Dodaj do ulubionych

a może ZOO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:19
a może zamiast ogrodu botanicznego, ZOO na Lisińcu? Jesteśmy chyba jedynym
tak dużym miastem w Polsce, w którym nie ma ZOO... Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: III Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:38
      a kosmodromu nie chcecie???
      • Gość: pirx Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:35
        jasne z seksownymi zielonymi ufonautkami
    • Gość: zebra Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:10
      czemu nie może by wreszcie coś się zacżęło dziać wokół akwenów
    • Gość: CZĘSTOCHOWIAK Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:07
      za : nowe fajne miejsce w miescie, kasa z turystów(niedaleko od świętej wieży),
      atrakcja dla dzieciaków
      przeciw: koszty miasta nie stać na takie szaleństwa,
      • wesolylisek Re: a może ZOO? 03.01.07, 13:39
        a ja jestem za - to bardzo fajny pomysł - i na pewno wiele osób by chodziło do
        zoo z dziećmi - także turyści i pielgrzymi
      • Gość: fghf Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:23
        mieszkam obok bałtyku i wiem że wystarczy tam tylko więcej chodników, światła i
        od czasu do czasu jakaś imprez kulturalna dobrze rozreklamowana żeby troszkę
        przyciągnąć do tego miejsca ludzi... Po prostu zadbać o to miejsce i wypromować
        i będzie dobrze.
        • Gość: teżlisiniec Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:04
          a co tam teraz można promować???? ten gnój i śmieci wokół akwenów??? wszystko
          jedno ogród botaniczny czy ZOO (chociaż lepsze bo wiecej w tym życia) byle nie
          te3n syf co teraz
    • Gość: darwin Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:58
      mam kilka znajomych małpiszonów chetnie wypożyczę
      • Gość: darwin2 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:36
        a ja polecam świń kilka
    • Gość: rodzic Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:50
      lepsze zoo niż aquapark
    • Gość: xx Re: a może ZOO? IP: 80.54.171.* 03.01.07, 18:55
      A czy zastanowiliście się nad tym, kto by finansował? Kto by ich żywił? znając
      życie-to lepiej nie.
    • Gość: tubylka Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:28
      widze kilka watkow "co zrobić" dla Cz-wy... i aquapark jest potrzebny i ZOO i
      nowe drogi i jakikolwiek ruch w tym zapyziałym mieście a nowe miejsca pracy sie
      same znajdą
      • Gość: giwer Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:14
        z takimi propozycjami to do wrony przed następnymi wyborami, po wyborach to
        władza nawet palcem nie kiwnie, a co do ZOO to popieram pomysl
    • Gość: roxik Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:21
      a moze najpierw pobudować drogi by mieli którędy dojechać do tego ZOO?
    • Gość: gracja76 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:51
      niezły pomysł dzieciaki by sie ucieszyły
      • Gość: Kinia Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:10
        Nie ma pieniędzy dla schroniska a wy chcecie ZOO. Zwierzęta to nie pluszowe
        zabawki i jeść muszą .
        • Gość: marzyciel07 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:27
          kiniu nie porównuj schroniska dla zwierząt z ZOO to tak jakbys porównała dom
          opieki społecznej z teatrem czy operą, potrzebne jedno i drugie ale nie maja z
          sobą nic wspólnego
          • Gość: Gustaw Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:00
            Myślę, że większość mieszkańsów naszego miasta jest za. Tyle tylko, że Częstochowy nie stać na taki wydatek. ZOO w Częstochowie nie zarobiłoby nawet na swoje utrzymanie. Na taki luksus mogą pozwoloć sobie tylko największe miasta. Bardziej realny byłby jakiś nieduży zwierzyniec.
            • Gość: j.w2 Re: a może ZOO? IP: 212.87.241.* 10.01.07, 19:15
              Nie wiem czy kolejne ZOO to dobry pomysł.Są ogrody zoologiczne blisko naszego
              miasta-Chorzów,Łódź,Kraków,Opole.Wolałbym ogród botaniczny-w pobliżu jest tylko
              w Krakowie.
    • mercin.brezan Re: a może ZOO? 10.01.07, 19:39
      w erze internetu zoo?
      w erze coraz szerszego zasięgu tanich lini lotniczych zoo?
      (niedawno na jakimś portalu pisano ze bilet do Chin "staniał" do 2 tys zł.)
      zoo było wynalazkiem minionych epok gdzie odległosci wydawały się większe a podróze trwały tygodniami

postawcie lepiej na ten Aquapark
      • Gość: cz Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:43
        Widać jakie problemy mają ludzie w Częstochowie...?????!!!!****((((---)))@@####
    • edgard4 Re: a może ZOO? 10.01.07, 20:08
      >Jesteśmy chyba jedynym
      > tak dużym miastem w Polsce, w którym nie ma ZOO... Co o tym sądzicie?

cos słabo u CIebie z geografią...bo sa wieksze, ktore nie maja np Kraków...
      • Gość: j.w2 Re: a może ZOO? IP: 212.87.241.* 10.01.07, 20:11
        Zły przykład.Kraków ma ZOO.
        • Gość: iwo86 Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:03
          no właśnie i Częstochowa też powinna mieć
    • Gość: Mr.woo Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:02
      pomysł wart zainteresowania ale obawiam sie że nie za tej władzy...
      • Gość: xx Re: a może ZOO? IP: *.icis.pcz.pl 20.01.07, 22:30
        Koncepcja zoo staje sie przezytkiem - przynajmniej w takiej postaci jak
        dotychczas - praktycznie wszystkie zoo polozone w Polsce w miastach nie
        spelniaja wymogow - mam na mysli warunki zycia zwierzat. To prawdziwe wiezienia
        dla naszych braci mlodszych.

• fizda Re: a może ZOO? 20.01.07, 22:40
          A po cholerę Wam ZOO, macie juz taką MENAŻERIE, że zwierzyniec juz nie jest
          potrzebny.
          • Gość: lok Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:50
            Ci wszyscy co popierają powstanie ZOO ,czy są skłonni płacić dodatkowy podatek
            aby to ZOO utrzymać.Bo za darmo to można iśc do parku na spacer bo takie już są.
            • Gość: gucio Re: a może ZOO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:43
              nie ma parków a te co są to brud i gó...... Uważam że ZOO to byłby fajny
              pomysł i wbrew pozorom to nie jest tak kosztowne a na stworzenie i wyposażenie
              można uzyskać kasę z UE
    • Gość: zwierz Re: a może ZOO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:54
      ZOO to już jest na ul. Śląskiej
    • Gość: Dziewczynka Re: a może ZOO? IP: *.prenet.pl 31.01.07, 13:07
      A ja to chce wszystko aquapark, zoo i ogrod botaniczny jak szalec to szalec;p
      ale byloby fajnie w koncu byloby gdzie chodzic :) jeszcze marzy mi sie wielka
      disco ale taka z klimatem nie jakas wsiowa i zeby wystepowali tam naprawde
      fajni ludzie :) w tedy to byloby juz naprawde super;p No cóż pomarzyc mozna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka