Dodaj do ulubionych

żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep

IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 02.12.06, 18:54
zauważyliście ze w cz-wa powstaje coraz to więcej tzw. sklepow o nazwie
ŻABKA? prorponuje liste pt"najfajniesza żabka,najfaniejsza obsługa" ja
osobisćie głosuje za Zabka na kopernika a szczegołenie za dwojgiem młodych
ludzi tam pracujących :))zapraszam do typowania
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.com 02.12.06, 19:45
      ul Śląska obok Urzędu, bardzo miłą dziewczyna wysoka blondynka :)
      • Gość: No Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:06
        Nie dość że fdajna to sie fajnie tez....
    • Gość: XXX Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 04.12.06, 19:48
      • Gość: bocian Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:12
        no rzeczywiście czasem takie żabki stoją za ladą ze mam się ochote pobawić w
        bociana łooooochochocho
        • Gość: ja Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.cn.com.pl 07.12.06, 18:41
          nie przesadzajmy ceny w tych sklepach są oszołamiające....NIE POLECAM !!
    • Gość: smmutny Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: 212.87.240.* 04.12.06, 22:05
      śląska, najfajniejsza obsługa, a najgorsza na kościuszki, ble
      • Gość: Żab Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:35
        ee gdzie tam najgorsza
      • Gość: kasssia Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:13
        a na kosciuszki nie sprzedaje taki czarnullek?
    • meduza111 Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep 05.12.06, 14:23
      wg najgorszy jest sklep - żabka na Botanicznej. Często miedzy półkami
      sklepowymi można spodkać psa - chyba sznaucer miniaturka - jednej
      sprzedawczyni, często również obsługa pali papierosy na zapleczu nie zamykając
      drzwi - śmierdzi w całym sklepie. Nie wspomnę już o częto przeterminowanych
      jogutrach....
      • Gość: Paola Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: 212.87.241.* 11.12.06, 16:16
        tak się składa że nie pisałam tego ja tylko mój chłopak bo był u mnie i
        pokazałam jemu co tu piszecie, napisał o mnie i mojej koleżance hehe
    • Gość: hasia Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 10:04
      sklepy bardzo ciasne a ceny z kosmosu
      • nippy7 Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep 07.12.06, 11:25
        zgadzam sie, nie kupuje nigdy ze wzgledu wlasnie na cene!strasznie drogo,
        ciasno i maly wybor, orolnie - nie lubie ZABEK!
    • Gość: kjak Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 06.12.06, 14:14
      • Gość: hgf Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:56
        ceny nie najnizsze kupuje czasami cos na kosciuszki i obsluga fatlana...
        niestety....
    • Gość: normalność Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.zim.pcz.czest.pl 07.12.06, 12:37
      żabka to zdzieranie na naiwnych. jedż na szkolenie dla ajentów żabki, to
      zobaczysz jacy są mili w tej żabce.
      • Gość: kajak Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 07.12.06, 15:46
        myśle ze jasetm ci w stanie powiedziec cos wiecej na ten temat moja mama jest
        byłą ajentką zabki, dzięki bogu ze w pore wyszliśmy z tego ładnie mówiąć
        bałaganu
    • Gość: Panna Anna Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:59
      Nie lubie Zabek i Groszków, bo maja wysokie ceny, wole sie pofatygowac trche
      dalej i zrobic wieksze zakupy za te sama cene... pozatym jest strasznie ciasno,
      jednna zaleta to to ze otwarte dluzej niz inne sklepy i czasem z musi trzeba tam
      iśc gdy wszystko wokolo zamkniete...
      • Gość: felek Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:38
        najgorsza obsługa na Kościuszki- fatalna sprzedawczyni, taka gruba z czarnymi
        włosami- tragedia!!! paskudna chamówa, blee
    • kszyszek Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep 07.12.06, 22:41
      Ja często bywam w Żabce na Sobieskiego. Obsługa jest bardzo miła. Co do cen, to
      zauważcie, że są one takie same na terenie całego kraju. Niektóre artykuły są
      droższe w stosunku do innych sklepów w Częstochowie, ale np. w Warszawie tańsze
      i na odwrót. Jadąc przykładowo do Gdańska i wchodząc do Żabki nie zdziwisz się,
      że jest drogo, bo cena jest taka sama. To jest duży plus tej sieci.
      • Gość: bb Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:53
        Ja mam dosyc zle doswiadczenia po wizycie w Zabce na Kosciuszki :P Potrzebowalem
        złotówki (drobnej), a mialem tylko 20 zl w papierku. Wiec odwiedzilem ten sklep
        przy okazji kupujac pare drobiazgow. Przy wydawaniu reszty poprosilem
