !! Odpowiedz Link Zgłoś
szu-lim Re: Redakcja Gazety 22.11.06, 14:18 Czyżby nikt nie czytał co sie tutaj dzieje,naskoczyli na kobiete jakby cos im zrobiła.Czy to forum to forum prywatne jakiegos tam jojo i tej drugiej wulgarnej dziewczyny,czy ktos tu panuje nad tym potokiem słow.Można tylko ubolewac ze tacy moga pisac i nikt nie interweniuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Redakcja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:10 Niestety - dzieci Kononowicza i tutaj trafiły. Ten wątek nie ma przyszłości - tak jak Ty Marto (a tak w ogóle to w co mam się jeszcze puknąć?), więc może redakcja skasuje go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Plnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:01 sonia9912 napisała: > Szukam korepetytora z Biologii(chodzi konkretnie o przygotowanie do matury). Zadzwon pod nr. 999 lub 112 tam ci pomoga i skonczycie z tymi bzdetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: racja po waszej stronie IP: 80.54.169.* 22.11.06, 14:09 Przepraszam ze zakłociłam spokoj ale nie myslałam ze na takim forum moge natrafic na taką bandę prymitywnych prostaków.Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: racja po waszej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 14:12 Gość portalu: sonia napisał(a): > Przepraszam ze zakłociłam spokoj ale nie myslałam ze na takim forum moge > natrafic na taką bandę prymitywnych prostaków.Pozdrawiam i zycze miłego popołud > nia. No to baj baj "prostaczko analfabetko" !! Odpowiedz Link Zgłoś