        sprzedawczynie czy moglaby zamiast monety 5 zlotowej dac drobniejsze... a
        odpowiedz: NIE! Wiec grzecznie spytalem sie: czemu? Skoro widze, ze w kasie ma
        pani mnostwo drobnych? Ale odpowiedza na to bylo zwyzywanie mnie od bezczelnych
        hamow (bo zajrzalem do kasy) itd. oraz stwierdzenie ze jak mi sie nie podoba to
        zebym wyp****lal i nigdy juz nie wracal... no i dokladnie to czynie :)
        Myslalem ze po prostu ta pani miala jakis zly dzien, ale widze ze pare osob
        wyzej rowniez narzeka na ten sklepik.
        • Gość: Paola Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: 212.87.241.* 08.12.06, 12:32
          Jestem pracownikiem Żabki na Kościuszki i wcale nie uważam że jest tak źle i
          jesteśmy tacy niemili. Nie macie w sobie empati? Czy nikt nie rozumie jak
          czuje się pracownik po iluś już z rzędzu godzinach obsługiwania klientów często
          nieuprzejmych i naprawdę bezczelnych skoro zagladaja do kasy (to jest brak
          kultury)my nie zaglądamy do portfeli klientów. Ciekawa, skoro jest tak źle ja
          piszecie to czemu mamy jednak wielu stałych klientów którzy nigdy się nie
          skarża.
          • Gość: Arek Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trzechwieszczy130.trustnet.pl 08.12.06, 13:38
            Carlsberg-wszędzie 2,69,a w żabce 3,20 czy coś koło tego
            • Gość: Maryla Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:15
              Kłamiesz! W Żabce - najwyższa cena na Carlsberga to 2,69!
          • Gość: Forti Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:05
            Moim skromnym zdaniem najlepszą za wszystkich Żabek jest tak powszechnie przez
            was wszystkich pogardzana Żabka na Kościuszki...Obsługa zawsze uśmiechnięta i
            sympatyczna.
            Jak najbardziej jest to Żabka numer 1 w tym mieście:)
          • Gość: Hera Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:07
            Ta Żabka jest zajebista i cała obsługa też jest zajebista,miła,sympatyczna i
            wogole
            • Gość: Dino Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:28
              Żabka na Kościuszki jest the best, mają dobre winiacze, miłą obsługę i spory
              wybór alkoholi :D Pozdro
              • Gość: Dyzio Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: 212.87.241.* 11.12.06, 00:13
                Jedną z moich ulubionych Żabek jest ta na Kościuszki gdyż pracują tam młodzi
                ludzie pogodni zawsze uśmiechnięci można z nimi porozmawiać oraz pożartować. A
                najlepsze są takie dwie blondynki
                • Gość: Hehe Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 01:02
                  I pewnie jedna z blondynek to ty? (adres IP ten sam j.w :)) )
          • Gość: meg Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:47
            zabka na kosciuszki to najlepszy sklep i basta! obsluga jest przemila i
            wyrozumiala. jestem stalym klientem i nie tylko nie skarze sie na obsluge, ale
            wrecz stane za nimi murem. bo ich lubie =]
    • Gość: Andzia Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.unimot.pl 08.12.06, 13:48
      Polecam Żabkę na Kopernika!
    • diabel_piszczalka "Pan paragonik" 08.12.06, 13:56
      "Pan paragonik" - takie mam przezwisko w Żabce, w której najczęściej kupuję.
      Ekspedientka mnie tak przezywa, bo zawsze biorę paragon z kasy:)
    • Gość: xxxx Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 11.12.06, 00:10
    • Gość: yy Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 11.12.06, 21:28
    • Gość: dd Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 12.12.06, 16:47
    • Gość: lll Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 13.12.06, 18:06
      hi hih ihihih
    • Gość: sponsor Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:46
      moim zdaniem dosyc zajebista obsluge maja na 1000 leciu jestem tam stalym
      bywalcem po pracy rozumiecie zakupy do domu i te inne i stwierdzam ze na nr1
      zasluguje ZABKA NA P.C.K POZDRO :):):):)
    • Gość: Jacek Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:05
      a dla mnie jest faworytka dziewczyna z zabki na ul.FOCHA!!!!! Jest bardzo ładna
      i zawsze z usmiechem na twarzy
      ps.jesli ja ktos zna niech sie odezwie....
    • Gość: Jacek Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:47
      A na marginesie to
      ZABA ZABIE NIEROWNA
      • Gość: kkk Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 29.12.06, 19:05
        a co sądzicie o żabce na ul kopernika??
    • Gość: xjxjxxh Re: żabka-miła obsługa , symapatyczny sklep IP: *.trustnet.pl 01.01.07, 14:17
      ?//

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka